debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
по друге грузини православні
абхазы - такие же грузины, как украинцы - русские.
З точки зору грузинів - Абхазія це і Грузія. Принаймні так кажуть мої друзі грузини. Але то вже інша тема.
Мусульман ні там, ні там точно нема

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Мусульман ні там, ні там
То що, вікіпедія бреше про 16% абхазів - мусульман?
Ну 16% це явна меншість. Я це мав на увазі. Авжеж якась кількість є, всюди вони ж. А чи 16 чи менше більше я звісно не знаю. Я ж там не мешкаю.
у мене є і знайомі дагестанці які чарочку тягнуть 😂 а ті вже точно мусульмани ще ті)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
З точки зору грузинів - Абхазія це і Грузія.
с моей точки зрения тоже - Абхазия - часть Грузии, а Донбасс - Украина. Но это не отменяет факта что абхазы - не грузины, а и украинцы - не русские. То что абхазы могут говорить по-грузински, как я-украинец - по-русски - не обозначает что я - русский, а абхаз - грузин. Ну для данной темы как бы даже хорого шо он был абхаз, а не украинец или русский, так как не смогут сюда этот срач приплести!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
З точки зору грузинів - Абхазія це і Грузія. Принаймні так кажуть мої друзі грузини. Але то вже інша тема.
Абхазія - так, це Грузія. Але Абхази - не Грузини. Зокрема у них є своя мова, що до того ж належить до іншої мовної сім'ї ніж грузинська.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Абхазія - так, це Грузія. Але Абхази - не Грузини. Зокрема у них є своя мова, що до того ж належить до іншої мовної сім'ї ніж грузинська.
У грузинів теж є мігрели свани і інші. Але вони всі грузини. І мова теж відрізняється маленько. Але ок, закінчуєм тему різновидів )
Post automatically merged:

Абхазия - часть Грузии, а Донбасс - Украина.
Ну ось тому рф і каже що абхазія не Грузія а донбас не Україна.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Я хоть и не питаю тёплых чувств к полиции (уж слишком много я натерпелся от ментов в своей жизни), но в данной ситуации держу кулаки за полицейского который пристрелил быдлу, считаю что его должны оправдать и не наказывать. Пусть будет прецедент, который покажет что нельзя подымать руку на полицейского.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Для людей треба викласти повне відео без склейок. Щоб всі розуміли хто що робив. І чи була загроза життю поліцейських в момент пострілів.

Місто
Жовті Води
Для людей треба викласти повне відео без склейок. Щоб всі розуміли хто що робив. І чи була загроза життю поліцейських в момент пострілів.
Там за його дирявий рот, вже треба застрелити. Як він ображав жінку поліцейську.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
У грузинів теж є мігрели свани і інші. Але вони всі грузини. І мова теж відрізняється маленько. Але ок, закінчуєм тему різновидів )
Грузини - то картвели. Мегрели і свани - то теж інші нації. Хоча їхні мови принаймні з однієї мовної сім'ї з картвельською. Ви ж не будете казати, що шотландці чи валійці, це англійці, хоч вони всі живуть у Об'єднаному Королівстві...

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Абхазеті ще за часів Георгія Саакадзе притулялось до Туреччини й було під її впливом - тоді як Картлі/Кахеті потерпали то від турків, то від персів. Так що багато абхазів потурчилися ще тоді - в т.ч. примусово. Але вони - нація, а "народ Донбасса" - аж ніяк.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Там за його дирявий рот, вже треба застрелити. Як він ображав жінку поліцейську.
Добре, що ви не поліцейський.
За образи людей стріляти не можна, за національністю стріляти не можна, так як і за порушення правил дорожнього руху, чи конституції.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
І куди нам з цим йти? В рашку? То поліцейський, а не суддя дредд. Пакуйте, і сажайте по закону. За образу розстріл не підходить. Вже не дядюшка сталін при владі
Грузини - то картвели. Мегрели і свани - то теж інші нації. Хоча їхні мови принаймні з однієї мовної сім'ї з картвельською. Ви ж не будете казати, що шотландці чи валійці, це англійці, хоч вони всі живуть у Об'єднаному Королівстві...
Мої знайомі грузини кажуть трохи інше. Я взагалі не грузин, тож точніше не знаю. Але є грузини яким я довіряю щодо їх походження і нації і мови. І грузини і свани і мігрели люто ненавидять руських. І це факт.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Кто тут говорил в США копы сразу стреляют, посвящается.
бро, а к чему ты выложил это четырёхчасовое видео в эту тему? каким боком оно подходит под данное обсуждение? ты сам то его смотрел? если да - понял почему не стреляли по этому траку?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
ПотапаПапа, так перед видео написано к чему выложил. Не стреляли, по тому что не знали чем он дышит с шарика и чем трак напичкан? Такое себе утверждение, таран тоже мог вызвать искру, да и другие способы есть обезвредить нарушителя, без применения огнестрела. Но в него таки стреляли слезоточивыми зарядами.... А взяли после длительных переговоров.

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
І куди нам з цим йти? В рашку? То поліцейський, а не суддя дредд. Пакуйте, і сажайте по закону. За образу розстріл не підходить. Вже не дядюшка сталін при владі
Ось мрія влади: щоб усі боялись і не насміхались. В той час як в демократичній країні поліцейський служить народу, людині і допомагає, в расії поліція служить владі і гнобить цей народ, щоб боялися. Аваков так вже будував роботу поліції: запугування, поліцейський завжди правий. До чого це привело в расії:

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ось мрія влади: щоб усі боялись і не насміхались. В той час як в демократичній країні поліцейський служить народу, людині і допомагає, в расії поліція служить владі і гнобить цей народ, щоб боялися. Аваков так вже будував роботу поліції: запугування, поліцейський завжди правий. До чого це привело в расії:
Воно то так, але чому ти береш в приклад якісь інциденти неправомірних дій поліції які колись були, і притягуєш саме до цієї ситуації з підстреленим бидланом? Навіщо натягувати сову на глобус? Таким чином ти просто продовжуєш захищати бидлана і автоматично звинувачуєш всю поліцію незалежно від ситуації. Причому тут довіра чи не довіра до поліції в Україні до цього конкретного інциденту? Тут все чітко, бидло бикануло, розпустило руки, отримало маслину. Все. Крапка. Не треба оцієї філософії, що колись ще за часів Януковича в Кагарлику всім відділом дівчину гвалтували, або що якийсь поліцейський кришує бордель

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
Здесь однозначно виновна полицейская.
Если ей так легко нарушитель может зарядить в нос, зачем таких берут в нацпол?
Вины полицейского в этом нет.
Угроза в жизни его напарницы была, он и выстрелил.
Тогда в суде она обязанна быть соучастницей убийства.
Нужно было хотя бы не допустить удара в лицо. И обезвредить бунтаря.
В итоге -1.

Зверху