Портативний зовнішній акумулятор / Портативний Powerbank

• Автор теми Alex
  • Дата створення

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
було на 60000/22.5, а ти процитував мене, вживши термінологію "повний відстій".
Цитування було для вказаної потужності заряду, так, 30к і вище вже не встигнуть повнити заряд швидко.
Post automatically merged:

фигасе вы жируете. у моих знакомых в Киеве и области электричество отсутствует 15-18 часов в сутки.
omni, можливо десь і є таке, ось днями кабель пошкодили будівельники на якомусь ЖК, дві доби не було. Але в середньому як я вказав, у мене є декілька об'єктів по всьому місту, на різних групах відключення, за якими постійно спостерігаю.

Місто
Одеса
Зараз світло дають по 3 години, і 8 годин немає
фигасе вы жируете. у моих знакомых в Киеве и области электричество отсутствует 15-18 часов в сутки.
Сьогодні і по одеський області так +- . До 6 ранку було світло і вдень буде з 13 до 16.30 і все.

• Like
Реакції: goga
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
вроде как еще неделю назад "плач Ярославны" по соцсетям был, кто-то из Львова жаловался на отключение света четыре часа подряд .
До середини листопада у Львові не виключали. До вчора було краще Києва але іноді по кілька годин на день. Після вчора глянув графіки - десь як у всіх світла нема. В пітьмі будем всі. Всю зиму а там видно буде.

Місто
Львів
До вчора було краще
Все правильно. Вчора вдень двічі під 7 годин (реально було на 20 хв менше) вимикали з перервами у 3.5 год. (відповідно на 20 хв більше), сьогодні вночі у мене було 3.5 вимк + 3.5 увімк і зараз вдень знов на 7 відімкнули.
По групах дещо відрізняється, але сумарна тривалість вимкнень у всіх приблизно однакова.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
7? Welcome to Zaporizhzhia. Тут 15 - стандарт. При тому що серйозних обстрілів в області не було.
То ж і дбж /паурбанк повинні мати відповідні властивості по ємності і швидкості зарядки.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Хлопці, ну читайте ж повідомлення, на які відповідаєте, бо один пише, що в нього
чергується "3-3.5 є ее / 7-8 нема ее" і так по колу,
інший пише, що загалом 15 годин на добу немає ее.
По факту, пишете ж про одне й те саме

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Цей магазин надійний? Можна купувати?
Можна купувати, вже багато років купував у них, в Києві, і навіть в Чернівцях. Приторговують сірячком, але "за базар" відповідають))

Зверху