Політика справедливого користування мережними ресурсами Київстар

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Предлагаю вынести в отдельную тему обсуждение "Политики справедливого пользования сетевыми ресурсами" от компании Киевстар, чтобы не захламлять ею все соседние темы безлимов.

Условия от 11 апреля 2018 года (под спойлером):
Київстар прагне надавати своїм абонентам послуги високої якості та постійно розширює доступ до мобільної передачі даних.

Статистика вказує, що 0,5% абонентів регулярно використовують аномально великі обсяги мобільного інтернету – понад
100 000 мегабайтів щомісяця*. Ці абонентів перенавантажують мережу оператора та значно сповільнюють швидкість інтернету для решти 99,5% абонентів.

Щоб надати рівноправний доступ до якісного мобільного інтернету та захистити більшість абонентів від дискримінації, компанія буде застосовувати «Політику справедливого користування мережевими ресурсами»: для абонентів, які використали протягом одного дня понад 6000 мегабайтів мобільного інтернету**, послуга передачі даних може надаватися на швидкості до 1,8 Мбіт/c.

Цієї швидкості буде достатньо для комфортного користування усіма популярними послугами на смартфоні: обмін повідомленнями та дзвінки у месенджерах, пошуком інформації у браузері, стрімінгом відео та музики у хорошій якості тощо. У своїх тарифах вже зараз Київстар пропонує нетарифікований доступ до соціальних мереж та популярних стрімінгових сервісах. Крім того, у абонентів з безлімітним інтернетом залишаються всі його переваги:

можливість користуватися всіма доступними в Україні онлайн-сервісами без обмежень за обсягом спожитого трафіку;
можливість використовувати свій смартфон у якості точки доступу;
доступ до безлімітного мобільного інтернету одразу на декількох девайсах завдяки «Інтернет SIM-парі».
99,8% наших абонентів, які користуються мобільним інтернетом – витрачають на місяць меньше ніж 180 000 мегабайтів, тому вони не відчують жодних змін. Обмеження може бути застосоване лише до тих абонентів, які використовують аномально великий обсяг інтернету та перенавантажують мережу.

* 100 000 мегабайтів трафіку вистачить на 112 годин безперервного перегляду відео, 1400 годин прослуховування музики онлайн або на завантаження більше 60 фільмів у хорошій якості.

** 6 000 мегабайтів трафіку вистачить на 7 годин безперервного перегляду відео або 82 години безперервного прослуховування музики у хорошій якості.

*** «Політика справедливого користування мережевими ресурсами» розповсюджується на мобільну передачу даних незалежно від її стандарту.

Условия от 4 октября 2018 года:
Київстар прагне надавати своїм абонентам послуги високої якості та постійно розширює доступ до мобільної передачі даних.

Статистика вказує, що 1% абонентів регулярно використовують аномально великі обсяги мобільного інтернету – понад 100 000 мегабайтів щомісяця*. Ці абоненти перенавантажують мережу оператора та значно сповільнюють швидкість інтернету для решти 99% абонентів.

Щоб надати рівноправний доступ до якісного мобільного інтернету та захистити більшість абонентів від дискримінації,
з 11 квітня 2018 року компанія буде застосовувати «Політику справедливого користування мережевими ресурсами»**: для абонентів, які використали протягом однієї доби понад 3 000 мегабайтів мобільного інтернету***, послуга передачі даних до кінця дня може надаватися на швидкості до 0,8 Мбіт/c.
Цієї швидкості буде достатньо для комфортного користування усіма популярними послугами на смартфоні: обмін повідомленнями та дзвінки у месенджерах, пошуком інформації у браузері, стрімінгом відео та музики у хорошій якості тощо. Також, у своїх тарифах Київстар пропонує нетарифікований доступ до соціальних мереж та популярних стрімінгових сервісів. А у абонентів з безлімітним інтернетом залишаються всі його переваги:

можливість користуватися всіма доступними в Україні онлайн-сервісами без обмежень за обсягом спожитого трафіку;
можливість використовувати свій смартфон у якості точки доступу;
доступ до безлімітного мобільного інтернету одразу на декількох девайсах завдяки «Інтернет SIM-парі».
99% наших абонентів, які користуються мобільним інтернетом – витрачають на місяць меньше ніж 100 000 мегабайтів, тому вони не відчують жодних змін. Обмеження може бути застосоване лише до тих абонентів, які використовують аномально великий обсяг інтернету та перенавантажують мережу.

