Не повинен. В мене так само з проміком.Преміума немає. А повинен же бути?
Не повинен. В мене так само з проміком.Преміума немає. А повинен же бути?
Ось і підтвердження "З'ЇДАННЯ" коштів Їхньою "щедрістю" яку мені навязали. (підключили без моєї згоди)Теж так вважаю що ця "щедрість" задумувалось щоб кошти які надходять на рахунок відразу "З'ЇДАЛИСЯ"цією послугою.А потім де 150грн пропалоАтракціон нечуваної щедрості.
Ні з того ні з сього підключили пакет. Наче і не погано.
Але я нічого не замовляв. Вони так вирішили.
Хоть би запитали чи воно мені потрібне?
(на рахунку коштів нема.)
О, вчасно я у себе це вимкнувмені навязали. (підключили без моєї згоди)
Бо треба вчасно вимикати промокодОсь і підтвердження "З'ЇДАННЯ" коштів Їхньою "щедрістю" яку мені навязали. (підключили без моєї згоди)Теж так вважаю що ця "щедрість" задумувалось щоб кошти які надходять на рахунок відразу "З'ЇДАЛИСЯ"цією послугою.А потім де 150грн пропалоАтракціон нечуваної щедрості.
Ні з того ні з сього підключили пакет. Наче і не погано.
Але я нічого не замовляв. Вони так вирішили.
Хоть би запитали чи воно мені потрібне?
(на рахунку коштів нема.)
Послуга ТБ Сімейний.
Згоден. Тільки як би я його сам застосовував. А так підключили без моєї згоди. Я міг і не знати про таку "щедрість." (Практично не звертаю уваги на всілякі повідомлення від КС.)Бо треба вчасно вимикати промокод
Скажіть промокод, той що у вас до січня 2026В мене в МКС так:
![]()
Уже давно поїзд поїхавСкажіть промокод, той що у вас до січня 2026В мене в МКС так:
![]()
Він давно не дійсний.Скажіть промокод, той що у вас до січня 2026В мене в МКС так:
![]()
Вже не діє(((І ще був TETUA
Вмикаємо літо на Київстар ТБ |
Літо починається! І з цього приводу хочемо подарувати вам 3 дні необмеженого доступу до пакету Преміум HD від Київстар ТБ: 430+ телеканалів і 20 000 фільмів, серіалів і телешоу. |
Без промокодів і жодних додаткових оплат — просто заходьте з 30 травня по 1 червня включно і дивіться що завгодно. |