debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Супутники Starlink із підтримкою «Direct to Cell»:
www.starlink.com | kyivstar.ua

Комерційна назва мережі — Kyivstar SpaceX 4G. Код мережі мобільного зв’язку — 707 (з урахуванням MCC — 255707).
📡 Як протестувати Starlink Direct to Cell...
Kyivstar сказав(ла):
Вітаємо!

Вам доступні: вхідні дзвінки, вхідні SMS, Інтернет. Вихідні дзвінки та SMS недоступні. Тарифікація дзвінків — похвилинна з першої секунди, без плати за з'єднання.
Станом на DD-MM-YY HH:MM:SS за київським часом на Вашому рахунку X.XX ₴.
Замовлення вхідного виклику від абонента з України: *105*380YYXXXXXXX#; вартість послуги — 7,97 ₴ за хвилину.
red-forum.com/goto/post?id=2172781

* * *​
👉 Запис на готовність тестувати вхідні та вихідні SMS:
  • жовтень—листопад 2025 року;
  • уся територія України, окрім Дніпропетровської та Чернігівської областей (а також обмеження на ТОТ і територіях бойових дій);
  • kyivstar.ua/starlink

...на час тестування абоненти Київстар користуватимуться послугою безкоштовно. У подальшому тарифи можуть бути переглянуті.

Тестування планують у таких регіонах:
  • Житомирська область;
  • Вінницька область;
  • Волинська область;
  • Хмельницька область;
  • Рівненська область;
  • Тернопільська область.

Причина: Модеми з NTN
Останнє редагування модератором:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Ох вже ця "оптимізація" смартфонів... В мене при ручному пошуку мереж на Моторолі G9+ сим-карта КСа не бачить 255707 - а лайфівська аж бігом. :cool:

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Тобто якщо у мене для SIM Київстар в ручному пошуку знаходить 255707 значить у мене поки що "не оптимізований" смартфон? І в чому буде різниця від оптимізованого якщо обидва можуть підключитися до 255707?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
В мережу уже пускает на Pixel 7 стабільно без викидень с мережі тільки поки що для смс без інтернету

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Доброго дня! Щоб скористатись starlink від Київстар потрібно оновитись до ios 26.2. Мені цього не хочеться, влаштовує 18.3.2
В кого оператор Київстар, ios 26.2, подивіться в налаштуваннях яка в вас версія Оператора, якщо не важко :)

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Доброго дня! Щоб скористатись starlink від Київстар потрібно оновитись до ios 26.2. Мені цього не хочеться, влаштовує 18.3.2
В кого оператор Київстар, ios 26.2, подивіться в налаштуваннях яка в вас версія Оператора, якщо не важко :)
67.1

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Капець, хотів за допомоги програми 3utool витягнути з прошивки 26.2 налаштування Carrier для Київстар версії 67.1, а за інструкцією для тої ж 3utool програма transmac не може прочитати розпаковані файли прошивки, адже вони закодовані. Ключі для декодування прошивок епл викладені для старих версій ос старих версій айфон.
Прохання, якщо хтось в темі:
Або ткніть носом в ключі для декодування 26.2 якщо я сліпий
Або підскажіть по програмі 3utool хто шарить, чому в їх мануалі все просто і легко достається IPCC
Або причетні люди з Київстару, які відповідають за оновлення налаштувань Оператора в iOS, викладіть файлік IPCC версії 67.1
Дякую наперед!

Зверху