* 100 000 мегабайтів трафіку вистачить на 112 годин перегляду відео, 1400 годин прослуховування музики онлайн або на завантаження більше 60 фільмів у хорошій якості.

** «Політика справедливого користування мережевими ресурсами» розповсюджується на мобільну передачу даних незалежно від її стандарту та незалежно від форми обслуговування абонента.

*** 3 000 мегабайтів трафіку вистачить на 3 години перегляду відео або 43 години прослуховування музики у хорошій якості..

Наразі діють 2 версії політики справедливого користування Київстар

Версія 1 де шейп 0,8 МБіт/с після 3000 МБ на добу
https://kyivstar.ua/ru/mm/news-and-...et-spravedlivoe-polzovanie-setevymi-resursami

Версія 2 де шейп 512 кБіт/с до наступної абонплати після використання 20000 МБ.
http://kv.st/lws3
або https://kyivstar.ua/ru/mobile/lws3
Для тарифів Z та Дайте ще.
 
Останнє редагування модератором:

igork

xD
Реєстрація
21.08.10
Місто
Кривой Рог
Kladoff, у нас нет статистики, что больше нагружает сеть в данный момент: торренты или просмотр hd-видео. Несмотря на то, что торрент-абонент создает бОльшую нагрузку на сеть, численно их гораздо меньше по сравнению с теми, кто смотрит hd-видео. А с точки зрения пользователей вайбер-онли и те, и те свинорылы) так что не надо вешать ярлыки, это никогда не было признаком хорошего тона
 
Реєстрація
17.02.14
Місто
Харьков, Донецк, Днепр
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Это не шутка, более того у самого оператора есть сервис который стимулирует пользователей смотреть hd видео, и многие люди этим сервисом пользуются. Я про go tv если что.

это шутка такая - смотреть на циклопе hd видео?
 
Реєстрація
29.04.10
Місто
Харьков
Это не шутка, более того у самого оператора есть сервис который стимулирует пользователей смотреть hd видео, и многие люди этим сервисом пользуются. Я про go tv если что.
На огрызке hd видео смотреть? Чтобы видеть все маааааааленькие детали картинки..я плЯкалЪ!
Кстати, сколько трафа жрёт обычный 1ч 40 мин фильм (не мультик) в ШД для просмотра на экране 4х3 см. (или на чём там смотрят НД на ходу) ?
У меня самый большой файл фулл НД кино- 24 гектара фильм "Леон"и он ни как не для просмотра на спичечном коробке предназначен. Если шо, то разници между 7,2гиг для просмотра на 72см. для обычного ЭЛТ ящика нет.
 
Реєстрація
02.08.14
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Хто користується спотіфай чи плеймюзик підпискою, протестуйте на шейпі чи йде в максимальній якості звук? Дякую
 

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Kladoff, у нас нет статистики, что больше нагружает сеть в данный момент: торренты или просмотр hd-видео.

YouTube это те же торренты, потому что он уже пару лет на постоянной основе использует в доставке контента в том числе и архитектуру P2P. Поэтому влияние просмотра 1080/4К видео на "трубе" на сеть равносильно слабенькому торренту с парочкой сидов. Но далеко не все видеосервисы освоили P2P, большинство используют только классическую схему с CDN.
 
Реєстрація
17.02.14
Місто
Харьков, Донецк, Днепр
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Я не знаю что и сколько там в Киевстар го тв весит, мультик или кино, или телеканалы которые там есть, а должен ли? Я плачу за сервис, у которого есть определенные возможности, и я ими пользуюсь.
PS на самом деле я конечно знаю и понимаю что сколько весит, и го тв я смотрю на андроид боксе на нормальном телеке (в основном 720р) за неимением ничего другого. Я к тому что предоставляемые оператором сервисы противоречат политике ограничения трафика.

На огрызке hd видео смотреть? .
 

Camael

FO:KJpowpx
Реєстрація
26.03.18
Місто
Харьков
Я плачу за сервис.

