Портативний зовнішній акумулятор / Портативний Powerbank

• Автор теми Alex
  • Дата створення

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
в мене ноут і від 45W заряджається
може є сенс і ще простішу модель дивитись, але з більшою ємністю

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
chelavek, схема має бути із запасом по потужності. Бо твій ноут всмокче 45w від павера з максимум 45, то він перегріватиметься і довго не проживе.

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Baseus Adaman 24000mah на 140W за 3300 грн
Малая емкость при таких заявленных показателях мощности; есть подозрение, что перегреется и на трети или половине емкости отключит заряд, встречал такое не раз.
Я бы посоветовал Atria WPD-101 60000mAh 100W,
почти за те же деньги получаешь более выносливый девайс. Имею два таких, а более мелкие менее емкие раздал нафиг ибо и заряжаются слишком долго и толку от них мало.

ps покупал не на itbox,- в других местах с интервалом в год. Очень доволен.

Місто
Хмельницький
Baseus Adaman 24000mah на 140W за 3300 грн
Малая емкость при таких заявленных показателях мощности; есть подозрение, что перегреется и на трети или половине емкости отключит заряд, встречал такое не раз.
почти за те же деньги получаешь более выносливый девайс. Имею два таких, а более мелкие менее емкие раздал нафиг ибо и заряжаются слишком долго и толку от них мало.

ps покупал не на itbox,- в других местах с интервалом в год. Очень доволен.
Цікава банка.
Дивився ще
про таку ж, але з апгрейдом до 200Вт.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
почти за те же деньги получаешь более выносливый девайс.
Віддали мені таку (назву не памʼятаю, але ззовні аналогічно все) - не працює. Розібрав - акуми живі (банки 21700), а плата здохла.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Взяв Atria WPD-160S 30000mAh 160W, в магазині була розряджена в 0, але після підключення до блоку ожила. Вироблена за номером в серпні 24.
Якщо ліхтариком підсвітити, то всередині 21700.

Місто
Kyiv
Взяв Atria WPD-160S 30000mAh 160W, в магазині була розряджена в 0, але після підключення до блоку ожила. Вироблена за номером в серпні 24.
ну ось і загадка ціни знята - півтора року без підзарядки....дистрик лінтяй, могли б і позаряджати...

Місто
Львів
в магазині була розряджена в 0
Це досить дивно, якщо просто на складі лежало, то там в принципі не може бути таких струмів у вимкненому стані щоб 30000 мАг за півтора роки в нуль висадити. Саморозряд елементів 21700 за той час - відсотків 20, ну нехай 30.
Так що або самі акумулятори, або в обв'язці щось браковане, в може й зі схемотехнікою розробники щось нахалтурили.

При подключении/отключении нагрузка на секунду обесточивается и как результат - перезагрузка.
Не то раздал...

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
При подключении/отключении нагрузка на секунду обесточивается
У меня таких сценариев использования нет, поэтому для меня это совсем не важно. Зарядить ноут или работать ноутом от этого павербанка, включить от павера телевизор родителям, постоять на зарядке от солнечной панели, если нет более приоритетных потребителей... наверное и всё. В моем случае его плюсы: ёмкость, мультипротокольность, выносливость (не отключается внезапно на половине емкости при отдаче 80...90W) и скорость зарядки.

Зверху