Тоже такое наблюдаю. Подумал что закрываю антенну. Хотя этот эффект проявляется местами, там где покрытие не очень уверенное.Народ,роз'ясніть мені темному таку штуку...Знаходжуся в селі, телефон лежить на столі 3 з 4 поділок лайфовського 3ж...тільки береш телефон в руки покриття палає до 1-2 поділок або зовсім випадає в едж...Ця штука перевірена на трьох телефонах, тому проблема явно не з боку телефону...Сьогодні в спільноті лайф залишив їх адміну заявку, але для себе цікаво шо за фігня...
Скажу більше, є село в Черкаській області, розташоване не біля траси, але достатньо велике (4-5 тис. жителів), так там із усіх мобільних 3G-операторів лише Лайф дає це саме 3G. Інші оператори - ні, навіть Інтертелеком ловиться тільки з антеною.конкурентов у Лайфа на данном участке просто нет, молодцы! Интертелеком показывает примерно такой же результат, но скорость и удобство не то.
Оо, та сама фігня! Стоїть телефон на столі, рівень сигналу 3G - 4/5. Взяв в руки, рівень впав до 1/5 і ще, деколи назва оператора може змінитись на "life". Спостерігав таку проблему, як на iPhone SE, так і на LG L70. На Київстарі чи Vodafone такого ніколи не бачив.Народ,роз'ясніть мені темному таку штуку...Знаходжуся в селі, телефон лежить на столі 3 з 4 поділок лайфовського 3ж...тільки береш телефон в руки покриття палає до 1-2 поділок або зовсім випадає в едж...
Очевидно, сота далеко, но есть условно прямая видимость. Нарушаешь этот хрупкий баланс и сигнал валится Думаю, в каком-то смысле сюда можно приплести в сравнение феномен "безполезного" покрытия турецких операторов в нашей части Чёрного моря.Знаходжуся в селі, телефон лежить на столі 3 з 4 поділок лайфовського 3ж...тільки береш телефон в руки покриття палає до 1-2 поділок або зовсім випадає в едж...
Интересно, какую предельную дальность для регистрации в сети устанавливают наши операторы в сельской местности для 3G?
На 3Ж радиус действия БС 1км, 2Ж 900 мГц-30км, 2Ж 1800 мГц-10км. Или я что-то попутал ? Точно попутал 2Ж 900мГц-35км.Думаю, не більше 20 км, бо в самого телефон чіплявся за БС на відстані в ~17 км.
А конкретней, если можно ?Ури-65, попутал
Та не, 1 км это разве для крупного города. А за городом, может, и до 10-12 км добить, если рельеф ровный и оператор не ограничил.На 3Ж радиус действия БС 1км