к чему возмущения?платите и платите дальше,просто в этот раз немножко дороже и немножко за меньше, но то такое, не заморачивайтесь, это не потому что сеть проседает от людей -"я за все заплатил и буду и в хвост и в гриву за свои денюжки",а просто оператор стал жадным и скупердяйным:apl:
 
Реєстрація
17.02.14
Місто
Харьков, Донецк, Днепр
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Странный у вас подход, предпочитаете платить и не получать то за что платите? Я не говорю про торренты, я говорю про возможность платить за контент и получать его, и не моя проблема что оператор не протестировал свой же сервис. Иначе, правда ваша, все эти мегого, олл тв, и прочие нетфликсы ещё долго будут к нам заходить, если вот так на ходу менять условия. С другой стороны, я готов платить больше, есть некий паритет, посмотрим как поведет себя провайдер.
"я за все заплатил и буду и в хвост и в гриву за свои денюжки",а просто оператор стал жадным и скупердяйным:apl:
 

Camael

FO:KJpowpx
Реєстрація
26.03.18
Місто
Харьков
паритет был назван - 2000 грн,но за такие деньги Вы наверное и спать ложиться не будете,даже на зарядке торренты и хд видео смотреть,а еще точку доступа сделать,что бы дома интернет раздавать,я же 2000 грн заплатил, должен все до копеечки выюзать
 

Prorab

Skylark
Реєстрація
21.11.07
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Вы наверное и спать ложиться не будете,даже на зарядке торренты и хд видео смотреть,а еще точку доступа сделать,что бы дома интернет раздавать,я же 2000 грн заплатил, должен все до копеечки выюзать
За такие деньги я его еще и соседям продавать буду :D (шутка, если что)
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
2000 грн,но за такие деньги Вы наверное и спать ложиться не будете

За такие деньги вполне оправдана раздача инета на весь частный дом, нескольким потребителям, если туда невозможно никак протянуть провод. Но тут за загрузку сети оператор получит реальную плату, а не сотни свинорылов сосут порнушку и сериальчики за копейки, загружая каналы и ложа сеть.
 

Kladoff

Характер Скверный
Реєстрація
13.07.12
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, если провод не протянуть то и вопросов нет. Вопросы как раз к тем у кого провод есть но тем не менее Они сосут. Увы это не ярлыки а правда жизни
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Хто питав, чи буде шейп після 3 ГБ GoTV?
Виюзав більш 3ГБ по київстарівському ТВ, шейп не вмикається. Правда тариф Класичний.
 
Реєстрація
17.02.14
Місто
Харьков, Донецк, Днепр
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Реєстрація
26.10.08
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10
GoTV входит в честные 3 Гб с 04.10.18 и в 6 Гб до 04.10.18 (с) оператор.
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Хто питав, чи буде шейп після 3 ГБ GoTV?
Виюзав більш 3ГБ по київстарівському ТВ, шейп не вмикається. Правда тариф Класичний.
Шейп только на тарифах с безлимитным инетом. На тарифах с безлимитными направлениями (вроде видео/соц.сети/мессенджеры) и лимитированным пакетом универсального трафика шейпа быть не должно.
Т.о. для GoTV имеет смысл брать не Мах Безлим, а Безлим Видео.
 
Реєстрація
26.08.09
Місто
Мариуполь
Хто питав, чи буде шейп після 3 ГБ GoTV?
Виюзав більш 3ГБ по київстарівському ТВ, шейп не вмикається. Правда тариф Класичний.

Оператор говорит что будет шейп и сейчас есть, но на деле его нет.
 
Реєстрація
03.03.09
Місто
Нововолинськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3 Pro
Якщо будуть рахувати трафік GoTV то на швидкості 0.8 фільм не подивишся. Виходить свій же сервіс будуть блокувати. Так само думаю і з футболом. І моя думка що крок Київстар логічний для чого потрібно більше 3 ГБ на день так ось для відео чому б не продати свій контент...
 

anaconda

мирный житель
Реєстрація
28.06.11
Місто
Киев, Одесса, Несебыр
Телефон
в подписи
сегодня знакомый уличил кс в мошенничестве, а именно: срезали траффик на 150 мб раньше заявленного.
использовал номер так: торренты не качал, иногда смотрел тв каналы с моей антенны.
если вас зацепило, проверяйте в мкс насколько честно выполнено условие.
 
Зверху