vlad_g
Старший ухилянт
Mihailo_Shukach, вийде, якщо телек тарахтить цілий день в якості фона
Те як би то якась новина, що не поповнювати і буде дешевшеОй а шо трапилось? Грошики припинив давати, й одразу нормальні тарифи з'явилися? Коли писав їх клятій службі підтримки, вони мені ніц не запропонували окрім тих тарифів котрі мені рекомендував їх моб. додаток ( від 300 до 350 грн ), ще й казали що їх софт котрий підбирає тарифи самий кращий, й іншого не буде. А ви говорите курвостар нормальний, з кінця грудня не бачили від мене грошей й така халява вийшла. Виявляється відсутність шекелів на рахунку протягом майже 1.5 місяців вже знаходить нормальні тарифи, тільки б лишався в них. ТОЖ ЯКЩО ВАС ЗАЛЮБИЛИ ВЕЛИКІ СУМИ В ТАРИФІ, ПРОСТО НЕ ПЛАТІТЬ ЇМ Й ЧЕКАЙТЕ В МОБ. ДОДАТКУ НОРМАЛЬНІ ТАРИФИ, ВОНИ МАГІЧНИМ ЧИНОМ У ВАС БУДУТЬ З'ЯВЛЯТИСЯ.
Переглянути вкладення 66259Переглянути вкладення 66258
Это для экономии полосы пропускания, что бы меньше загружать канал.Ці жлоби навіть свій канал Квартал в 1080p не можуть транслювати, у них йде в 576p, хоча в конкурентів він у 1080p. 5 канал, М1, М2 теж 576p, хоча у інших вони 1080p.
Мене більше дивує той факт, шо чомусь канали з т32 котрі халявні умудряються впихувати під підписку. Це взагалі якийсь сюр. Гроші роблять на всьому й не тільки в курвостарі таке, а наче в усіх подобних сервісахЦі жлоби навіть свій канал Квартал в 1080p не можуть транслювати, у них йде в 576p, хоча в конкурентів він у 1080p. 5 канал, М1, М2 теж 576p, хоча у інших вони 1080p.
Лише продовження того, що писав вище, шо вони підвищують тарифи просто так й вже кожні пів року.Mihailo_Shukach, не в ту тему пишите..
За місяць й вже дешевше? Ось це здивувало, логічно десь при відсутності в 3-6 місяців давати знижки,а тут напевно грошики потрібні їм.Те як би то якась новина, що не поповнювати і буде дешевшеОй а шо трапилось? Грошики припинив давати, й одразу нормальні тарифи з'явилися? Коли писав їх клятій службі підтримки, вони мені ніц не запропонували окрім тих тарифів котрі мені рекомендував їх моб. додаток ( від 300 до 350 грн ), ще й казали що їх софт котрий підбирає тарифи самий кращий, й іншого не буде. А ви говорите курвостар нормальний, з кінця грудня не бачили від мене грошей й така халява вийшла. Виявляється відсутність шекелів на рахунку протягом майже 1.5 місяців вже знаходить нормальні тарифи, тільки б лишався в них. ТОЖ ЯКЩО ВАС ЗАЛЮБИЛИ ВЕЛИКІ СУМИ В ТАРИФІ, ПРОСТО НЕ ПЛАТІТЬ ЇМ Й ЧЕКАЙТЕ В МОБ. ДОДАТКУ НОРМАЛЬНІ ТАРИФИ, ВОНИ МАГІЧНИМ ЧИНОМ У ВАС БУДУТЬ З'ЯВЛЯТИСЯ.
Переглянути вкладення 66259Переглянути вкладення 66258![]()
Це походу десь місяць-два так стало, економлять по максимумуЦі жлоби навіть свій канал Квартал в 1080p не можуть транслювати, у них йде в 576p, хоча в конкурентів він у 1080p. 5 канал, М1, М2 теж 576p, хоча у інших вони 1080p.
чому ви вважаєте канали великих медiагруп безкоштовними? вони такi лише для користувачiв Т2, решта провайдерiв та ОТТ платять i таким чином дотують "безкоштовнiсть" Т2.шо чомусь канали з т32 котрі халявні умудряються впихувати під підписку
Ні, ці канали і рік назад не були у 1080p.Це походу десь місяць-два так стало, економлять по максимуму
7 днів вільного доступу до пакету "Преміум HD"Доброго вечора
Чи є промокоди на Сімейний або Premium?