Послуга «Хом'як»

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як би не з'явилася новина: "починаючи з ... числа ... року ТОВ. лайфсел припиняє надання мобільних послуг. Вже оплачені тарифи працюватимуть до кінця оплати в національному роумінгу". :LOL:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Думаю питання часу, оптимізатори просто поступово відключають все що їм потрібно, бо якби відключили одразу все - був би великий негатив і велике навантаження на котів. А так помаленько, піднімають температуру в котлі, щоб жаба не замітила що її варять)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А така корисна послуга була😥

Согласна на все 100.
Из кучи разных "50 дополнительных смс" и прочих услуг, эта была действительно хорошая...

Впрочем...если подумать...секундочку...
Вот:

В природе очень плодовиты, приносят в год 2—4 помёта. Беременность длится от 15 до 22 дней, в помёте от 1 до 18 детёнышей, которые достигают половой зрелости уже на 6—8 неделю. Продолжительность жизни в природе 1—2 года, в неволе — около 3 лет. На хомяков охотятся многочисленные хищники, включая красного и чёрного коршуна, канюка, малого подорлика, лисицу, горностая и барсука. На молодняк нападают пустельги, серые цапли, чёрные вороны, грачи. (с)

Это из Википедии.
На срок жизни внимание обратите.
Так что, этот Хомяк, еще таки пожил...:)

Місто
Хмельницький
Сейчас эта услуга не так уже и нужна. В тарифах много минут и гигабайт, а то и вообще Интернет "безлимитный". Но кому-то иногда, например, в поездку, могло понадобиться "поднакопить" пакет услуг. Лично я ею никогда не пользовался.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
ПРО ПРИПИНЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ «ХОМ’ЯК»
ТОВ «лайфселл», що надає електронні комунікаційні послуги під торговельною маркою «lifecell», відповідно до Закону України «Про електронні комунікації» та Умов і порядку надання телекомунікаційних (електронних комунікаційних) послуг ТОВ «лайфселл» повідомляє, що з 29 жовтня 2025 року послуга «Хом’як» закривається.
Залишки, перенесені до цієї дати діятимуть до кінця оплаченого періоду їх дії або до вичерпання обсягу наданих послуг (залежного від того, яка з подій відбудеться раніше), після чого автоматично відключаться.

Джерело: https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/682
Post automatically merged:

Лайф все більше і більше розчаровує!!!
А така корисна послуга була😥
Я інколи користувався нею. За невелику плату можна було сильно посилити пакет цього місяця за рахунок минулого. Шкода, що прибирають корисне.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Сейчас эта услуга не так уже и нужна. В тарифах много минут и гигабайт, а то и вообще Интернет "безлимитный". Но кому-то иногда, например, в поездку, могло понадобиться "поднакопить" пакет услуг. Лично я ею никогда не пользовался.
ХЗ, як в КС увімкнули таке безкоштовно по замовчуванню, став ощадливіше витрачати гігабайти.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Відповідь в чаті: Закриття послуги відбувається через зменшення попиту щодо користування нею.
*Олеся :dik:

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я вже понад два роки не користувався послугою Хом'як. Коли користувався, то дуже рідко: не кожен місяць. Зараз цілком вистачає 1000 хвилин на інших операторів та домашні номери.

Зверху