З іншої сторони трансляція боксу закінчилася, ажиотаж активацій промокодів напевно зменшиться.під хайд
З іншої сторони трансляція боксу закінчилася, ажиотаж активацій промокодів напевно зменшиться.під хайд
На проекторі з Андроїд-ТБ (можна назвати його тв-бокс, бо той самий принцип) були підлагування іноді, в той самий час, на тому ж інтернет-каналі / вайфай на додатку на iPad все йшло норм.У кого как было ?
Тоді новорєги в особисті писатимуть табунами, я на тому тижні вже відчув)Ну тепер хто кидає промо сюди, будь ласка під хайд, а так любий користувач прочитає
ІгноруйтеТоді новорєги в особисті писатимуть табунами, я на тому тижні вже відчув)Ну тепер хто кидає промо сюди, будь ласка під хайд, а так любий користувач прочитає
не дивно,бо ця тема в топ10 Гугла по запиту "промокод київстар тб" та аналогічних
Знаю про багато жалоб на Київстар полилось в тому ж тредсі, які по промокодам хто встиг взяти, то з-за кордону купували підписку, в там не працює воно. Особисто у мене на ноутбуці було нормально окрім того, що звук спочатку йшов швидше за відео в 18:00, пізніше разів 5 звук почав барахлити, але на телевізорі зі звуком все було ок. Якість я поставив 1080, щоб не пригало і днс 1.1.1.1 стоїть. Ще на телевізорі пару разів зупинялось відео і само не прогружалось, через вихід знову все працювало. Але знаю що у людей з акаунтів вибивало, якісь по 240 пікселей можливо через те що там авто щоразу стоїть і т.д.У кого как было ?Задержки, проблемы с изображением и предвзятый комментатор: что не так с трансляцией боя Усика на Киевстар ТВ
Трансляция боя Александр Усик – Рико Верховен на "Киевстар ТВ" вызвала волну критики среди болельщиков. Разбираемся, что пошло не так.champion.com.ua
Не зрозумів про кого ви.Про балаболів, які вихваляються?
А че вы не говорите 1.41 грн в день? А в минуту? А за год давайте посчитаем?за 22 - 44 грн./мес.
Меня удивило, что Вы очень нервничали из-за плохой работы "КС ТВ", альтернатив которому хватает.Вас обидело то что я обозвал монпольную святыню киевстара?
Потому и не говорю, что оплачиваю не на день, а на месяц.А че вы не говорите 1.41 грн в день?
Ну тогда, Ваше негодование, по поводу плохой работы сервиса, вообще мне непонятно... это как про медицину: "лечиться бесплатно - это лечиться даром".мне с 2023 года до сейчас получалось смотреть то что нравилось за 0 грн