debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Важко по відео діагностувати 2 промілє, але це сильний ступінь сп'яніння, виникає після вживання 750 мл горілки. Мав би якщо не падати, то сильно коливатись і не вимовляти слова. Але з відео цього не видно. Мова зв'язна, логічна, рухи скоординовані. Зовнішні ознаки не відповідають 2 промілє.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я не пытаюсь обелить его.
Конечно, ты просто "мусоров ненавидишь лютой ненавистью", и любое бухое быдло будет "невинной жертвой", и будешь защищать. Да, расстрел. Сел бухой - расстрел. Выпил, не преступление, вот посадил бы сразу бабу (а не был бы "настоящий мужик" "по ПотапаПапе(с)), ничего не случилось бы. Хотя хз, может баба и ездить не умела, тогда не едь вообще, такси, драйвер - вариантов куча.
Post automatically merged:

це сильний ступінь сп'яніння, виникає після вживання 750 мл горілки.
😂 Я бачив будівельників, які після пляшки отлічно ще працюють, не показник зовсім, все індивідуально.

Сядь за руль и вези её на её машине!
Какой-то средневековый бред..🫣 Рулит тот, кто хочет, у кого есть настроение, кто трезвый, да пофиг вообще, что за тупые предрассудки? Паранджу в бардачке возить?

Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
У нас тоже, если нападавшего застрелишь в спину, сядешь.

Кейс Стерненка наглядный.
Так він якраз не сидить. Хоч і наздогнавши вбив нападника, коли він вже тікав
І ніж в нього свій був, а потім він казав що не його ніж був

• Like
Реакції: drmz

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Начебто він вбив нападника на себе, використовуючи свій ніж і наздоганявши втікаючого нападника близько 100 чи двохсот метрів.
і нібито там нападник був чоловіком, і без вагітності. Хоча може треба почекати експертизу

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
бачив будівельників, які після пляшки отлічно ще працюють, не показник зовсім, все індивідуально
Для пересічного це звичні побутові балачки: випив відро горілки і писав дисертацію. В медицині і патофізіології, хоч це не математика, але є визначені межі. Ступінь сп'яніння це лабораторний і клінічний стан. Кожному промілє відповідає симптоматика. Те що випив літр і щось там робив - це не показник. Ми не знаємо, який рівень алко в крові. От якщо напишете: випив, здав кров, 5 промілє і вирізав мадонну на маковому зерні, то я скажу - феномен.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Дело ж, вроде, еще не завершилось.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Дело ж, вроде, еще не завершилось.
У нього немає запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, не памʼятаю чи взагалі якийсь запобіжний захід обрано.
А нападник мертвий. Тобто є той хто вбив, і є той хто мертвий.
ти думаєш є варіант що його визнають винним ? Як на мене - нульовий

drmz

Місто
Гуляйполе
я не пытаюсь обелить его.
Конечно, ты просто "мусоров ненавидишь лютой ненавистью", и любое бухое быдло будет "невинной жертвой", и будешь защищать. Да, расстрел. Сел бухой - расстрел.
Не просто, а конкретных за конкретные поступки.

А этот балаган всего лишь иллюстрирует, что УССР не сильно отличается от РСФСР. Сталєна на вас нєт! :bayans: Расстрєлять всєх, накуй! => В ЄС Украине пока рано, закон не работал и не заработает поэтому неискоренима коррупция, как смазочно-охлаждающая жидкость в этих трениях.
А, по последним трендам, я смотрю, пэрэсичному, для самозащиты, никакого оружия нельзя давать. И то, что ранее, по-ошибке, выдали - изъять. И расстрелять! Абы чего не случилось лишнего.

Тара, думаю дело Стерненка будет тянуться пока "потерпевшие" не профукают сроки. У тролля-портнова пока "нє начаси" форсировать дело.

це сильний ступінь сп'яніння, виникає після вживання 750 мл горілки.
😂 Я бачив будівельників, які після пляшки отлічно ще працюють, не показник зовсім, все індивідуально.
Просто попробуй, лично, ополлитрившись, побыковать на мове. Пусть кто-нибудь запишет- потом перепроверишь, будешь ли ты сильно похож на "абхаза" в сабжевом случае..

