debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Національна поліція України
Закон України «Про Національну поліцію»
Сайт: http://www.npu.gov.ua/
Вікіпедія: стаття
e-mail: info@police.gov.ua
для запитів ЗМІ: zmi@police.gov.ua
запити на отримання публічної інформації: vidkrytist@police.gov.ua (формат запиту)
для електронних звернень громадян: pg.npu@police.gov.ua (формат звернення)
Номер термінового виклику: 102
Саll-центр: 0-800-50-02-02

Вкладення

• 73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    73d8321eed51e978852d83bbbfab14b4.jpg
    911.9 КБ · Перегляди: 203
  • PM314image002.jpg
    PM314image002.jpg
    46.2 КБ · Перегляди: 218
Останнє редагування:
Місто
Odesa-Romania
Я говорил о пикетировании, а не судах.
Но если у нас в городе такого не было, и все вопросы решались только после тщательного сбора, анализа информации, и судебных разбирательств, то наверно мы о каких то разных городах и эпохах говорим.
Вот например, того же гончаренко сайт что вещает.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві активіста Ганула. СБУ каже, що він – дезертир
Глава МВС повідомив, що чоловік переховувався у квартирі. Правоохоронці встановили, що затриманий – 46-річний дезертир

Правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві активіста Дем’яна Ганула в Одесі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Одеса: чоловіка, який підозрюється у вбивстві активіста, затримали. У квартирі, де він переховувався, знайдена зброя, за допомогою якої ймовірно був скоєний злочин", – йдеться у повідомленні.

Більше деталей Клименко не надав. Пообіцяв згодом від поліції.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Клименко доповів йому по ситуації із вбивством Ганула. Глава держави доручив очільнику МВС, голові СБУ Василю Малюку, виконувачу обовʼязків Генерального прокурора залучити всі необхідні сили й засоби для того, щоб встановити всі факти.

За даними Служби безпеки України, затриманим виявився 46-річний дезертир. Опрацьовуються можливі мотиви злочину, у тому числі версії щодо замовного характеру вбивства, а також "російського сліду", додали правоохоронці.

Глава Нацполіції: Підозрюваний у вбивстві Ганула був у розшуку за СЗЧ з лютого
За даними співрозмовника у правоохоронних органах, затриманого звати Сергій Шалаєв

Голова Національної поліції Іван Вигівський заявив, що підозрюваний у вбивстві одеського активіста Дем’яна Ганула самовільно залишив військову частину в лютому поточного року.

"Особа 1978 року народження. Він військовослужбовець однієї з військових частин, 23 лютого 2025 року оголошений у розшук як особа, яка самовільно залишила частину", – розповів він.

У мережі шириться відео, як стверджується, із затриманням чоловіка. У ролику він представляється як Сергій Сергійович, і каже, що мав звання старшого лейтенанта. За даними РБК-Україна, підозрюваного звати Сергій Шалаєв.

Наразі із затриманим працюють слідчі. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
В поліції нова мутка. На сьогодні щоб потрапити до відділку поліції, треба пред'явити особисті речі для огляду. При цьому поліція посилається на якісь там "внутрішній наказ".

При цьому цей "внутрішній наказ" на сьогодні ніде не опублікований і скоріш за все - не зареєстрований у Мінюсті як нормативно-правовий документ.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
ну бо носять полоумні тітки, малолітні п-здюки або наркоші вибухівку, було ж уже кілька випадків

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
В поліції нова мутка. На сьогодні щоб потрапити до відділку поліції, треба пред'явити особисті речі для огляду. При цьому поліція посилається на якісь там "внутрішній наказ".
Це вже років 10 так точно, ще за бутність міліції

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Це вже років 10 так точно, ще за бутність міліції
Не знаю. Раніше такого не було. Я за ВП5 ОРУП 1 ГУНП в Одеській області зараз. Та і в інші відділки був у хол відділку нормальний доступ.

Чи 10 років тому теж у хол відділку не можна було потрапити?

ну бо носять полоумні тітки, малолітні п-здюки або наркоші вибухівку, було ж уже кілька випадків
Проблема не в тому, хто що носить. Проблема в тому, що не хочуть зробити за Законом, а за звичаєм роблять все через сраку - по безладу.

Понтій пілять, що заважає відкрити Поставнову КМУ та звернутися до військового коменданту для отримання відповідного наказу? Ну крім повної тупості керівного складу поліції

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
goga, ну то шо у них завжди був бардак і самоуправство - це да. Але причина такого огляду - зрозуміла як на мене.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Але причина такого огляду - зрозуміла як на мене.
От коли тебе поставлять на 4 кістки - теж причина буде зрозуміла?
З того і треба починати.
Що їм завадило звернутися до військового коменданту?

І ще - от які заходи безпеки планують посилити. Де там бачиш перевірку особистих речей?

