debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дунути в алкотестер - це також право, а не обов'язок водія. Він може відмовитись
Ось цю норму я ніяк не можу зрозуміти... :dash1: Як це відмовитись?? Тому й мажори і бидлота, яки "добре знають свої права" бухі їздять, і срати хотіли.. :mad: Дуже гуманно і нелогічно, ніби законотворці робили під себе, щоб бухими їздити.. Має бути - обов'язок дунути - є промілі - посвідчення водія автоматично скасовується в базі до рішення суду, відмовився дунути - автоматично визнаєшся бухим. Звичайно, у громадянина має бути право здати кров на аналіз в державній клініці (не пізніше однієї години!!) і оскаржити в суді, але до того - без авто, піхтуй пішки або на таксі на аналіз.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Ви як-то странно читаєте
Це ви старанно читаєте, пункт 3 не про вимогу вийти, а про заборону виходити без дозволу поліцейського. Тобто водій має залишатися в машині. І навпаки (водій має виходити) це не працює. Поліцейський може обмежити вихід, але не може змусити (Він дає дозвіл на вихід, але не приказ) вийти за цим пунктом.
Дунути в алкотестер - це також право, а не обов'язок водія. Він може відмовитись. Тут це вже буде як один із доказів проти нього. В цьому випадку поліція складає протокол по 130 із зазначенням, що водій відмовився дунути. Але водій може сам пройти освідчення в закладі ОЗ і в суді надати його результати.
Я навмисно вказав на пункти 3,4 тому, що без пункту 3 неможливо виконати пункт 4 у частині виходу з автівки. З Вашої логики виходить так, що немає законних засобів примусити водія покинуть авто, але як бути, якщо водійка буде намагатися втекти на авто? Стрибати на капот?

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
як бути, якщо водійка буде намагатися втекти на авто? Стрибати на капот?
На заході в такому випадку влаштовують гонитву з багатьма поліційними радіовозами, деколи й з гелікоптерами.

Доречі, обов'язок тримати руки на рулі і не виходити є лише у США, де загальне масове вільне володіння зброєю.
В ЄС такої жорсткої вимоги нема, тому не застрілять автоматично, якщо побачать що вийшов, тримаючи щось в руці.
Але у разі підозри на сп'яніння коп в США має право запросити тебе пройтися по прямій, для чого необхідно вийти.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Inn@, там є ще одне тлумачення; я мав на увазі саме те.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Не бачив відео з боку патрульних.
Подивимось що буде на відео з камер поліцейських.
Я вважаю, що широкому загалу це буде недоступно, тайна слідства. Воно вже і так почалась "братська" могила
З коментаря ексдепутата Ігоря Мосійчука телеканалу ДніпроТВ також випливає, що за надання неправдивої інформації про подію відсторонили від роботи керівників патрульної поліції Дніпропетровщини та керівників управління внутрішньої безпеки Нацполіції у Дніпрі.
Дізнатись більше: https://litsa.com.ua/u-dnipri-patrulnij-zastreliv-cholovika/

Місто
Львів
Боляче дивитися таке відео. Як на мене, то дівчинка-поліцейська просто застрелила агресивного чоловіка, бо їй зіпсували манікюр та зламали носика. Дурепа забрала найдорожче, те що не має ціни - життя, батька у дітей, чоловіка у дружини, сина у батьків. Яким би бидланом той чоловік не був, але він не зробив нічого такого, щоб відбирати у нього життя.
Дівчинка мусила попередити про застосування заходів фізичного впливу, застосувати спеціальні прийоми боротьби з метою припинення протиправних дій і затримати порушника. По простому, витягти гумовий дубінал і вліпити засранцю 5-6 разів, ще й по їбалу вмазати, щоб аж зуби збирав, але не стріляти. Тому і слід набирати поліцейських від 180 см. і з належною підготовкою, а не інстраграм-дівчаток.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Як на мене, то дівчинка-поліцейська просто застрелила агресивного чоловіка
Щось ти не те відео дивився. Стріляв хлопець-поліцейський. А в цей час дівчина-поліцейська лежала на асфальті без свідомості.
Яким би бидланом той чоловік не був, але він не зробив нічого такого, щоб відбирати у нього життя.
Він попер проти влади, цього досить!
Тому і слід набирати поліцейських від 180 см. і з належною підготовкою, а не інстраграм-дівчаток.
А ось тут люто плюсую!!!

Місто
Львів
Місто
Львів
Він попер проти влади, цього досить!
Ні Ви, ні я не суддя та не Бог, не маємо права відбирати життя у беззбройного.
Тоді може і Янукович був правий, що на майдані мєнти стріляли - люди поперли проти влади? Чи це інше?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
два копи не можуть скрутити мужика
І не мають цього робити, крутити кожного здорового бидлана, можливо під кайфом або алкоголем. Можна ще обговорити, чому не стріляв бидломажору по ногах, але це вже встановить слідство, чи було перевищення і яка відповідальність.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Дунути в алкотестер - це також право, а не обов'язок водія. Він може відмовитись. Тут це вже буде як один із доказів проти нього. В цьому випадку поліція складає протокол по 130 із зазначенням, що водій відмовився дунути. Але водій може сам пройти освідчення в закладі ОЗ і в суді надати його результати.
Ви усе плутаєте. Водій - так може відмовитись дунути, але за законом така відмова є правопорушенням, покарання за яке рівноцінне покаранню за водіння у стані сп'яніння. Усе що може водій не порушуючи закону, це у випадку позитивного тесту на алкотестері - вимагати доставити його у медичний заклад для встановлення факту сп'яніння там і у цьому випадку до уваги буде взято результати медичного обстеження а не алкотестера.

Можна ще обговорити, чому не стріляв бидломажору по ногах
Та що усі причепилися до стрільби по ногах. Немає такого в інструкціях і впринципі дурна ідея. Влучити непросто, при невлучанні рекошет може поранити інших справді невинних і не причетних осіб.

Бидлани отримали по заслугах. Лізти товкти пику озброєному поліцейському при виконанні - це природний відбір у чистому вигляді. У даному конкретному випадку - я повністю на стороні поліції.

Місто
Львів
І не мають цього робити
Ще й як мають. Іх цьому навчають, тренують, видають спецзасоби. Ч п@издити можна тільки вагітних та студентів на Майдані?
Поясніть мені, навіщо випускати в патруль дівчинку-горобчика, котра не зможе навіть підлітка скрутити. Буде всіх стріляти, бо вона 155 см. на 50 кг.?

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
така відмова є правопорушенням,
Така відмова є свідченням сп'яніння. Про це я і написав. Але вирок виносить суд, поліція лише складає протокол по 130 . А в суді можуть бути надані інші докази.

Зверху