Послуга «Вибір номера»

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Послуга «Вибір номера»

Він має бути ідеальним, адже від нього так багато залежить...
Красивий, престижний і дуже легкий для запам’ятовування.
Такий не буває випадковим, він — це ваш вибір.
Ваш номер — ваш вибір.

від 300 грн

Щоб скористатися послугою:
  • Перейдіть за посиланням.
  • Наберіть у формі мінімум 3 цифри.
  • Зарезервуйте вибраний номер, дочекайтеся SMS із кодом резерву. (Звертаємо вашу увагу, що номер резервується лише на 72 години).
  • Оберіть спосіб, яким вам зручно активувати свій новий номер.
У МАГАЗИНІ LIFECELL З ДОПОМОГОЮ КОНСУЛЬТАНТА:
  • Прийдіть у будь-який магазин lifecell та надайте консультанту
    код резерву з SMS. Щоб знайти найближчі магазини, наберіть 545 (для абонентів lifecell).
  • Оплатіть вартість SIM-карти 100 грн, (враховуючи всі податки та збори).
  • Оплатіть вибраний номер. Вартість вказана у формі «Вибір номера», вона залежить від категорії.
  • Релакс! Всі необхідні технічні роботи з активації номера виконає консультант магазину.
САМОСТІЙНО НА САЙТІ LIFECELL:
  • Придбайте будь-який стартовий пакет, але не активуйте його.
  • Перейдіть за посиланням.
  • Наберіть у формі номер придбаного стартового пакету, а також PIN та PUK (під захисним покриттям).
  • Керуйтесь підказками системи. За кілька простих кроків ви активуєте свій новий номер без будь-якої допомоги.
Послуга передбачає можливість обрати номер з будь-якою комбінацією цифр із переліку наявних.
Вартість послуги залежить від обраного номера телефону та вказується на сайті. Оплата вартості послуги здійснюється шляхом поповнення рахунку обраного номера телефону.

Послуга передбачає можливість обрати номер із переліку наявних та підключитися до телекомунікаційної мережі ТОВ «лайфселл», придбавши окремо необхідну SIM-карту без прописаного телефонного номера:
  • в магазинах lifecell (для індивідуальних та корпоративних абонентів),
  • у представників корпоративних продажів/обслуговування та представників корпоративних дилерів та дистриб'юторів (для корпоративних абонентів) та активувати її з обраним номером з допомогою такого представника,
  • в магазинах партнерів.
Нова SIM-карта активується на умовах стартового пакету «Універсальний стартовий пакет #1» без попередньо встановленого тарифу. Стартовий пакет призначений для самостійного підключення абонентом до будь-якого з тарифних планів, відкритих для підключення та розміщених на офіційному веб-сайті оператора рухомого (мобільного) зв’язку lifecell. Протягом 30-ти календарних днів абоненту надається можливість без додаткової оплати здійснити перехід на будь-який інший відкритий для підключення тарифний план. Звертаємо увагу, що після активації SIM-картки, якщо не обрано тарифний план та не поповнено особовий рахунок на суму 10 грн. та більше одним платежем, строк дії абонентського номеру (за послугою «Вибір номера») буде складати 180 днів з моменту активації (день активації + 179 днів). Якщо обрати тарифний план та поповнити особовий рахунок на суму 10 грн. та більше одним платежем (впродовж зазначених 180 днів, незалежно від послідовності вибору та поповнення) строк дії абонентського номеру (за послугою «Вибір номера») буде подовжено на 365 днів (день поповнення + 364 дні). Нарахування та/або використання бонусів не вважається поповненням особового рахунку та не впливає на строк дії номеру. Активувавши SIM картку lifecell, абонент підтверджує, що ознайомлений та погоджується з Умовами і порядком надання телекомунікаційних послуг ТОВ «лайфселл» розміщеними у розділі «Важлива інформація».

Причина: Зміни у вартості
Останнє редагування:

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Re: Услуга "Выбор Номера"

У кого получилось подключить в Харькове? В каком ЦОКе?
Сегодня пытался подключить возле м. Студенческая. Сказали, что на Единый не получается подключить и начали нахлабучивать контракт.

Місто
Знаменка

в Кропивницком сегодня провел в ЦОА минут 20, девочка тупила, звонила в группу поддержки, но с горем пополам справилась. выбрал номер один в один со своим основным

romrom

@romrom777
Місто
Харьков

Наверное, всё самое лучшее уже разобрали.
Какие самые красивые номера там были?

из того, что видел я:
0*333311,
0*3х707770,
0636363,

Сегодня пытался подключить возле м. Студенческая. Сказали, что на Единый не получается подключить и начали нахлабучивать контракт.

