Поповнення рахунку lifecell

Dinetto

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S8+
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Місто
Кишинёв
Добрый вечер почему при пополнении счета в my lifcell при выборе пополнить счёт ввожу суму нажимаю пополнить вылазит окошко с кнопкой продолжить которая не нажимается. У меня редми нот 12 карта добавлена в гугл кошилёк.

Останнє редагування:
Місто
Білозір'я
тепер зрозуміло чому 24.12. ніяк не міг поповнити рахунок ні через Гпей ні через номер картки - відхилено, перевищено ліміт, кошти верталися
Теж якось стикнувся з таким лімітом, звернувся до portmone - спитали а нащо було стільки поповнень з однієї картки, на що чесно відповів, що сьогодні просто акція така в банку, і блокування вони згодом зняли, про що повідомили дзвінком

kvv

Місто
Ровно
та які п'ять? навіть перший не проходив(

так як підписку не оформити ці кошти висять на рахунку то лайф потихеньку щипає то за смс то ще щось придумає

Місто
Білозір'я
Пінкертони, блін. Наче гроші з їх кишені платять. П'ять поповнень і починаються допити:
Не те, щоб це виправдовувало їхній "пінкертонізм", та всі поповнення були по 1 грн. на той самий №. Та й питання у тій розмові лунало м'якше, ніж я його тут навів

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Підключив собі вперше в житті автооплату - хз як на інший операторах, а в лайфсел гроші не падають на рахунок, а якось резервуються для оплати тарифного плану (що й відбудеться завтра).
З банк.рахунку знялись
Зручно!
Бо немає остраху що я ці гроші випадково витрачу до оплати по тарифу.

Зверху