Поломки та ремонт мобільних телефонів

onakis

©️
Місто
Дружковка
відключити геолокацію
Геолокація, та блютуз браслет як раз не садить батарею у мене, а ось я виявив що це оператор. У режимі літака не жодного відсотка за нічь не сіло. А просто із увімкнутой сім заряд улітае. Хз что воно так стало, раніше я сім на нічь не вимикав і було лише 2%

Дополню: у 3ж це таке, перевів у 2ж онлі, зник жор

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
onakis, предположу, что БС какую-то вырубили (или вырубают на ночь) - и телефон стал переключаться между двумя "равноценными" по качеству сигнала.

Місто
Киев
Подскажите. Можно ли отвязать телефон, от Гугл аккаунта ?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Прошу не считать что злорадствую, просто всегда придерживалась "не умеешь-не берись".
Сегодня была на ОЛХ, листала сайт, вот, попалось объявление...

Смартфон samsung galaxy s21 fe 8/256. Глобальний європеєць на Snapdragon. Купив собі недавно в повністю робочому стані з невеликими слідами користування. Але відклеїлась трішечки задня кришка. Вирішив набрати в шприц клею і обережно підклеїти. Але вийшло як вийшло, не розрахував силу і трохи клею потрапило в середину, через що залипла кнопка живлення. Вирішив акуратно накапати розчину, відклеїв трохи кришку і знову пішло більше ніж треба. Через це залізла фарба з кришки. Але кудись потрапив чи клей, чи розчин, що телефон перезавантажив і не не можу включити, бо кнопка живлення не працює. Тому продаю по ціні битого, хто розуміється в цьому отримає крутий апарат за дешево. Це чистий європеєць на 256гб, друга ревізія, тобто випуск 23го року(В2 в номері моделі), абсолютно повністю був робочий, екран рідний, без вигорань, подряпин і тд, лише мінімальні сліди. Акумулятор також живий, тримає добре. Камери топ, основа і телефото 3х. Телефон скинутий до заводських, додумався одразу. Не через рекавері, а налаштування, тому паролів немає. Візуальний стан і комплект на фото. За символічну доплату в 200грн віддам ще блок з підтримкою pps (самсунговський стандарт) на 30вт і оригінальний кабель.
Залишилися питання - пишіть в повідомлення.
Відправка олх доставкою або наложка новою поштою з мінімальною передоплатою.(с)

И смех и грех...

Місто
Львів
Місто
Odesа
Kseniya, скорее развод
Если уж он сам не умеет, и сам полез, то отнес бы в сервис, и ему там бы за недорого сделали.
Как минимум бы поинтересовался что в сервисе скажут.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
magodzec,

Нашла заново его объявление.

Samsung galaxy S21 FE 8/256​

4 306 грн.​

Продавец из Винницы.

Рейтинг 3 из 5 на основе 2 отзывов.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Sashkent,

Я к этому телефону никакого отношения не имею, если Вы об этом, и с продавцом не знакома от слова "совсем" :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Кочевник,

Я же написала в самом начала поста:
Вот что значит, браться за ремонт, если не умеешь.
Да и не только за ремонт, а вообще.
Раздел выбрала, вроде бы, верный. Как-то так. Никаких злых либо корыстных умыслов не преследовала, уверяю Вас.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Вот что значит, браться за ремонт, если не умеешь.
Знаємо таких хитрожопих байкарів. Це все придумана байка, і/або він щось недоговорює і хоче подорожче продати той хлам. Я, колись давно, займався ремонтами телефонів, то таких хитрожопих байкарів надивився вдосталь. Там, крім того, що він написав, присутні ще якісь, набагато серйозніші пошкодження, і скоріш за все той телефон не працює і відновленню не підлягає. Бо ремонт вийде дорожчим, ніж купити такий же б/к телефон у справному стані.
Мене зразу насторожило "відклеїлась трішечки задня кришка". Бо задня кришка в телефонах сама по собі просто так не відклеюється (мало того, її зняти з телефона не зовсім просто) Там, або батарея вздулась, або телефон падав і всередині зламались кріплення (і тріщини на платі, мабуть є, або/і проца відбило при падінні).

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Телефон поламався, його розібрали і навіть не змогли зібрати назад і в такому стані продають забиваючи баки потенційному покупцю?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Телефон поламався, його розібрали і навіть не змогли зібрати назад і в такому стані продають забиваючи баки потенційному покупцю?
Теж імовірний варіант.
Але, підозрюю, що його вже, таки, оглянув майстер і видав свій вердикт. А хитрожопий продавець придумав байку, і хоче отримати більше, ніж вартує цей хлам.

Зверху