debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Супутники Starlink із підтримкою «Direct to Cell»:
www.starlink.com | kyivstar.ua

Комерційна назва мережі — Kyivstar SpaceX 4G. Код мережі мобільного зв’язку — 707 (з урахуванням MCC — 255707).
📡 Як протестувати Starlink Direct to Cell...
Kyivstar сказав(ла):
Вітаємо!

Вам доступні: вхідні дзвінки, вхідні SMS, Інтернет. Вихідні дзвінки та SMS недоступні. Тарифікація дзвінків — похвилинна з першої секунди, без плати за з'єднання.
Станом на DD-MM-YY HH:MM:SS за київським часом на Вашому рахунку X.XX ₴.
Замовлення вхідного виклику від абонента з України: *105*380YYXXXXXXX#; вартість послуги — 7,97 ₴ за хвилину.
red-forum.com/goto/post?id=2172781

* * *​
👉 Запис на готовність тестувати вхідні та вихідні SMS:
  • жовтень—листопад 2025 року;
  • уся територія України, окрім Дніпропетровської та Чернігівської областей (а також обмеження на ТОТ і територіях бойових дій);
  • kyivstar.ua/starlink

...на час тестування абоненти Київстар користуватимуться послугою безкоштовно. У подальшому тарифи можуть бути переглянуті.

Тестування планують у таких регіонах:
  • Житомирська область;
  • Вінницька область;
  • Волинська область;
  • Хмельницька область;
  • Рівненська область;
  • Тернопільська область.

Причина: Доступність і вартість послуг — друге SMS
Останнє редагування модератором:

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Читайте уважніше тему - у Sanches давно вже проходять дзвінки, а у Tsarsky є швидкість.
"Лише SMS" - то для лохів типу Федорова з Комаровим. Для справжніх свінорилів з red-forum перешкод не існує...

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Як швидкість? Якість звуку?
Яка ще швидкість і звук? Анонсували лише роботу SMS.
пустило з вф чи це перенесений номер?
Post automatically merged:

Тут такий момент: телеметрію можна і смсками пересилати.

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Яка ще швидкість і звук? Анонсували лише роботу SMS.
пустило з вф чи це перенесений номер?

Тут такий момент: телеметрію можна і смсками пересилати.
Перенесений номер

Якість звуку не тестував тому що сигнал уходив за -130dBm,звʼязок одразу здох

Місто
Вінниця

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
А Ви в курсі що Ви перша людина яка зробила дзвінок через супутникову мережу 707 в Україні? А можливо і в Європі? І Ваше ім'я тепер навіки запишуть в Історію Мобільного Зв'язку великими буквами поряд з Маском і Комаровим?

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Sanches, чи можете зробити скріншот з сервісного меню телефону під час дзвінку? VoLTE активовано?

Місто
Вінниця
Sanches, чи можете зробити скріншот з сервісного меню телефону під час дзвінку? VoLTE активовано?
Як виберусь до зони ефіру 255707 обовʼязково зроблю, бо на даний момент я у мертвій зоні ефіру, VoLTE активоване

А Ви в курсі що Ви перша людина яка зробила дзвінок через супутникову мережу 707 в Україні? А можливо і в Європі? І Ваше ім'я тепер навіки запишуть в Історію Мобільного Зв'язку великими буквами поряд з Маском і Комаровим?
Було б славно, майбутній айтішник буде в історії телекому який зробив перший дзвінок

Останнє редагування:
Місто
Київ
Було б славно, майбутній айтішник буде в історії телекому який зробив перший дзвінок
Історичне відео, майбутній айтішник Sanches робить перший дзвінок через Direct to Cell в Україні, листопад 2025 року

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
В настройках голос в стандарті UMTS,значит голос уже

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
она пока моя, я лично с Илоном Максом договоривался
Sanches, я вибачаюся що встряю, але мені здається, що Ви зіркову хворобу підхоплюєте.
Вас ще не занесли на скрижалі історії, а Ви вже собі на судові пригоди намовляєте.
Після того як Ви оце привселюдно стали визнавати що маєте мережу у своїй власності, але домовленності у Вас не напряму із законним правовласником І.Маском, а з невідомим поки що широким колам Максом (це часом не наш з форуму?) скрижалі можуть плавно перетикти у кримінальне провадження за ст.190 або 206-2 ККУ (обидві ч.2 - за попередньою змовою групою осіб - Вас з Максом). Почекайте хоч поки ми тут офіційно встановимо та зафіксуємо документальними підтвердженнями Ваші дзвінки, а потім Ви вже претензії на мережу пред'являйте.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Вже навіть так
4g роумінгу
Вже навіть підключає

Вкладення

• Screenshot_20251110_072513_Call settings.jpg
    Screenshot_20251110_072513_Call settings.jpg
    76.9 КБ · Перегляди: 103

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
jasene, щось нічого не зрозуміло. В якій ви країні зараз, сім якого оператора підключається до Kyivstar SpaceX? Які послуги доступні?

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Дніпропетровська обл.
Поки біля вікна, зв'язок при підключені 4g R
Жодної палки
Вийду на вулиці протестую

Місто
Вінниця
Після підключення до кс спес х надійшло таке повідомлення
Пісєц,в мене такого не було, увечері коли в мене була нагода я ловив 255707 в мене такого повідомлення не було(в мене потім старлінк майже одразу здох) треба буде вибратись ближче до ефіру стара, потім скажу чи приходило мені таке смс

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Смс надсилаються і приходять

VOLTE немає

Вкладення

• 1000029088.jpg
    1000029088.jpg
    177.3 КБ · Перегляди: 128
  • Screenshot_20251110_083125_NetMonster.jpg