debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
Не будет.
Напад на сотрудника ПО это оборона.

Насколько я понял, он уже её ударял кулаком в данный момент и не реагировал на полицейского. Вот он и выстрелил.
Виновна конечно полицейская - сто%. Из-за неё убили торчка
Если бы не выстрел непонятно чем всё закончилось .
В концеконцов, торчок мог из багажника монтировку достать и взять пешеходов в заложники .
Я часто бываю в центре и знаю и вижу, что водители творят .
Поэтому полицейский тоже не сегодня родился и знает , что на быдло уговоры не действуют.
В конце фраза полицейской меня добила
" шо ви робите, успакойтесь"
Не знал, что этому в полиции учат, когда неадекват бьёт в лицо

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Воно то так, але чому ти береш в приклад якісь інциденти неправомірних дій поліції які колись були, і притягуєш саме до цієї ситуації з підстреленим бидланом? Навіщо натягувати сову на глобус?
Я не хочу повторювати вдесяте, про що вже сказав. Якби все будо за законом і в цей раз, то всі симпатії були б на стороні поліції. Ще й поліцейські отримали заохочення, медаль і зірочку на погони.
1. Подивіться ще раз відео. Авто стояло під стіною на тротуарі, його легко заблокувати. Починався діалог більщ-менш спокійно. "Водійка" спочатку не агресувала. Якби просто одразу заблокували авто, то вона навіть би не рипнулася, а чекала адвоката. Звичайно, ї.блан сварився нецензурною лайкою, але на то поліцейські мають бути стресостійкими. Ще й могли б виписати йому постанову за порушення громадського порядку (лайка в публічному місці). Визначити його особу, я думаю, було легко за номером авто.
2. Поліцейські замість блокування авто почали незаконне проникнення. Ескалація конфлікту.
3. Додали застосування сили щодо вагітної. Я розумію, що вона могла брехати. Але є презумпція. Вони мали спочатку повірити, а потім вже розбиратися по факту. Якби виявилася брехня, то можна було покарати постановою.
4. Звичайно агресія породила ще більшу агресію і максимальну екскалацію - навмисне вбивство (це кваліфікація ДБР і прокуратури).

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
Місто
Киев
Посмотри на её лицо
Сержи, посмотрел, назрел следующий вопрос: насколько ты долго в бизнесе косметологии, либо возможно в комиссии по отбору на "Мисс мира" вот уже какой десяток заседаешь?
Виновна конечно полицейская - сто%. Из-за неё убили торчка
"Тыж по столу молотком, приговор". Мда, Set, прав.

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
подходить к тачке за сто штук $ и показывать " людське обличчя"
Ви мене вибачте, але пієтет до вартості авто - це рудимент жебрацького совка!
У ЄС ти їдь хоч на Бентлі за $600 тис., а для поліцейських, якщо порушив, нічим не відрізняєшся від водія старого іржавого ведра.
Я к тому, из жигуля может сволота выскочить и с бентли тоже дичь может кинуться драться
Post automatically merged:

Я
долго в бизнесе косметологии
листочки раздавал в Днепре.
Но полицейская явно не уродка .

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Полицейский виновен разве что в превышении самообороны
Ти взагалі розумієш, яку дурню зараз написав?
Кримінальний Кодекс України передбачає, що ти можеш відбити напад на себе (самозахист).
Якщо напад відбито, а ти все одно "типу обороняєшся" і вбиваєш нападника - це якраз і є 118 стаття.
На пальцях - якщо нападник ВЖЕ нейтралізований, а ти в нього стріляєш і він помирає - це все 118 стаття.
Але все це тільки через слідство і суд вирішується.

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
Ну так лицо полицейской и есть подтверждение оправдания стрельбы

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Авто стояло під стіною на тротуарі, його легко заблокувати.
А поліційне авто стояло збоку. Бо відразу блокувати, частково перекриваючи ним проїзжу частину, не було підстав, адже машина правопорушників зупинилася добровільно.

А далі вже конфлікт розвинувся настільки швидко, що не було ані часу, ані можливості одному з екіпажу сісти за кермо щоб ним заблокувати Ягуар.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Люди ругаются, почему вы ругаете за остановку в не положеном месте а типа сами нарушаете
Я не знаю які то "люди ругаются", але багато разів бачив як поліцаї пиняли когось під знаками та на перехрестях.
Тоді ними вмикається червона блималка і весь люд, який типу скаржиться, опиняється в безпеці, пригадуючи (хтось, можливо, з трудом) що саме треба зробити, бачучи то.

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
відео на повну версію
"Повна версія" - це два окремі відео з камер обидвох копів, а також кількох камер зовнішнього вуличного спостереження.

Взагалі-то, я дивуюся, яким чином відеозаписи копів практично відразу зливаються в мережу?
І чи не є то порушення службової дисципліни?

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Припускаю що самі копи. Щоб, завдяки суспільному розголосу, цю справу потиху не замели під килим.

І це, як мінімум, свідчить про те, що поліція впевнена у правоті дій екіпажу.
Бо інакше б могли все втаємничити.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Еще видео залили https://t.me/u_now/110654
"На нем женщина держит патрульную со спины, в то время, как мужчина избивает патрульного."
Там уже дрались они
Торчок напал на полицая
А полицейская не могла усмирить девку.
Шо за полиция?
Хптьфу
тиць педриць, все рівно поліцейська у тебе винна. Хоч застрелив коп бидлана, коли той вже 3-го поліцейського бив

Сержи

Заблокирован
Місто
Днепро
Скоро торчки в участок зайдут и всех будут бить полицаев
поліцейського бив
Конечно Винна, могла наручники одеть на неё.
Стоит обнимает её , пипец.
Бывает ни за что наручники одевают, здесь угроза пешеходам, Машини ездят, они в обнимашки играют.
Ёлки , так когда это прекратится

Зверху