Посвідчення водія (національне, міжнародне)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Selianka - мова про дату відкриття категорії, а не дату виготовлення прав. При поноленні/перевипуску прав ця дата не міняється, тому поміняють усе одно тільки на автомат.

Не кажи таке, люди вже рік чекають своїх прав. Паспорти віддали, а права ні. Треба замовляти через кабінет водія. Друг недавно отримав в Іспанії.
Мова ж мабуть усе таки про чоловіків, тут наша влада звісно любить приколи. А через кабінет водія надсилають за кордон?

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Навпаки. 78 - означає, що то АКПП.
:dash1:Ти ще не прокинувся?)) Міняєш права на нові - тобі видають пластик без відмітки 78 про акпп (я так розумію брітам цього достатньо, щоб видати з механікою?) - що я не те написав?
Все правильно.
Я сдавал на права в 1990 году. В 2020 менял их (точнее те, что были с 12 или 13 года, когда сдал совдеповскую картонку).
В новых нет ни каких ограничений и пометок о том, на какой коробке сдавал.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
В 2020 менял
В новых нет ни каких ограничений и пометок о том, на какой коробке сдавал.
Ну блін
У разі складення особою практичного іспиту на транспортному засобі з автоматичною коробкою передач у графі “12” посвідчення водія зазначається відповідна відмітка у формі коду згідно з додатком 1. Посвідчення водія з такою відміткою надає особі право керувати лише транспортними засобами з автоматичною коробкою передач. {Положення доповнено пунктом 25-3 згідно з Постановою КМ № 1218 від 10.11.2023}
Відмітка ставиться тільки з кінця 23го.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
підкажіть, якщо я додав належного користувача для свого авто, я ж теж маю права користуватись цим автомобілем? я раніше думав що так, але зараз дивлюсь що штраф прийшов тільки в кабінет належного користувача, а в мене ніде цей штраф не світиться.
На https://bdr.mvs.gov.ua/ якщо вказати номер авто та номер свого посвідчення водія, то отримую Вказаний документ не належить власнику автомобіля або належному користувачу

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
alexeydon, звісно ти можеш користуватись, а зі штрафами давно така лажа, за стільки часу не можуть це пофіксити.. :dash1:

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
підкажіть, якщо я додав належного користувача для свого авто, я ж теж маю права користуватись цим автомобілем? я раніше думав що так, але зараз дивлюсь що штраф прийшов тільки в кабінет належного користувача, а в мене ніде цей штраф не світиться.
На https://bdr.mvs.gov.ua/ якщо вказати номер авто та номер свого посвідчення водія, то отримую Вказаний документ не належить власнику автомобіля або належному користувачу
Щодо користування - не підкажу (хоч сам і керую щодня своїм авто, техпаспорт - в гаманці). А от стосовно штрафів: після закінчення терміну "довіреності" - штраф почне відображатись у вашій Дії і зникне в тієї особи.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
дякую за розʼяснення, перший штраф, добре що сповіщення належний користувач помітив

Місто
Hranice
Чи можна на місці оплатити картою без комісії за обмін прав? Чи краще заздалегідь заплатити за реквізитами?

Останнє редагування:
Місто
Львів
lite , у Львові вимагають паперову квитанцію, в Сервісних Центрах стоять свої відділення з кінськими комісіями, Ібокси з малими комісіями прибрали.
Я думаю якщо зранку оплатити і роздрукувати платіжку- мало би пройти.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я думаю якщо зранку оплатити і роздрукувати платіжку- мало би пройти.
На сайті по-моєму навмисно реквізити вказані так, щоб ніхто не розібрався сам.
Плати через Приват24, там все автоматично формується.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Hranice
1111017 - заміна посвідчення без складання іспитів. Невже в Європах розівчився гуглити?
Все ж таки правильний код 1111018, а може це монопенісуально, але ціна 608 грн, а не 572. Дружина вже отримала права.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
1111017 - заміна посвідчення без складання іспитів. Невже в Європах розівчився гуглити?
Все ж таки правильний код 1111018, а може це монопенісуально, але ціна 608 грн, а не 572. Дружина вже отримала права.
Відразу зазначати потрібно, що це не проста заміна.

Код послуги для заміни посвідчення водія у разі закінчення терміну дії, втрати, викрадення або зміни персональних даних — 1111018.

Зверху