на "гер.труда" нормально всё проходит,
уже почти с десяток там сделал.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

JCole, може забрати тобі у нас та надіслати поштою?

Добавлено через 1 минуту
Fraud, жодних красивих

Останнє редагування:

Alekokot

MS DOS 6.22 forever
Місто
Киев
Телефон
BB Z10 Mi MIX 2 Iphohe 11

Подключался не в харькове, по просьбе поставили единый, ничего не нахлобучивали оплатил 82 грн :D

Місто
Киев
Телефон
Sams Note 20 & Sams S10E

В Киеве, в ЦОА на Крещатике вся процедура заняла от силы минут 10. Все очень быстро и оперативно ребята сделали. Передо мной был один человек с таким же вопросом и после меня еще 2 человека. У сотрудников уже рука набита.

Місто
Рівне (Смига 99%)

В Киеве, в ЦОА на Крещатике вся процедура заняла от силы минут 10. Все очень быстро и оперативно ребята сделали. Передо мной был один человек с таким же вопросом и после меня еще 2 человека. У сотрудников уже рука набита.

Так який там тарифний план в пластику ? Якщо мені потрібно для іншого регіону ТП, то як поступати ?

Місто
Рівне (Смига 99%)

Ognenko, сімка активується в тп Єдиний.

Мене вчора в магазині Life по вул. Червоногвардійська, 1в (ТРК "Проспект"), переконували, що тільки ТП доступні для вільного підключення ....
Що ж номер вже замовив, сьогодні сам перевірю на Хрещатику.
А от якщо мені потрібний ТП "Свобода" (м.Рівне), то просто перехід безкоштовний на території дії даного ТП ?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

Ognenko, я коли отримував номера запитав про тариф - сказали, що виберемо (мабуть, з доступних для підключення). Я поточнив, а якщо не вибирати, то Єдиний буде - Так. Після активації двох пакетів перевірив тариф - Єдиний.
Хтось з форумчан (здається, tsa) відписався в цій гілці, що йому напарили ТП за 40грн/міс.

Місто
Брашов, Румунія

Мене вчора в магазині Life по вул. Червоногвардійська, 1в (ТРК "Проспект"), переконували, що тільки ТП доступні для вільного підключення ....
А от якщо мені потрібний ТП "Свобода" (м.Рівне), то просто перехід безкоштовний на території дії даного ТП ?

Мене навіть не питали (сам хотів Свободу). Підключили Єдиний і сказали, що перехід на будь-який існуючий тариф буде безкоштовним.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire

Протягом місяця перехід буде вам безкоштовний, а першу абонплату заплатите з власної кишені, "халяви" в даному випадку не буде.;)

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro

Был сегодня в Харькове на Героев Труда. Не работала программа у сотрудника. Квест какой то с этим номером.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Щойно забрав номер. Сервіс звісно у life на висоті: єдиний магазин в Ужгороді — маленька комірка 2х5, одна бідна продавщиця, молодша за мене, нічого не встигає, по всьому магазині висять листочки А4, на яких зі всіма скаргами на зміну тарифів посилають в баню на 5433 і старенький ноут на Core M, який постійно зависає. В черзі був 9-им, встиг сходити в А банк оформити кредитну картку і в Космо на покупки поки дійшла моя черга (добре хоч що зайняв займав після своїх студенток)... Паспорт, не просили, сам процес видачі зайняв хвилин 10 , за які зайшло 5 людей «тільки списати». Попрослили чомусь 82 а не 80 грн, але спорити не було бажання.

Останнє редагування:
Місто
м. Кам'янське
Місто
Brodnica
Телефон
Samsung A53 5G

Зарезервировал номер - забрать не смог.
Забрать, по-прежнему, не удалось - "программа висит". Перерезервировал номер вручную по истечению ~72 часов.
Сказал двум хамовитым калекам в "цоа" что буду их задалбывать, пока программа не "отвиснет", и после каждого визита буду звонить и составлять жалобы. Вчера провисел ~52 минуты, сегодня - ~35. Из четырёх цоа пластик есть только в одном, и там выдать не могут.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Fraud, О_О в ЦОА картки продають з комісією? Вони там зовсім [...]:confused:

-----------------
Культура речи !

Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Мені не вдалося отримати. В "правильному" ЦОА лише один експерт і черга на годину. В "неправильному" сказали, що пробували, але не вдається.

Місто
м. Кам'янське

Fraud, О_О в ЦОА картки продають з комісією? Вони там зовсім о*ли:confused:

Уже давно так у всех операторов, не только у лайфа.
Пополнять без комиссии можно через терминалы.
Но для некоторых услуг нужно покупать скретчи, а значит, платить комиссию.

Зверху