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
шо то за казак такой которого возит беременная баба за рулём? Чо он сам не рулит то?
Ты сам никогда не пытался схитрожопить?
Не обязательно в авто, а такой "я-не-я и песня не моя"..
как это никогда? Я всегда хитрожоплю когда надо. Но я то и не убитый :)

я, правда, и под казака не кошу. Часто прикидываюсь валенком, лосём, лохом. В данной ситуации я бы даже выходить с машины не стал, а просто сказал бы полицаям чтобы они по-минимуму выписали клуше штрафчик, потому что она типа беременная и её типа жалко, отпустите парни клушу, я ей дома объясню что с правого ряда налево ездить нехорошо. Ну как то так. А драться с ментам... Ну коман :) Это ж просто конченный 🤦‍♂️
У меня был случай когда я с подрался с ментом в донецке (подполковник, кстати). Но! Я не знал в тот момент что он мент, да и напал он на меня первым (поддатый он был). Я правда умудрился затащить его во время потасовки в отделение банка и прям под камеры :D Что мне очень сильно помогло потом. Так как в этом отделении начальник был мой хороший знакомый и я сразу попросил чтобы у него "случайно не пропали записи". И они не пропали.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Вас би відправити у 90ті роки, де вас міліція побила б, витрясла б з кишень всі гроші і ви ще були б їм винні (називається "взяли "на карандаш")
Ще зі школи пам'ятаю слова пацанів, які аже з "досвідом" казали, щоб не сталося ніколи в житті не лізь бикувати до мусорів, навіть якщо вони 100 разів не праві, бо буде лише гірше, ти нічого не докажеш а проблем відгребеш, і не тільки проблем, а і просто відгребеш, і це ще якщо якоїсь наркоти випадково не "знайдуть". Такі були часи, так.

Пасажир дзвонив адвокату.
Звідки ти знаєш кому він звонив?

примарилося, що машина відїжджає
А точно не відїзжала? Ти та м був та бачив як все було?
Застосування сили до вагітних заборонено.
Вона така ж вагітна як і я, то був спектакль одного актора зі словами малому, ти знімаєш? І далі знову крики
І тільки після того, як розові молоді поні-копи зробили кілька адміністративних і карних порушень до них "виліз з машини пасажир".
Він майже зразу виліз, і почав сатом говорити з поліцейською, і хизуватися що волонтер, при чому йому декілька раз було сказано щоб відійшов на 20 метрів

Останнє редагування:

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Звідки ти знаєш кому він звонив?
Чутно на відео. Сказав: телефоную адвокату, а потім видно, як в машині розмовляє по телефону. А що?
точно не відїзжала? Ти та м був та бачив як все було?
Видно на відео. Якщо є інше відео, то викладай, не ховай. А що? Машину швидше руками зупиняти, чи ззаду заблокувати?

Вона така ж вагітна як і я
Ну, як ти кажеш, що ти вагітний, то я мушу вірити. Ст. 62 Конституції, презумпція, розумієш. Чи ті копи гінекологи, бачать через одежу і тест провели?
почав сатом говорити з поліцейською,
Це не заборонено. А ось поліцейська не мала хамити. Кодекс етичної поведінки забороняє, це або догана, або неповна службова відповідність.
декілька раз було сказано щоб відійшов на 20 метрів
В неї немає такого права наказувати йому. Може вона ще б куні захотіла чи відшмагати його батогом? Свої капризи нехай залишає для коханця, якщо йому норм.

Пан Горецкий, ти краще читай закони. Бо ти виправдовуєш незаконні дії неосвічених копів, а як тобі кажуть, як воно має бути за правилами, то ти агришся і як дівчинка-підліток ставиш дизлайки.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Сказав: телефоную адвокату,
Це ще не факт що він саме адвокату телефонував. Та і не важливо це
В неї немає такого права наказувати йому.
Тобто будь хто може підійти та заважати роботі поліцейських? Ну таке...
Бо ти виправдовуєш незаконні дії неосвічених копів, а як тобі кажуть, як воно має бути за правилами, то ти агришся і як дівчинка-підліток ставиш дизлайки.
Я не виправдовую незаконні дії копів, я засуджую незаконні дії мудака, який поліз битися з поліцією, якби не ліз то був би живим і неушкодженим, факт. Все інше мене не цікавить

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Та і не важливо це
То чого ти докопуєшся, кому він телефонує? Факт у тому, що він сів в авто і водійка сіла в авто. Не було драки. В цей час полісмени мали їх заблокувати і розпочати розгляд справи. А якщо б покинули місце пригоди, то обтяжили би своє порушення, заробили ще одну адмінку. Перехопили б їх інші екіпажі.

