debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про "жорсткі суперечки" про проблеми з мобілізацією на засіданнях Ставки верховного головнокомандувача. Про це він повідомив в інтерв'ю Українській правді.
За його словами, на засіданнях Ставки буває "досить жорстка розмова".
"Оскільки всі люди військові і ми перебуваємо у воєнному стані", — сказав Клименко.
Він зазначив, що суперечки, зокрема, стосувалися проблем із проведенням мобілізації.
"Спочатку розглядали питання діяльності обласних воєнкомів. І після Ставки президент ухвалив рішення провести засідання РНБО для того, щоб покінчити з тими скаргами та зловживаннями, які були з боку воєнкомів", — заявив міністр.

Тільки не зрозуміло, яким боком мусор-імпотент до мобілізації.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
першого жовтня журналісти УП навідалися до київського нічного клубу "Бохо" і помітили, що попри дію комендантської години заклад активно приймає відвідувачів. Це можна легко помітити, адже біля входу зупиняються автівки і з них до клубу заходять люди. Журналісти звернулися по допомогу до двох екіпажів поліції, але ті відмовилися перевіряти заклад, перед яким на той момент зібралася черга з 20 відвідувачів. УП запитала голову МВС Ігора Клименка, чому клуб "Бохо" працює в комендантську годину і чому працівники поліції багато місяців не помічають це порушення та ігнорують виклики місцевих жителів. Голова МВС - змусити власників клубу притримуватись правил не виходить.

типу щось нове. Всі кияни знають, що є заклади які працюють вночі. Але ті ж поліцейські максимум що можуть зробити, це оштрафувати на незначну для закладу суму. От якби для власників була кримінальнв а відповідальність за таке порушення...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
типу щось нове. Всі кияни знають, що є заклади які працюють вночі. Але ті ж поліцейські максимум що можуть зробити, це оштрафувати на незначну для закладу суму. От якби для власників була кримінальнв а відповідальність за таке порушення...
Порушення комендантської години особами які входять/виходять з клубу - дозволено?

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
яким боком мусор-імпотент до мобілізації.
Йому наказують супроводжувати ТЦКшників, бо їм ніхто документи не показує, а потім вони протиправно доставляють людей в ТЦК. Трохи вище ж Ткач говорить: поліція не приїзжала, а казала, що приїде до нього з ТЦКшниками, щоб його забрати.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Порушення комендантської години особами які входять/виходять з клубу - дозволено?
В них штанчі потрібного кольору.

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Але ті ж поліцейські максимум що можуть зробити, це оштрафувати на незначну для закладу суму.
Піз.ьож. Поставте свій пост біля закладу і провіряйте у всіх документи у комендантську годину. Ну і ТЦКшників залучіть, з якими стоять у метро. Бо у метро чогось вони можуть кошмарити людей, а біля Бохо нє?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Заборонено, але за це навіть адміністративна відповідальність не передбачена, максимум, це повезуть в відділ поліції,пофотографують,відбитки пальців зроблять та перевірять особу
Post automatically merged:

Але ті ж поліцейські максимум що можуть зробити, це оштрафувати на незначну для закладу суму.
Піз.ьож. Поставте свій пост біля закладу і провіряйте у всіх документи у комендантську годину. Ну і ТЦКшників залучіть, з якими стоять у метро. Бо у метро чогось вони можуть кошмарити людей, а біля Бохо нє?
Ти сам в то віриш, що так буде?)) Там великі гроші крутяться, так само як на Ібіці в Одесі нікого не трогають

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
закінчуйте з корупцією
Бо ті криси в разі чого накивають п'ятами закордон, і будуть жити на крадені гроші, їм всеодно на країну та її мешканців, головне собі нахапати, поки є доступ до "кормушки".

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Ти сам в то віриш, що так буде?)
Я не вірю. Але й не треба нити: "а что мы можем сделать, мы маленькие люди". Особливо, якщо ти міністр. Це тебе принижує. Не можеш - звільняйся, плати за довідку ВЛК і їдь з Арєстовичем гріть пузо на море.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Вчера телезрители увидели финальный выпуск двухсерийного разбора резонансной истории о стрельбе в Днепре, которая в конце лета шокировала страну.
Прокомментировала стрельбу и напарница полицейского.
"Я и мой коллега заступили на дневное дежурство … … ”, - говорит полицейский.

