Моментально после пополнения.Якщо платити за послугу коли потрібно, то як знімається денна абонка: одразу після поповнення на 2 грн.? Чи в якійсь певний час, наприклад, опівночі?
только через куратораКак можно подключить мульти сим для бизнеса и получить эту вторую симку к своей корпе?
А если номер куратора не активен давно значит никак?только через куратораКак можно подключить мульти сим для бизнеса и получить эту вторую симку к своей корпе?
Корпоративным номером управляет только куратор или ответственное лицо с доступом, иначе - никакА если номер куратора не активен давно значит никак?
Послуга коштує 50грн/міс. До чого тут «поповнюю на 2грн»?13.08.25 надішло повідомлення, що послуга буде відключена 14.08.25. Одразу поповнюю рахунок на 2 грн., щоб продовжити послугу. Сьогодні знов надходить повідомлення, що 18.08.25 послуга буде відключена. Як це розуміти?
Тягне на якесь свавілля. Дзвони до котів, бо відключать і запий воодою.13.08.25 надішло повідомлення, що послуга буде відключена 14.08.25. Одразу поповнюю рахунок на 2 грн., щоб продовжити послугу. Сьогодні знов надходить повідомлення, що 18.08.25 послуга буде відключена. Як це розуміти?
А до того, що цю послугу можна оплатити не за місяць, а лише за 1 день, за 2 грн. Я теж так регулярно користуюсь - оплачую 2 грн за день користування в разі потреби.Послуга коштує 50грн/міс. До чого тут «поповнюю на 2грн»?
Як з'ясувалось, Лайфсел просить місячну оплату кожні 270 днів (відлік починається через місяць, після підключення послуги).Тягне на якесь свавілля
А я про це й казав.Як з'ясувалось, Лайфсел просить місячну оплату кожні 270 днів
Ось що казавТягне на якесь свавілля
Тут про місячну оплату не йдеться. Чи то Лайфсел так формулює, чи то я не зрозумілаЯкщо для оплати послуги на основному рахунку недостатньо коштів протягом 270 днів, послуга буде відключена автоматично.
В них не підпадає. Склали заявку, хай розбираються що пишуть.Тобто, по 2 грн в день можна оплачувати і це не підпадає під дію пункту "Якщо для оплати послуги на основному рахунку недостатньо коштів протягом 270 днів, послуга буде відключена автоматично".
Тут про місячну оплату не йдеться. Чи то Лайфсел так формулює, чи то я не зрозуміла
Там не написано чітко. Тому крутять написаним, як циган сонцем. На свою користь, звісно.В них не підпадає
Лиф имеет ввиду полную оплату Услуги на 28 лней за 50 грн. Дневная оплата Услуги за Две грн Не продлевает период активного статуса Услуги.Як з'ясувалось, Лайфсел просить місячну оплату кожні 270 днів (відлік починається через місяць, після підключення послуги).Тягне на якесь свавілля
А у меня что, по другому написано? Кстати, не пополнила на 50 грн., а пополнила на 2 грн., услуга не отключена (обещали 18.08 отключить).Лиф имеет ввиду полную оплату Услуги на 28 лней за 50 грн.
Я и не спорю, одобряю.А у меня что, по другому написано? Кстати, не пополнила на 50 грн., а пополнила на 2 грн., услуга не отключена (обещали 18.08 отключить).Лиф имеет ввиду полную оплату Услуги на 28 лней за 50 грн.