Послуга «Смарт-гроші» від Київстар

Статус
Закрита.

Мобилыч

Заблокирован
Місто
Бердичев
Услуга "Смарт-деньги" от Киевстар​
Оплатить можно со своего счёта на телефоне:
  • интернет
  • телевидение
  • коммунальные услуги
  • такси
  • банки
  • кредиты
Технология запрос на сайте, подтверждение через телефон по номеру 888.
Для подтверждения платежа можно отправить код подтверждения в ответном сообщении на номер 889 (Стоимость СМС-сообщения - 0 грн.)
Партнер: Финансовая компания "Контрактовый дом".
Текущие комиссии портала «Мобильные деньги» за вывод средств с номеров «Киевстар» предоплата.
Условия и лимиты – что важно знать перед использованием.

Останнє редагування модератором:

kvv

Місто
Ровно

kvv

Місто
Ровно
idea, на дебетку не хоче, каже на сайті "параметр_акаунт_інвалід", а в додатку "номер рахунку має бути не менше 29 символів", хоча звісно я вставляв номер копіпастом.

Може й справді там треба споживчий/готівковий кредит і тоді рахунок буде не 2620*, а 2600*.

• Like
Реакції: idea

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Liki24.com запустив можливість оплати ліків за допомогою послуги "СМАРТ-ГРОШІ" від Київстар.​

У користувачів сайту Liki24.com з'явилася можливість оплачувати ліки за допомогою послуги "СМАРТ-ГРОШІ" від Київстар. Це стало можливим завдяки партнерству Сервісу з національним мобільним оператором Київстар.
Для того щоб скористатися послугою, необхідно:
  • Вибрати необхідні товари на сайті Liki24.com і додати їх у кошик.
  • При визначенні методу оплати - поставити галочку навпроти графи "Київстар"
  • Провести онлайн-оплату з мобільного рахунку і чекати доставку ліків або інших товарів з аптек.
Виняток до замовлення складають медикаменти, що вимагають спеціального режиму зберігання, або числяться в переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також сильнодіючими і отруйними лікарськими засобами.
ВАЖЛИВО:
  • Можливість оплати товарів з мобільного рахунку доступна тільки для абонентів передплаченого зв'язку і не поширюється на контрактних абонентів.
  • Оплата з використанням платіжного методу "СМАРТ-ГРОШІ" від Київстар можлива тільки для замовлень з доставкою і не застосовується для замовлень з самовивозом.
  • Максимальна сума одноразового платежу з використанням платіжного методу "СМАРТ-ГРОШІ" від Київстар 3000 грн.

Місто
Бровари
Так, я правильно розумію, що на зареєстрованому передплаченому номері працює лиш Смарт-гроші, а 124 не працює?
Що переказ на інших операторів 3%, а на платіжну картку - 3.5%?
Що на контрактний номер лайф не вдастся переказати гроші?

Місто
Одесса
Почему Вы так решили? Там же по номеру идет перевод.

на зареєстрованому передплаченому номері працює лиш Смарт-гроші, а 124 не працює?
В правилах так, но это я бы перепроверил.
Post automatically merged:

Остальное так после сентябрьских повышений.

• Love

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Так, я правильно розумію, що на зареєстрованому передплаченому номері працює лиш Смарт-гроші, а 124 не працює?

*124# не работает при попытке перевести деньги на КС, а на Лайф и ВФ прекрасно работают переводы - хоть контракт, хоть предоплата.

Місто
Бровари
Дякую, ed4t, усе працює, як ви написали.
Хоча 124 показує неправильну комісію замість 3%, 2.5%, але списує 3.
Сподобалось користуватись сервісом, і що не треба ніяких застосунків качати.

• Like
Реакції: ed4t

kvv

Місто
Ровно
На рахунку 54,75, а вивести 50 ні на карту ні на Форвард не дає - "Не достатньо коштів або не пройдений скоринг"

Знову ввели, якийсь мінімальний залишок чи що за скоринг?

На іншому номері 2200 на Форвард пішло аж бігом.

kvv

Місто
Ровно
Poleg, не все так просто - номер на якому завісли кошти зареганий на паспорт(переказ на інші номери заблокований), вивід можливий тільки на картку/кредити/комуна/...

kvv

Місто
Ровно
idea, на лайфі в мене абонка на рік сплачена, а виводити з нього то вже в мінус для мене.

• Like
Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Poleg, не все так просто - номер на якому завісли кошти зареганий на паспорт(переказ на інші номери заблокований), вивід можливий тільки на картку/кредити/комуна/...
Тому і не дає переказати кошти, що номер зареєстровано на паспорт

kvv

Місто
Ровно
Пісатель? Не чітатель?

Я ж не переказую, а оплачую послуги на які блоку не повинно бути (перед цим було декілька успішних аналогічних операцій з цього номеру)

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Підтверджую, а мене теж з цим були трабои, коли зареєстрував номер від угону.

Місто
Бровари
kvv, слухайте, таке може у вас теж блокування грошей до 10 грн на інтернет-сесію?

Статус
Закрита.
Зверху