Женщина также добавила, что убитый пытался завладеть ее оружием.

“В момент, когда Силогава ударила меня в лицо и я потеряла равновесие, он пытался завладеть моим табельным огнестрельным оружием, после чего я уже услышала выстрелы. Правомерно или неправомерно мой коллега использовал огнестрельное оружие, установит суд. Единственное, что я могу сказать на этот счет, если бы он не применил оружие, то я бы с вами сейчас не разговаривала”, – говорит полицейская.

Місто
Киев
Вчера телезрители увидели финальный выпуск двухсерийного разбора резонансной истории о стрельбе в Днепре, которая в конце лета шокировала страну.
Прокомментировала стрельбу и напарница полицейского.
"Я и мой коллега заступили на дневное дежурство … … ”, - говорит полицейский.

Женщина также добавила, что убитый пытался завладеть ее оружием.

“В момент, когда Силогава ударила меня в лицо и я потеряла равновесие, он пытался завладеть моим табельным огнестрельным оружием, после чего я уже услышала выстрелы. Правомерно или неправомерно мой коллега использовал огнестрельное оружие, установит суд. Единственное, что я могу сказать на этот счет, если бы он не применил оружие, то я бы с вами сейчас не разговаривала”, – говорит полицейская.
Да уж...
Его оружие не подошло. Нужно было ее...
Видео.

Місто
Киев

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Да уж...
а чувак что - сперва пытался у полицеского парня забрать оружия?
В том то и дело, что нет.
Он повернулся спиной
Тогда о чём твоя мессага то?...

Місто
Киев
Да уж...
а чувак что - сперва пытался у полицеского парня забрать оружия?
В том то и дело, что нет.
Он повернулся спиной
Тогда о чём твоя мессага то?...
О том, что если бы хотел завладеть оружием, то отбирал бы у полицейского на асфальте... А не поворачивался к нему спиной. Это вероятнее.
Да и в спину пули тяжело получить, если склонился над полицейской...

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Р - логика.

:Olen:

О том, что если бы хотел завладеть оружием, то отбирал бы у полицейского на асфальте... А не поворачивался к нему спиной. Это вероятнее.
Я иногда читаю людей поражаюсь тому, насколько противоположные выводы мы часто делаем из одних и тех же ситуаций... 🤦‍♂️ Что для меня кажется абсолюьно логичным - для кого то кажется противоестественным. Жесть просто.
Ну вот наприме: я считаю абсолютно логичным что при выборе "у кого проще отобрать пистолет" я бы однозначно полез отбирать у девушки, а не у парня. Что впринципе дохлый абхаз и сделал.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Очередной бред от полицайки, лишь бы выгородить своего колегу и оно будет городить такое что на голову не налазит...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Очередной бред от полицайки, лишь бы выгородить своего колегу и оно будет городить такое что на голову не налазит...
А що їй казати? Що мудєнь був правий, і правильно робив, що бив поліцейських? Тут однозначно, як мінімум була загроза здоров'ю, а можливо і життя поліцейського. Не розумію, до чого ці спори та захист здохлого мудака?

Місто
Киев
Р - логика.

:Olen:

Я иногда читаю людей поражаюсь тому, насколько противоположные выводы мы часто делаем из одних и тех же ситуаций... 🤦‍♂️ Что для меня кажется абсолюьно логичным - для кого то кажется противоестественным. Жесть просто.
Ну вот наприме: я считаю абсолютно логичным что при выборе "у кого проще отобрать пистолет" я бы однозначно полез отбирать у девушки, а не у парня. Что впринципе дохлый абхаз и сделал.
Уложив перед этим на асфальт полицейского?)))

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Уложив перед этим на асфальт полицейского?)))
Він мав право це робити? Незалежно від обставин які спровокували конфлікт не можна лізти в бійку з поліцейськими при виконанні, за таке можна сміливо отримати кулю в лоб

Зверху