Послуга «Ми разом»

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Послуга «Ми разом»
Телефонуйте на улюблений номер Київстар, навіть якщо не сплачено за тариф.

Виберіть зручний спосіб:
  • Надішліть запит *535*380ХХХХХХХ#, де 380ХХХХХХХ — це номер Київстар, який ви вибрали
  • Зателефонуйте 535
  • Щоб перевірити, на який номер підключена послуга: надішліть запит *535*1# або перейдіть у Мій Київстар
  • Щоб відключити номер: надішліть запит *535*0# або зателефонуйте 535
  • У роумінгу послуга не працює.
  • Плата за послугу — 10 грн/100 днів
  • Дзвінки на вибраний номер — не оплачуються
Усі, крім бізнес-абонентів і деяких тарифів передплати — Безлім Соцмережі 2022, Професіонал, Київстар Домашній 4G, Smart SIM, SIM для пристроїв, СуперГіг.

Будь ласка, зверніть увагу. Послуга автоматично відключиться, якщо ви перейдете на бізнес-тариф.
Так, для цього спочатку відключіть послугу зручним для себе способом:
  • надішліть запит *535*0# (щоб відключити номер)
  • зателефонуйте 535 (щоб відключити номер)
Потім підключіть, але вже з новим номером.
Вперше плата 10 грн зніметься відразу при підключенні номера. Далі ця плата зніматиметься автоматично раз на 100 днів. Тариф вказано з урахуванням усіх податків та зборів.
Так, звісно, якщо цей номер з кодом іншого оператора, але обслуговується у Київстар.

Якщо ж номер з кодом Київстар перейшов до іншого оператора, послуга не працюватиме. Дзвінки на інші оператори будуть коштувати за умовами вашого тарифу.

Перейти від іншого оператора до Київстар та зберегти свій номер можна за інструкцією.
Ні, ця послуга працюватиме лише у вас. Людина з номером, який ви вибрали, телефонуватиме вам за умовами її тарифу. Але вона також може підключити Ми разом, якщо її тариф підтримує цю послугу.
Чи працює ця послуга за кордоном?
Ні, за кордоном діятимуть умови роумінгу. Ознайомитися з ними та вибрати тариф ви можете тут.
  • Дзвінки з номерів Київстар на 535 безкоштовні.
  • Послуга діє по всій Україні. Дія може бути обмежена на тимчасово окупованих територіях та територіях бойових дій

Останнє редагування модератором:

galaxi

Заблокирован
Місто
Киев
Прекрасная услуга, забираю, пользуюсь другим основным оператором, где звонки оплачиваются по факту самого звонка, теперь с Kyivstar смогу бесплатно звонить родителю (как и он ко мне) (y) , скажу данной компании спасибо:)
Хотелось бы чтобы эта услуга по дольше просуществовала у Киевстар, без покращень.

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Но в целом да, услуга удачная, особенно в связке со стандартной айфоновской функцией Emergency, которая позволяет задать и вынести на заблокированный экран контакт на экстренный случай. Если с тобой что-то не так, и кто-то оказался рядом, то всегда смогут позвонить по экстренному контакту.

(Уверен, коллеги с андроида такую возможность тоже спёрли реализовали.)

В эпловских часах пошли дальше: они определяют падение, подозрительный пульс и тд и шлют уведомление или прозванивают. В презентациях Эплы постоянно об этом говорят и показывают дедуль, которые по-актёрски убедительно рассказывают как эти штуки им жизнь поспасали. В принципе, верится.

