Послуга "Додатковий номер"

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Так, запрацювало минулого тижня, номер був рекламним, з січня перестав бути таким. Тому радощів що через 2+ місяці його відсутності вже немає. КС підштовхнув залишити у нього один номер лише на вхідні.

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
Не знаю чи обговорювалось. Чи є якісь нашаштування щоб підтягувало з телефонної книги абонента якщо він дзвонить на додатковий номер?. Якось відсікати 818.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, тю. До віртуального ще є куди рости.
Ха. Так можна казати и про телефон - "тю. До VERTU ще є куди рости"
Справа в тому, що практично вдвічи здорожчання. Та хто використовував номер на вхід (я особисто знаю декількох) відмовляться взагалі. Таким чином, на мою думку, сума грошей отримана від цієї послуги буде меньшою ніж до подорожчання.

Останнє редагування:

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Справа в тому, що практично вдвічи здорожчання. Та хто використовував номер на вхід (я особисто знаю декількох) відмовляться взагалі. Таким чином, на мою думку, сума грошей отримана від цієї послуги буде меньшою ніж до подорожчання.

Це ти зібрав статистичні дані всередині компанії в зрізі >20 млн споживачів? Врахував затрати на утримування адресних пулів, їх розподілення, кількість діючих клієнтів послуги, тощо? Чи просто настрочив многабукав враховуючи пару друзів і своє субʼєктивне бачення?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G

Це ти зібрав статистичні дані всередині компанії в зрізі >20 млн споживачів? Врахував затрати на утримування адресних пулів, їх розподілення, кількість діючих клієнтів послуги, тощо? Чи просто настрочив многабукав враховуючи пару друзів і своє субʼєктивне бачення?
Саме так. А ще я це зробив для того, щоб студент, у гнівної віповіді настрочив букав не меньше

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

Цена дополнительного номера должна быть однозначно меньше, чем если взять еще один полноценный номер.
Использовал только для входящих, мне и старая цена казалась необоснованно высокой.
90грн - абсурдная цена, отключил.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Колись можна було так:
Допоміжною функцією, доступною на додатковому номері від Київстар, є “Розклад” його роботи і активності. За допомогою “Розкладу” користувач може відключити робочий телефон на вихідні, у відпустці або в неробочий час. При цьому особистий номер продовжить працювати без змін.
Але це робилося за допомогою якоїсь матері та у веб морді МК. Наразі, я так розумію, цього нема (розкладу)? Гм. Як 90 грн взяти так ми молодці, а як фунціонал зробити так фігу. Чи може таке є?

Останнє редагування:

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Цена дополнительного номера должна быть однозначно меньше, чем если взять еще один полноценный номер.
Использовал только для входящих, мне и старая цена казалась необоснованно высокой.
90грн - абсурдная цена, отключил.
из расчета что самый дешевый тариф на сайте кс 100+грн значит доп номер считают обоснованной ценой))

было бы норм если к примеру покупка доп номера 50 грн и абонплата например 10 грн в мес, тогда это я понимаю нормальная услуга

Зверху