Портативний зовнішній акумулятор / Портативний Powerbank

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
kiev
розрив кабеля впаяй величезний вимикач
Це ідеальне рішення. Але для цього руки мають бути заточені під паяльник, або мінімум - розрізати usb-подовжувач, знайти +, розрізати, зачистити та закрутити в клеми вимикача. І так зробити, щоб не висмикнулось на другий раз ця конструкція.
скажу, що незавжди ця схема працює, беру три різні павери з кнопкою і кнопкою в розриві, живлю лампочку звичайну юсб, так коли іі вмикаєш 1 раз все ок, потім вимикає тоже ок, а на 2 включення уже з кнопки яка в розриві не хоче, треба ще нажимати на кнопку павера. беру старий павер без кнопки на корпусі, все працює як треба
п.с. тут як раз проблема в тому, що не достатньо кнопку в розриві робити тільки на +- потрібно ще і якусь дату тригать, щоб плата павера включалась

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Хтось таким повербанком користується? Power Bank BlueBuilt 20000mAh CBL32 Black

Бо на нього велику знижку зробили. От і намагаюся зрозуміти, що і як

за посиланням не має в наявності. Але якщо вартість більше 500 грн то я б не брав, бо він 10 W тільки
Есть он в алло. 400 гривен сейчас цена:
Обычная, дешёвая банка без быстрой зарядки

Вкладення

• Screenshot_20241123_094207.jpg
    Screenshot_20241123_094207.jpg
    106.2 КБ · Перегляди: 44
  • Screenshot_20241123_094256.jpg
    Screenshot_20241123_094256.jpg
    66.8 КБ · Перегляди: 44
  • Screenshot_20241123_094427.jpg
    Screenshot_20241123_094427.jpg
    132.8 КБ · Перегляди: 45
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Mi 9T Pro
walerka, Так, дійсно. Двома натисканнями вимикає лампочку, але вже повторно не вмикає - треба смикати лампу з роз'єма.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Mi 9T Pro
raptor, Тоді вмикається світлодіод підсвітки на павербанці. В мене нормально працює кнопка тільки на старому павері xiaomi (раніше було посилання) - одне натискання увімкнення, повторне натискання вимкнення.

Місто
kiev
walerka, Так, дійсно. Двома натисканнями вимикає лампочку, але вже повторно не вмикає - треба смикати лампу з роз'єма.
А натиснути кнопку і тримати 1-2 3 сек?
в розриві звичайний перемикач он-офф, якщо його включити, а потім нажати кнопку павера то запрацює, тобто поки павер 15 сек в активному стані то кнопка розриву буде працювати, потім вже ні

Місто
Чернигов
Хтось купував/чи бачив таку упаковку ugreen? Замовляла в США, була така сама як у нас в магазинах продається. А тут якась китайщина. ХЗ чи оригінальний він?

Вкладення

• Screenshot_20250619_132938_Gallery.jpg
    Screenshot_20250619_132938_Gallery.jpg
    765.5 КБ · Перегляди: 50
Останнє редагування:
Місто
Чернигов
А тут якась китайщина.
UGREEN - це ж є китайщина. Сама справжня китайська.
Я знаю, що це Китай, але така сама модель у нас і в США має іншу упаковку.
Post automatically merged:

Маю на увазі, що у нас і з США вони однакові, а ця інша. Різниця в ціні теж суттєва 400-500 грн.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Хтось купував/чи бачив таку упаковку ugreen? Замовляла в США, була така сама як тут продається. А тут якась китайщина. ХЗ чи оригінальний він?
Це не китайщина це чорт зна що я купував на алі племінниці так упаковка геть не та що тут на фото.

Місто
Чернигов
Хтось купував/чи бачив таку упаковку ugreen? Замовляла в США, була така сама як тут продається. А тут якась китайщина. ХЗ чи оригінальний він?
Це не китайщина це чорт зна що я купував на алі племінниці так упаковка геть не та що тут на фото.
Ось така на Алі, в наших магазинах, з США приїхала. Є ще така як на фото вище. Там теж такий самий павер, як з'ясувалось.
Post automatically merged:

Тільки фото 145 w, а є 100w

Вкладення

• Screenshot_20250619_161639_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250619_161639_Samsung Internet.jpg
    231.2 КБ · Перегляди: 18
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Цілком може бути справжнім. Див. https://www.facebook.com/groups/ugreen.us/posts/9026340260734608/. У UGREEN різне паковання для різних регіонів, і за посиланням представниця UGREEN пояснює це якраз щодо цієї моделі.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Ніхто таке не юзає? Порадили. Наче не дорого; вистачає типу на два повних заряди ноутбука. Можливо є інші відгуки?!

ЗОВНІШНІЙ ПОРТАТИВНИЙ АКУМУЛЯТОР REMAX DINBA 40000MAH WHITE QC + PD 65W (RPP-310)

Місто
Львів
Наче не дорого; вистачає типу на два повних заряди ноутбука. Можливо є інші відгуки?!
Ось таке зі всіма купонами і монетками в додатку виходить 20,44$.

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Ніхто таке не юзає? Порадили. Наче не дорого; вистачає типу на два повних заряди ноутбука. Можливо є інші відгуки?!

ЗОВНІШНІЙ ПОРТАТИВНИЙ АКУМУЛЯТОР REMAX DINBA 40000MAH WHITE QC + PD 65W (RPP-310)

У мене такий є. Також є Promate 38000 130-ватний. Так от ремакс тримав менше, і спокійно міг із заряду 20% вимкнутись. Промейт теж таке робить, але на менших відсотках. Один раз ноут точно заряджав, але два - сумніваюсь. Але за свої гроші (а він дешевший від промейта 38к) - воно того вартує.
Я використовував у сценарії живлення ще зарядженого ноутбука від павера спочатку, а потім коли він сяде - дороблювати на акумі ноута. Так ефективніше, аніж заряджати акум + живити ноут.
Монітор такий павер напевне добу триматиме - стільки часу електрику не відключали, аби перевірити
Ще мінус: чомусь найпотужніший порт не хоче заряджати планшет Xiaomi. Ще якийсь із андроїд телефонів (напевне теж салямі) теж не сприймав цей порт на зарядку. Ну і як часто буває - на низькому заряді павера починається зворотна його зарядка від ноута))

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Riznychenko мені потрібно тут і зараз. Алі не підходить :(
Квазар тоді візьму тієї ж фірми, але на 60 000. Гадаю, вкладуся в задані параметри використання. Ще й два ліхтарики)) в ціні наче всього +200 грн

Зверху