З нових версій ні, тілька стара (*101*1600#)На т.п. Мтс Народный, данная услуга заказываеться?
вчора говорив з іншим оператором, він сказав що "стара" версія буде діяти по всій Україні, нові - обмежені територіальноА есть ли услуга-аналог "Интернету за копейку", с той разницей что без привязки к региону?
А можно ссылку на "старую" версию Интернета за 8 гривен на 80 дней, а то на оф.сайте только новая версия.
А можно ссылку на "старую" версию Интернета за 8 гривен на 80 дней, а то на оф.сайте только новая версия.
навіть якщо дізнаєшся - це не допоможе. в процесі качання телефон може спокійно переприв"язатися до іншої вишки, все залежить від сигналудо использования инета
Макс Енерджі? Пакети мегабайт (наприклад одноразово 5000 МБ за 136 з продовженням дії пакетом 10 МБ щомісяця). Доречі,Сделали бы людский инет: не региональный и без разделения по 20 МБ/день.
vano, а какой вообще смысл может быть заказывать две разные копейки - не могу понять.
Не знаю что они там расширили. Днём скорость 5 кбайт, вечером 1-2 кбайт, ночью 10 кбайт.PRADA, вони ж недавно рекламували, що змогли розширити свої магістральні потужності. Може з надією на це?
http://red-forum.com/showthread.php?t=14580Dfg, нет. А что это за SMS?
Десятку зняло, СМС прийшла, байти не нарахувало. Ще доба не пройшла.
Таке враження, що різні операції з білінгом у них коректно працюють лише з 9:00 до 18:00.
Я вчера заказал где-то с 21 до 22. Начислило сразу. Срок пишет только дату, время отсутствует...