Поповнення рахунку Київстар

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Поповнення рахунку без комісійної винагороди (від 10 ₴):
  • на сайті — pay.kyivstar.ua
  • без доступу до Інтернету — за телефоном 899 або USSD-запитом *134# необхідна попередня реєстрація платіжної картки в системі
Детальніше...
*100*30*1# — перевірка стану дії функції (типово функція підключена)
*100*30*2# — підключення функції
*100*30*3# — відключення функції

ps Інформація щодо цих USSD-кодів може бути застаріла й неактуальна.

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Redmi Note 4
Доброго дня.

Існує така проблема:
В тарифі з предоплатою Київстара я налаштував Автоплатежі з додатку ПУМБ, які відбуваються 28 числа кожного місяця. Це я зробив для того, щоб не поповнювати рахунок Київстар вручну кожного місяця.

Однак в системі Киівстар запрограмовано списання коштів рівно через 4 тижні після останнього поповнення. Причому списання відбувається з 0 до 3 ночі відповідної доби! Це означає, що мій банк перекаже 28 числа в невідомо який час, скоріш за все після 3 ночі, а Київстар буде намагатися списати кошти до 3 ночі! Тобто списання буде неуспішним, бо рахунок ще не поповнений! На підтримці оператор, як попугай, повторює, що в них так запрограмовано і нічого зробити не можна. Навіть якщо наступне списання через пару днів буде успішним, то пару днів я маю бути без моб. інтернету та не зможу дзвонити, якщо вручну не поповню.
Тобто не можливо поєднати Автоплатежі з банку із списаннями Киівстару!

Це сучасний мобільний оператор не може вирішити таку проблему??

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
в системі Киівстар запрограмовано списання коштів рівно через 4 тижні після останнього поповнення
Значит и автоплатеж нужно настраивать так же, каждые 28 дней.
Если в день списания денег на счету не было, их спишут как только они появятся. И с этого момента можно полноценно пользоваться услугами

Місто
Івано-франківськ
Так, 28 числа ніяк автоплатіж не підходить.
Наприклад в січні 28 зняло кошти. В лютому вже 26 числа, в березні 26 числа, в квітні 23 числа.
Ваша схема не буде працювати.
А якщо проблема з годинами в день автоплатежу, тоді краще на одну добу раніше класти автоплатіж, кожні 28 днів.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
моно вміє поповнювати і раз на місяць, і раз на 28 днів. Але мені хотілося би (для дитини, щоб не витрачала зайвого) - раз на 29 днів.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
моно вміє поповнювати і раз на місяць, і раз на 28 днів. Але мені хотілося би (для дитини, щоб не витрачала зайвого) - раз на 29 днів.
Це в якого оператора абонплата знімається раз на 29 днів?
Ps. Дитина щомісяця день сидітиме без зв'язку

Останнє редагування:
Місто
Івано-франківськ
Я так розумію, це щоб не знялись кошти до зняття абонплати.
В мене питання, на що дитина може витратити ці кошти в день перед зняттям абонплати - інтернет, дзвінки?
Мало вхідної інформації.

1. Ставите собі нагадування на 22.00 кожні 28 днів, поповнюєте.
Поповнити руками в МКС, якщо платіжна картка в телефоні 30 с, якщо нема -1 хв.
2. Ставите ліміт на моб. трафік згідно пакету в тарифі, з округленням в меншу сторону.
3. Перевести на контракт, дешевші тарифи, краще наповнення, 12 оплат на рік, може бути додаткова знижка, номер захищений.

Знову ж таки, залежно скільки років дитині, 6, чи 14. В теперішніх умовах підліток без зв'язку навіть одну добу, це небезпечно.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
20 Гб інтернета може легко закінчитися за 2 тижні. І відповідно після поповнення злиже за доступ.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Підкажіть, чи є можливість поповнювати КС на 1 грн, наприклад, з картки Сенс-банку без комісії?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хтось помилився номером і поповнив мені київстар на 97 копійок. Як поповнили на менше гривні? Хтось знає?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Одеса
Київстар контракт,чомусь не можливо перевести гроші на іншій номер київстару.Пише на даному номері переказ не можливий.Питання.Що на контракті переказувати гроші не можливо?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Київстар контракт,чомусь не можливо перевести гроші на іншій номер київстару.Пише на даному номері переказ не можливий.Питання.Що на контракті переказувати гроші не можливо?
Раніше через адміністратора, по корпорації можно було перекидати, а так наче нє.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Можливо. Лише між номерами, оформленими на одну особу.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
На сторінці послуги написано "Послуга доступна для незареєстрованих абонентів передплати"

Зверху