зараз нема сенсу, бо мені вже домашній інтернет вчора відключили, через фінасове блокування. Вже другий день вирішують.Ви просто спробуйте. Там 5 хвилин налаштувань.В мене це не від Тв залежить, бо на ноуті так само канали не показує. В самому Тв інші додатки працюють- Netflix і Sweet TVНещодавно зіштовхнувсяіз подібним. Допомогли ручні налаштування іп адрес на телевізорі і гугловські днс.На Смарт Тв, Самсунг. Додаток був скачаний раніше. Увійшла під своїм аккаунтом. Перлік каналів є, інтернет працює, тицкаю на канал, показує кнопки керування і назву передачі яка йде в поточний момент, а самого потоку нема.
Post automatically merged:
Налаштування, налаштування підключення- налаштування ІП. Адреса телевізора 192.168.0.112 (залежить від конфігурації вашої мережі), маска підмережі 255.255.255.0, основний шлюз 192.168.0.1 (залежить від конфігурації вашої мережі). DNS 8.8.8.8 додатковий 8.8.4.4Ви просто спробуйте. Там 5 хвилин налаштувань.В мене це не від Тв залежить, бо на ноуті так само канали не показує. В самому Тв інші додатки працюють- Netflix і Sweet TVНещодавно зіштовхнувсяіз подібним. Допомогли ручні налаштування іп адрес на телевізорі і гугловські днс.На Смарт Тв, Самсунг. Додаток був скачаний раніше. Увійшла під своїм аккаунтом. Перлік каналів є, інтернет працює, тицкаю на канал, показує кнопки керування і назву передачі яка йде в поточний момент, а самого потоку нема.
Після цього звичайно спробую, але думаю вже не буде неоьхідності.