debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: [email protected]
для запитів ЗМІ: [email protected]
запити на отримання публічної інформації: [email protected] (формат запиту)
для електронних звернень громадян: [email protected] (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тобто він недоторканий? А казали ж що і нас вже мафії і бандюганів нема? 😂
Читай за посиланням

Але вже 29 липня 2020 року слідчий суддя Шевченківського районного суду столиці Оксана Голуб пом’якшила бандиту запобіжний захід, передбачивши можливість його звільнення під заставу в розмірі 630,6 тис. грн. Невдовзі після цього “Віха” вийшов на волю і виглядає так, що та бандитська стрілянина минулася йому задешево. Покарання він не поніс, а поніс, мабуть, мзду, щоб його уникнути.

• Sad
Реакції: idea

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Space Cat

Заблокирован
Місто
.
Бльо, думав, що таке лайно лишилось вже в 90х.. треба було пристрелити як скажену суку..
Ти на Реді таке пишеш? Згадай, скільки тут було захисників "нєвінно убієнного" бидлана, що порушив ПДР а потім набив обличчя поліціянтці.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Maxxx, бандити в 90-х лишились ? Це лише голова нац поліції таку муйню сказати може, а голова набу що корупцію подолано
ти не читав як в фермерів бандити-фермери їх врожай збирають? Як поля віджимають? Як техніку палять? Це лише те що зараз на думку спало, а ти кажеш бандити в 90-х лишились
А чому його тут не пристрелили? Якщо копи знали хто він точно є, то може боялись що потім атветка прилетить вже їм

Openpharmacist

Главный матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А ми ще кажемо про те, щоб поліцаїв а фронт. Та вони ж відразу обдристаються та сдадуться у полон.
Непотрібною про всіх так
Може й непотрібно. Але це у мене така вдача - нормальних не траплялося

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
нєвінно убієнного" бидлана, що порушив ПДР а потім набив обличчя поліціянтці.
Ну ось бачиш, бидлана пристрелили (не кажу що не треба було, просто констатую факт)
А бандита не пристрелили, який зі зброєю напав на поліцейських і погрожував вбивством

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Але це у мене така вдача - нормальних не траплялося
У мене теж вдача не аби яка.
Але по поліції траплялись дуже нормальні адекватні люди, які в складній ситуації дуже допомогли. І захистили.
було таке. Але було це мабуть років 5 тому. Там кілька випадків було. Напевно 5-6 років тому.
Коли вони ще «молоді» були
Може зараз і «скурвились»
Ну і взагалі - на кого попадеш. Поліцейських же дуже багато.
Але в цілому, думаю що ніхто не буде сперечатись що теперішні патрульні в десятки разів кращі ніж колишні ДАІ/ппс які на бобіках їздили

• Like

Openpharmacist

Главный матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
  • Like
Місто
Poland
в даному випадку краще сказати "так пощастило" чи "така доля"
https://sum.in.ua/s/vdacha це більше характер
А казали ж що і нас вже мафії і бандюганів нема?
Це хто таке казав? Тєлємарахвон?
Бльо, думав, що таке лайно лишилось вже в 90х..
орг.злочинність була, є і буде в усіх демократичних суспільствах, тим паче корумпованих. Просто вони збагатились і вже промишляють більшими масштабами, яких пересічним не видно...

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
скільки тут було захисників "нєвінно убієнного" бидлана, що порушив ПДР а потім набив обличчя поліціянтці.
Якщо перестати довбитись в очі, бананом на всю довжину, то можна побачити, що:
- був не захист вашого "абхаза", а осуд мусорів і іхнього маніпулятивного інсценування;
- ну і "загадай, скільки тут було" це максимум 3 особи.
Так що вам нічого не загрожує(закон & порядок, європейські цінності), можете не перейматись, ваші мусори ще вам крові попьють. Жодного співчуття з цього приводу.

Наголосували задля поржать,
ще поржотє

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
орг.злочинність була, є і буде в усіх демократичних суспільствах, тим паче корумпованих. Просто вони збагатились і вже промишляють більшими масштабами, яких пересічним не видно...
Це добре зрозуміло, що злочинність і мафія лишилась, але чогось думав, що вже вся сидить в органах, кабінетах, меріях, ВР та ОП, а таких яскраво-виражених бидло-рекетирів "в законі" з бидло-мордою і класичними "шістками" поряд, вже нема... Може, то в Броварах саме "розплідник"? Останні новини, якась дичина стається в країні, то там.. Прям "кримінальна столиця", Троєщина з Борщагою відпочивають.. :LOL:

• Like
Місто
Львів
У Львові вчора відбувся гучний інцидент- дівчину яка їхала тротуаром велопатруль заломав, вдів кайданки та відвіз в райвідділок. Також була задіяна оперативна група з декількох осіб щоб знешкодити таку небезпечну особу. Схоже вона відмовилась надати документи для оформлення штрафу.
P.S. хто не був у Львові- то в нас більшість велодоріжок будується шматками, тобто нізвідки починаються і закінчуються, в даному місці аналогічна ситуація коли в повороті асфальтована велодоріжка все ще існує, проте через 5м різко змінюється тротуаром.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я такій тп-шці в Києві ледь не начистив морду. Їхала по тротуару і дзелінчала. Потім хотіла наїхати на мене велосипедом. Кидалася і волала, що я мушу її пропустити, бо на дорозі автівки.

Їдеш велосипедом, нахєр з тротуара!

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Взагалі то велодоріжка там (м. Львів, перехрестя вулиць Кн. Ольги та В.Великого) іде вздовж дороги по Кн. Ольги і повертає наліво до переходу перед кільцем. Кобіта мала або з'їхати нею на дорогу і далі рухатися по В.Великого поруч макдаку, або спішитися, а вона - поїхала тротуаром. Рух двоколісних тротуаром заборонений ПДР України. Реакція поліцаїв на порушницю виявилася дещо неоднозначною, чимось нагадує нещодавню ситуацію із дівчиною в Одесі.

Феміністки рубляться за права, а про обов'язки чомусь забувають.

Місто
Poland
LiquidStrm, а до чого тут фемінистки й фемінисти? Перше, не відомо, чи вона феміністка, друге, чоловіки теж їздять по тротуарах.
Я, до речі, теж їздив раніше по тротуарах, бо не знав, що це заборонено, а як їздив вже потім по дорозі то мене один гандон підрізав навмисно, тепер страшнувато їхати смугою...

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Интересно, а с каких это пор при управлении велосипедом нужно иметь при себе документы ...
Наверное с тех, когда велосипед стал транспортным средством.
А ссылку на закон можно, а то я лет 40 назад наверное последний раз ездил на велосипеде, возможно что то и изменилось с тех пор.

Зверху