Посвідчення водія (національне, міжнародне)

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Це ж усе на сайті мрео. В розділі обміна посвідчення одразу це все впливає.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
у період воєнного стану заміна водійського здійснюється без надання медичної довідки
Я давно на це поглядаю, є думки поміняти ламіновану картонку на пластик...
Але не хочеться, щоб термін був 30 років

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Але не хочеться, щоб термін був 30 років
Через 30 років або ішак здохне, або падішах)))
Дивлячись, скільки років ішаку та падішаху. Якби строк не скоротили з 50, тоді б я точно поміняв би.))))

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Себастьян Перейро, порахуй спочатку, скільки тобі буде через 30 років. Мені наприклад за 70.
так подивись навколо - достатньо кермагичей за 70 і якось не айс у такому віці міняти посвідчення
Ну, в мене у посвідченні фото, на якому мені 25 років, як вважаешь, якщо я до 70 років буду їздити з цим фото, як на мене будуть дивитись копи при зупинці ;) Так що все одно міняти.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
...
Ну, в мене у посвідченні фото, на якому мені 25 років, як вважаешь, якщо я до 70 років буду їздити з цим фото, як на мене будуть дивитись копи при зупинці ;) Так що все одно міняти.
деякі їздять ще з радянським посвідченням і ніяких запитань від поліції і змінювати не збираються

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
...
деякі їздять ще з радянським посвідченням і ніяких запитань від поліції і змінювати не збираються
Воно то так, але мені самому вже зараз стрьомно пред'являти своє ВП копам, бо я там трошки зовсім вже несхожий на себе сьогоднішнього :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
В Україні змінився алгоритм отримання посвідчення водія, - МВС
Для отримання прав потрібно виконати 5 кроків.

З 2023 року в Україні підготовка в автошколі та складання іспитів для отримання водійських прав відбувається за новим алгоритмом.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Telegram.

Так, для отримання водійського посвідчення потрібно виконати 5 кроків.

На першому етапі необхідно обрати акредитований навчальний заклад та пройти теоретичний курс навчання. Далі за допомогою онлайн-тренажера необхідно підготуватися до іспиту в сервісному центрі МВС.

Потім переходите до наступного етапу – практичної підготовки.

"Опановуєте водійські навички, складаєте внутрішній іспит в автошколі, одержуєте свідоцтво та звертаєтеся до сервісного центру МВС. Якщо успішно долаєте практичний іспит, приходите і отримуєте своє перше посвідчення водія!", - зазначили в МВС.

1673010741035.png

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Без пластику - виключно електронне, як обіцяли з 14 грудня - вже можна отримати? Так і не зрозумів.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Записався на заміну посвідчення водія (в мене було старе заламіноване без терміну дії, ну і в Дії воно не відображалось).
Прийшов, відсканували мій паспорт іпн та старі права, сказали подамо дані в архів, завтра приходь.
Через пару годин стары права пыдтягнулися в Дії (лайфхак для тих хто хоче безкоштовно права в дії)
Наступного дня оплатив онлайн 254 грн, приїхав і отримав нові права терміном дії 30 років

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Записався на заміну посвідчення водія (в мене було старе заламіноване без терміну дії, ну і в Дії воно не відображалось).
Прийшов, відсканували мій паспорт іпн та старі права, сказали подамо дані в архів, завтра приходь.
Через пару годин стары права пыдтягнулися в Дії (лайфхак для тих хто хоче безкоштовно права в дії)
Наступного дня оплатив онлайн 254 грн, приїхав і отримав нові права терміном дії 30 років
А фото робив?
Мені фото зробили, і видали права через хвилин 20 після звернення до них

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Так фото зробили вже наступного дня, коли прийшов з квитанцією.
В старих підтягнулося фото з закордонного паспорту, в нових вже фото яке зробили в сервісному центрі

Зверху