Тобто будь хто може підійти та заважати роботі поліцейських? Ну таке...
Так в нас вже 4,5 роки новий ефективний парламент. Нові міністри ВС. Чому не перепишуть закони. Мають законодавчу ініціативу.

засуджую незаконні дії мудака, який поліз битися з поліцією, якби не ліз то був би живим і неушкодженим, факт. Все інше мене не цікавить
Спочатку свавілля поліції, перевищення повноважень, побиття вагітної, незаконне проникнення у власність (щось там сьогодні про США писали). А потім у випадку з Бохо міністр плачеться: ми не можемо, то приватна власність. А в авто "абхаза" норм, можна, бо штраф 340 грн поїде.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Спочатку свавілля поліції, перевищення повноважень, побиття вагітної, незаконне проникнення у власність (щось там сьогодні про США писали). А потім у випадку з Бохо міністр плачеться: ми не можемо, то приватна власність. А в авто "абхаза" норм, можна, бо штраф 340 грн поїде.
Не перекручуй, можна було в суді дії поліції оскаржити, а краще взагалі було зразу погодитися на 340грн штрафу, тим більше знаючи що були не праві, а не включати спектакль. Але лізти в бійку з поліцією, це вже неправильно і саме за це, правильно й зробили що застрелили, щоб іншим не кортіло, бо будуть знати, що лізти в бійку з поліцією, то самогубство

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
можна було в суді дії поліції оскаржити
Досить вже цю маячню нести. Ти хоч раз до суду ходив? В тебе немає інших проблем, багато часу, грошей і натхнення? Копи розуміють, що дешевше 170 грн заплатити і не паритись 2 роки у судах. Психологія. На цьому і заробляють собі план і зірочки, бо знають, що 99% не піде в суд. Була б їх воля, то всіх би обілечували. Тому і формують лояльність серед бабок і марафонців - підкорись, а потім оскаржуй. А нарід вже легітимізує свавілля. І так по багатьох питаннях. Скажуть по марафону: фас на ФОПів, через них у бабок пенсії немає, розмусолять по 1+1, покажуть серіал з велосипедом - народна думка сформована. Але пенсії бабкам немає, а чомусь вона з'являється у батька сонцесяйного.

Ой, вибачте, то не пенсія, а стипендія.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Досить вже цю маячню нести. Ти хоч раз до суду ходив? В тебе немає інших проблем, багато часу, грошей і натхнення?
То в чому тоді була проблема заплатити ті 340грн? Треба було за 340грн лізти в бійку з поліцейськими? Офігенна логіка

Копи розуміють, що дешевше 170 грн заплатити і не паритись 2 роки у судах.
Тобто порушення по твоєму не було? І предявляти копи нічого не мали права? То просто план виконували? Ок, зрозумів

Тому і формують лояльність серед бабок і марафонців - підкорись, а потім оскаржуй.
Якщо я знаю що був не правий, то заплачу той штраф в 340грн і не буду вийобуватися, якщо я знаю що був правий, то я просто не буду підписувати їх постанову і буду оскаржувати в суді

А нарід вже легітимізує свавілля.
Тобто бити норму поліцейському це норма? І за це вони мають просто спостерігати як їх бють? Ок, тоді заживем, класна буде країна, де кожний хто тільки захоче зможе підійти до поліцейського і безкарно набити йому табло

Asin

Slonorylʹstvo nashe vse
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi
За родом своєї діяльності я спілкуюся з Патрульною поліцією майже щотижня, а буває, що і 2-3 рази на тиждень. З 2000х років. Коли ще була міліція.
Грошей не доводиться платити поліції? Дивно звучить )
Ви, судячи з ваших суджень про поліцію, просто теоретик
Суттево помиляєтесь. До війни - 2 зама начальніка райвідділу під слідством за "бізнес" протягом року.
Зараз все не так. Тому я готовий захищати теперішніх поліцейських, бо вони не такі, якими ви їх собі уявляєте. Вас би відправити у 90ті роки, де вас міліція побила б, витрясла б з кишень всі гроші і ви ще були б їм винні (називається "взяли "на карандаш").

Ваш життевий досвід зрозумілий ...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
фас на ФОПів, через них у бабок пенсії немає, розмусолять по 1+1, покажуть серіал з велосипедом - народна думка сформована
Я сам не прибічник цієї влади і за неї не голосував, і не збираюмя. Але, до чого тут цей висер?

Зверху