Делал так отцу - ему хватает. Так что смотря для каких целей.Якщо не загубили перехідники, то в цьому TV є аудіовиходи "тюльпани", але дійсно, рівень сигналу в них для навушників замалий.
Делал так отцу - ему хватает. Так что смотря для каких целей.Якщо не загубили перехідники, то в цьому TV є аудіовиходи "тюльпани", але дійсно, рівень сигналу в них для навушників замалий.
К чему ты предлагаешь их подключать, если ясно написаноПідключаєте дешеві атктивні комп'ютерні колонки. а в них, як правило, є вихід на навушники. Буде і звук нормальний, і його регулювання.
Bluetooth, AUX, 3,5 в ньому відсутні
Андрюх@dp.ua, там есть RCA тюльпаны, (если конечно переходник не проимели). Ну если даже переходник утерян, можно спаять свой(либо сразу кабель), вроде желтое 3,5` гнездо, опытным путём найти левый/правый/массу...К чему ты предлагаешь их подключать, если ясно написано
![]()
Для чого паяти, коли можна купити готовий? Я собі колись купляв за кілька грн.Андрюх@dp.ua, там есть RCA тюльпаны, (если конечно переходник не проимели). Ну если даже переходник утерян, можно спаять свой(либо сразу кабель), вроде желтое 3,5` гнездо, опытным путём найти левый/правый/массу...
Повинно працювати. В мене трохи інший і дешевший: Адаптер HDMI -> VGA.Що скажете за такий перехідник адаптер HDMI -> VGA + jack 3.5mm? Втикнути в HDMI, а в ньому є 3.5, куди б пішли навушники. Думаєте запрацює, якщо VGA так і залишити нетронутим?
Я в підвидах тих HDMI-роз"ємів не розуміюся. В мене цей адаптер підключений до тюнера Т2. Х\з, який там тип HDMI, не вникав...raptor, в тебе є роз'єм HDMI-arc(у телевізорі)?