Послуга «Вибір номера»

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Останнє редагування модератором:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Чи є на форумі представники оператора (працівники магазину, дилери)? Відпишіть, будь ласка, в особисті, потрібна допомога з придбанням одного номеру.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
1 800 000 грн. - проданий!

Apple1

Яблочник
Місто
Киев
Телефон
iPhone 14
Сподобався номер з кодом 077, але платити 1450 грн немає бажання.
Можливо є спосіб придбати дешевше, через магазин Київстар або через контракт?

Місто
Київ
Київстар в пошуку "любителей красивих номерів".

Вкладення

• Screenshot_20260202_135844.jpg
    Screenshot_20260202_135844.jpg
    93.5 КБ · Перегляди: 54
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Купив саме гарний номер Київстар, про який мріяв, такий, щоб легко міг запам'ятати. Код старий (не 077), тому перед покупкою ретельно перевіряв номер на можливі реєстрації у Фейсбук, Gmail та скрізь, де міг перевірити. За два тижні користування спамдзвінків та непотрібних повідомлень немає. Подобається.
Зроблю своїм основним номером. Дуже радий, що купив.
Послуга "Вибір номера" чудова.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv region
Купив саме гарний номер Київстар, про який мріяв, такий, щоб легко міг запам'ятати. Код старий (не 077), тому перед покупкою ретельно перевіряв номер на можливі реєстрації у Фейсбук, Gmail та скрізь, де міг перевірити. За два тижні користування спамдзвінків та непотрібних повідомлень немає. Подобається.
Зроблю своїм основним номером. Дуже радий, що купив.
Послуга "Вибір номера" чудова.
Всім форумом щиро радіємо твоїй покупці

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Всім форумом щиро радіємо твоїй покупці
Дякую. За мене є кому радіти.

Послуга "Вибір номера" виявилася непоганою ідеєю для подарунка. Подарував гарний номер із кодом 077 своїй знайомій, яка зовсім не бачить і сама не змогла б його купити. Теж задоволена. Тепер вона оформить на цей номер тариф "Турбота".
Послуга "Вибір номера" для мене є корисною.

Місто
Львів
виявилася непоганою ідеєю для подарунка.
Як гарний номер може бути подарунком? Ну, існуючий номер зазвичай уже підв’язаний до багатьох сервісів, і більшість близьких та знайомих його знають. А тут на тобі, подарунок: новий номер...

Чисто під бізнес, але там вибирають так, щоб був дзеркальний номер у всіх трьох слонів.

Місто
Київ
А тут на тобі, подарунок: новий номер...
я колись підігнав молодій парі, але не як подарунок, а "от души", без причини, номер з датою народження їх дитини (063-ДД-М-РРРР народження), їм сподобалось, малий підріс, юзає)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Як гарний номер може бути подарунком? Ну, існуючий номер зазвичай уже підв’язаний до багатьох сервісів, і більшість близьких та знайомих його знають. А тут на тобі, подарунок: новий номер...
Якщо ви не будете виходити за контекст мого попереднього повідомлення, то телефонний номер може бути подарунком. Моя знайома не має номера оператора Лайфселл, а цей київстаровський перенесе і оформить його на тариф Турбота. І вона не збирається робити його своїм основним.
Такий конкретний випадок, коли номер телефону з послуги "Вибір номера" може бути подарунком.
Я не написав, що завжди і для всіх. І навів конкретний випадок.
номер з датою народження їх дитини
Я не підбирав якихось дат. Вона сказала, що їй подобаються "четвірки" у номері. І все.

Зверху