Post automatically merged:

У хол так, а далі тільки через перевірку всього та вся
Так мова за те, що зараз навіть на територію (не плутати з будівлею) відділку поліції не пускають, вимагаючи пред'явити особисті речі для огляду.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Odesa-Romania
Андрюх@dp.ua, не было такого при милиции точно. По крайней мере в некоторых отдела в одессе. Часто заходил в райотдел, без проблем. Правда с баулом и кравчучкой не ходил, но личные вещи в разумных пределах никто не смотрел.
В судах в сумки заглядывали, это да, хоть там и металлоискатели были.
goga, конечно нужно проверять, так как люди сейчас действительно могут рвануть райотдел.
Но почему не делают по закону? А потому что на войну все спишется. И беззаконие, и воровство и кумовство. Во всем есть конкретный виновный человек. И он виноват и в бардаке в полиции в том числе.

А вобще если человеку нечего скрывать, то проблем открыть сумку/барсетку я не вижу.
Конкретно в этом "беззаконии" нет ущерба для обычного гражданина.
Другое дело у нас в области под "проверкой" недавно тиснули ряженые 40 к у человека. А останавливали его "типа для проверки документов в связи с войной"
И если стать ряженым раньше было сложнее, так как нужно было и машину соответствующую и форму найти, то сейчас такие "проверки" осуществляют люди в любой форме и на любой машине с любыми номерами. И заранее никак не понять кто останавливает

• Like
Реакції: drmz
Місто
Odesa-Romania
Андрюх@dp.ua, ну я же сказал где. Я проходил через проходную, поднимался на второй этаж, подавал заявления и никто не обыскивал.
Доказать это сейчас возможности естественно нет, так как как это сделать ?
Post automatically merged:

Если сделаешь вывод что я это выдумал потому что захотел это выдумать, ну тут переубедить не смогу никак. Будем считать что все выдумал тогба

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Так мова за те, що зараз навіть на територію (не плутати з будівлею) відділку поліції не пускають, вимагаючи пред'явити особисті речі для огляду.
Я Вам зараз дуже таємну таємницю відкрию - в країні 4-й рік іде велика війна і на всій території України діє режим воєнного стану. В органах державної влади, в тому числі і "ВП5 ОРУП 1 ГУНП в Одеській області" введено особливий режим роботи, та встановлено (посилено) їх охорону згідно ст. 8 ЗУ "Про правовий режим воєнного стану".
І співробітник поліції, який сидить (стоїть) на вході території "ВП5 ОРУП 1 ГУНП в Одеській області" не лише має право, а зобов'язаний перевірити Ваші документи, згідно ст.32 ЗУ "Про Національну поліцію" бо Ви "перебуваєте на території чи об’єкті із спеціальним режимом або в місці здійснення спеціального поліцейського контролю;", а також згідно ст.34 ЗУ "Про Національну поліцію" здійснити поверхневу перевірку, бо "існує достатньо підстав вважати, що особа має при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб." - це наразі (після серії вибухів та невдалих спроб) відноситься не персонально до Вас, а до будь-якої особи яка наблизилася до відділу.
А Ви як законослухняний громадянин своєї країни, повинні виконати прямий припис Закону України
або не рватися на режимний об'єкт...

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Я Вам зараз дуже таємну таємницю відкрию - в країні 4-й рік іде велика війна і на всій території України діє режим воєнного стану. В органах державної влади, в тому числі і "ВП5 ОРУП 1 ГУНП в Одеській області" введено особливий режим роботи, та встановлено (посилено) їх охорону згідно ст. 8 ЗУ "Про правовий режим воєнного стану".
І співробітник поліції, який сидить (стоїть) на вході території "ВП5 ОРУП 1 ГУНП в Одеській області" не лише має право, а зобов'язаний перевірити Ваші документи, згідно ст.32 ЗУ "Про Національну поліцію" бо Ви "перебуваєте на території чи об’єкті із спеціальним режимом або в місці здійснення спеціального поліцейського контролю;", а також згідно ст.34 ЗУ "Про Національну поліцію" здійснити поверхневу перевірку, бо "існує достатньо підстав вважати, що особа має при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб." - це наразі (після серії вибухів та невдалих спроб) відноситься не персонально до Вас, а до будь-якої особи яка наблизилася до відділу.
А Ви як законослухняний громадянин своєї країни, повинні виконати прямий припис Закону України
або не рватися на режимний об'єкт...
Замість простирадла шаблонності міг би прочитати, що виконавці не дотримались вимог режимності, а без виконання формальностей та на фоні безкарності будуть виконувати аби шо і збоку бантик.
Імененем закону, у відповідності до законодавства та напаузеної Конституції, в ім'я всього хорошого проти всього погано та "позолотітє ручку, шо ви як рускоязичнікі".

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
ГлавБухАрик, не викидай свою суб'єктивну із цієї рекурсії.
Замість заклинань "іменем закону", трохи глибше вчитуйся в контекст обговорення.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
трохи глибше вчитуйся в контекст обговорення
Згоден - якщо вчасно зможете взяти цей принцип на озброєння, то наступного разу матимете можливість уникнути свого нинішнього вигляду "Де Я? Хто Я? Про шо Це?"...

Зверху