Самое главное здесь то, что можно один раз добавить и забыть, но неизвестно когда это может оказаться чей-то +1 шанс. Пока киевстар услугу не отключит, конечно же.

galaxi

Заблокирован
Місто
Киев
Заметил такой глюк с этой услугой, если это можно назвать глюком. Подключил номер, через ussd, затем попробовал зайти в систему Мой Киевстар, и на телефон приходит смс уведомление, о входе в мой Киевстар. Но это смс одновременно приходит и на мой номер, и на тот номер который я подключил. На тот номер который у меня подключен, приходит смс уведомление о входе в мой Киевстар, и в смс указан мой номер телефона.
Post automatically merged:

Мы друг друга подключили, через ussd. Или так и должно быть? Мы ведь не должны друг друга постоянно уведомлять в смс, о входе в систему Мой Киевстар.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Подключил номер, через ussd, затем попробовал зайти в систему Мой Киевстар, и на телефон приходит смс уведомление, о входе в мой Киевстар. Но это смс одновременно приходит и на мой номер, и на тот номер который я подключил
Проделал то же самое, смс пришло только на главный номер

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Можна взагалі кожен день мати безлімітний інтернет і безлім дзвінки на всі номери Київстар. Як: берете 7 полкових припейд номерів Київстар. Підключаєте Щасливий день і кожен день користуєтесь іншою SIM. Чому треба 7 номерів бо в тижні 7 днів. Якщо у вашого смартфона є eSIM то буде особливо зручно перемикатися між номерами. Шкода що лише до кінця року ця акція.

galaxi

Заблокирован
Місто
Киев
Можна взагалі кожен день мати безлімітний інтернет і безлім дзвінки на всі номери Київстар. Як: берете 7 полкових припейд номерів Київстар. Підключаєте Щасливий день і кожен день користуєтесь іншою SIM. Чому треба 7 номерів бо в тижні 7 днів. Якщо у вашого смартфона є eSIM то буде особливо зручно перемикатися між номерами. Шкода що лише до кінця року ця акція.
Где есть информация, что акция "Мы Вместе" будет только до конца года? Можно ссылку?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Где есть информация, что акция "Мы Вместе" будет только до конца года? Можно ссылку?
Читайте уважніше. Я писав про акцію Щасливий день яка дійсно до кінця року. Написав тут бо по змісту свинорилів підходить. А акція Ми разом поки що не має кінця.

galaxi

Заблокирован
Місто
Киев
Подключил номер, через ussd, затем попробовал зайти в систему Мой Киевстар, и на телефон приходит смс уведомление, о входе в мой Киевстар. Но это смс одновременно приходит и на мой номер, и на тот номер который я подключил
Проделал то же самое, смс пришло только на главный номер
А у меня на два номера приходит смс, буду звонить оператору пусть исправляют это неудобство. Только что еще раз перепроверил.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Услуга хорошая, а название неприятное:

Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Колись можна було вибирати один номер і дзвонити по 7 коп. за хв., а тепер безкоштовно на один номер. Плюс кожних 7 днів безлім мережі та нету. Крім того я вже 3 місяць поспіль за бонуси оплачуюю тариф, тобто фрі. Добре коли є конкуренція, мнп. "Будем жить!"

Операция "Ы"

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Было на Джинсе и по 2 коп за минуту на два любимых номера и Одна копейка за 30 минут (после полуночи). Может и Месяц скоро семидневный?

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Так и не нашел в приложении МКС (ios) включение этой услуги.. Приложение вот только что обновилось, но нет..

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Місто
Бровари
Послуга називається "Ми разом", це@Alik555, любить теми створювати мовою окупанта 😲

Місто
Бровари
Акцію можна активувати наступного разу у той самий день тижня або пізніше.
Якщо набрати 222 раніше, то видає напис: "акцію щасливі дні вже підключено".
Текст дуже оманливий. Оскільки називає невідому акцію. На сайті Київстар є лиш послуга Щасливий день, а ніяких щасливих днів там нема. Це раз. Друге, формулювання "вже підключено" можна трактувати як, власне, підключення, а не те: чекайте, ще час не настав. Людина, яка мало розбирається, може використати увесь свій пакетний трафік, будучи переконаною, що акцію "вже підключено". Ох...

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Послуга називається "Ми разом", це@Alik555, любить теми створювати мовою окупанта 😲
Ми Зробимо їх разом :ROFLMAO:

arki

Заблокирован
Місто
Житомир
виходить можна цю послугу підключити один до одного? наприклад я до Васі а Вася до мене?

• Like
Реакції: idea
Зверху