Послуга «Смарт-гроші» від Київстар

Статус
Закрита.

Мобилыч

Заблокований
Місто
Бердичев
Услуга "Смарт-деньги" от Киевстар​
Оплатить можно со своего счёта на телефоне:
  • интернет
  • телевидение
  • коммунальные услуги
  • такси
  • банки
  • кредиты
Технология запрос на сайте, подтверждение через телефон по номеру 888.
Для подтверждения платежа можно отправить код подтверждения в ответном сообщении на номер 889 (Стоимость СМС-сообщения - 0 грн.)
Партнер: Финансовая компания "Контрактовый дом".
Текущие комиссии портала «Мобильные деньги» за вывод средств с номеров «Киевстар» предоплата.
Условия и лимиты – что важно знать перед использованием.

Останнє редагування модератором:
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Re: Услуга "Мобильные деньги" от Киевстар

MASolomko, несколько дней назад столкнулся с подобным (надпись была другая). Но это было ночью. А ждём уже всё прошло.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

PRADA, так и у меня после повторного открытия окна, где видел надпись ничего не было уже.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra

Підкажіть на що можна потратити 40 грн, щоб дало виводити гроші з Білайна, якщо є ще 100 бонусів з часів Алло? І я так розумію, що витрати які були в 2012 році і раніше не враховуються

Місто
Самар/Дніпро

Дюрі-бачі, на интернет, звонки за рубеж, например. Любые затраты на связь. В течение 2-х суток потом включится "Перевод средств".
Но вроде как "Абонентам, которые активировали стартовый пакет до 30.09.2013 года включительно, услуга будет доступна автоматически. " или для Билайна не так?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra

Капитошка

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4X (Lifecell "LIFEHACK")
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54

Захотів я на телефон встановити додаток Мобільні гроші, коли зайшов в Google Play, то мені написало, що "Ця програма несумісна з вашим пристроєм". Написав на електронну пошту технічної підтримки даного додатку, але вже більше 2 місяців відповіді не має. Вирішив звернутись до технічної підтримки Київстара в онлайн чаті, написав, що хочу встановити додаток, а він чомусь не підтримує мій телефон, відправив їм скріншот з Google Play і добавив, що додаток Мій Київстар чудово працює на моєму смартфоні. Мені представниця Київстара сказала, що для встановлення програми повинен телефон підтримувати GPS :dash1:, я написав їй, що мій телефон LG Nexus 5X і підтримує GPS. Вона сказала, що передала моє звернення в техпідтримку для вирішення мого питання і сказала, що мене повідомлять про результат.
Через 3 дні я отримав таке смс:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Stiv, обратись повторно и покажи им снимки характеристик с выделенным пунктом GPS. Также скажи, что поддержка приложения по адресу электронной почты, которая указана в Магазине Google Play, не отвечает.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Андрюх@dp.ua, издержки общения через браузер со смартфона :/

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Кочевник, первоначально в сообщении было только имя. Вышло случайно, затем отредактировал и дописал мысль. Андрею просто повезло.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54

Stiv, обратись повторно и покажи им снимки характеристик с выделенным пунктом GPS. Также скажи, что поддержка приложения по адресу электронной почты, которая указана в Магазине Google Play, не отвечает.

Я повідомив їх, що підтримує GPS і скрін давав, також вказав їм, що звертався на електронну адресу вказану в Google Play, але відповіді немає. У кого є LG Nexus 5X, чи дає вам встановитись даний додаток?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Stiv, ну, необходимо повторно акцентировать. Скорее всего, что на этой модели было или есть какие-то серьезные проблемы в работе приложения и из-за чего это устройство забанили.

ps Kritik, и не говори... :eek:

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Stiv, в Плеймаркеті в розділі "Що нового" гордо написано, що додано підтримку Андроід 5. В тебе ж, очевидно, 6-ий, якщо вже не 7-ий. Я б грішив в цю сторону, а не на ті їхні відмазки про GPS. Лишається тільки чекати і товкти їх, щоб вони швидше додавали підтримку нових версій операційної.
Як варіант - скачати apk-файл і встановити в обхід Маркета. Цілком ймовірно, що прога працюватиме.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54

Stiv, в Плеймаркеті в розділі "Що нового" гордо написано, що додано підтримку Андроід 5. В тебе ж, очевидно, 6-ий, якщо вже не 7-ий. Я б грішив в цю сторону, а не на ті їхні відмазки про GPS. Лишається тільки чекати і товкти їх, щоб вони швидше додавали підтримку нових версій операційної.
Як варіант - скачати apk-файл і встановити в обхід Маркета. Цілком ймовірно, що прога працюватиме.

Підтримка даної програми просто жахлива і це прога оператора № 1. Був у мене 6, тепер 7 Андроід, і на 6 і на 7 не міг встановити. Прога останній раз оновлювалась 18.05.2016 р. і Андроід 6 вже давно був. В описі до даного додатку написано потрібна версія Android 4.0 або новіша версія.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro

Stiv, возможно стоит ограничение на страну использования в профиле акка Гугл (только Украина) или забыли включить телефон в список доступных.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

yahoo, Програма з обмеженням по країнам? Від українського оператора? І заблокована Україна?
Друже, вибач, але ти довго про це думав?
Ти не плутаєш з ексклюзивними плюшками від Гугла і Ко для американського ринку і подібні випадки?

Статус
Закрита.
Зверху