Послуги «Рік без абонплат» та «Smart квартал»

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
«Рік без абонплат», «Unlim без оплат» і «Рік без оплат»
послуги для низки тарифних пропозицій Vodafone
Офіційні умови: ukr | rus
для передплати

Відчувайте свободу спілкування з послугами «Рік без абонплат», «Unlim без абонплат», «Рік без оплат»!
Сплачуйте авансом за рік, заощаджуйте й отримуйте в залежності від тарифу (тарифної пропозиції) протягом року свій щомісячний пакет послуг або безлімітні дзвінки в мережі без додаткових платежів і систематичних поповнень.

Подання заявки на замовлення​
Перевірка стану послуги і строку її дії​
Строк дії послуги з моменту її підключення​
Передплата (PrP)
*365#​
*365*1#​
365 днів​
Післяплата (PoP, контракт)
*101*365#​
*110*365*1#​
364 днів (12 місяців)​
РОЗШИРЕНА ІНФОРМАЦІЯ
1 Перелік тарифів Vodafone передплаченої форми обслуговування, в яких доступне підключення
Послуга «Рік без абонплат» доступна в:
В інших архівних тарифах діють наступні послуги:

2 Замовлення та підключення послуги
2.1 Загальні умови
Замовлення послуги здійснюється через USSD-запит *365# чи «Мій Vodafone».
! | У тарифних пропозиціях «Vodafone Light» і «Vodafone Light+» підключення послуги «Рік без оплат»/«Рік без абонплат» можливе, якщо ви вже користуєтесь умовами за пакетами послуг.
Інформацію про вартість послуги для бажаного тарифу ви можете дізнатися у профільній темі на форумі.

Вартість послуги знімається під час її підключення виключно з основного грошового рахунку (*101#) і не призведе до нарахування бонусів за програмою лояльності «Vodafone Bonus» (для абонентів тарифних пропозицій «Vodafone RED 2015» система бонуси може нарахувати).
! | На вартість оплати послуги не впливає стан оплати місячної абонплати. Після сплати пакету послуг на місяць абонентам послугу рекомендовано замовляти в останній день їх дії (дата оновлення пакету — *101*4#) після 8-ої години ранку. Послуга підключається на протязі впродовж:) доби.
і | Послуги «року» тільки скасовують зняття абонентської плати за умовами тарифу, але самі по собі не нараховують пакети послуг. Після активації послуги дата наступного зняття вартості й оновлення пакета послуг не змінюється.
Строк дії послуги 365 днів з моменту її активації. Перевірити термін дії послуги у тарифі — *365*1#.

2.2 Знижка на послугу «Рік без абонплат» для нових абонентів тарифів Vodafone
Після активації стартового пакету чи переходу до низки тарифів Vodafone, в яких є можливість замовити послугу РбА, ви протягом перших 7 календарних днів отримуєте знижку на підключення послуги (для тарифу «Vodafone FAMILY» дається 4 тиждня). Знижка дорівнює базовій вартості пакета послуг на місяць для вашого тарифу й надається за умови оплати місячного пакету послуг.
Дата і час здійснення першого дзвінка — *777*3#.

Оплата пакету послуг на місяць можлива з додаткового грошового рахунку (*101*10#). Обговорення використання додаткового грошового рахунку ведеться в окремій форумній темі.

2.3 Перехід у тарифи Vodafone з активною послугою
При переході з тарифів «МТС Україна» чи «Vodafone Україна» передплаченої форми обслуговування з підключеною послугою РбА/РбО в тариф із лінійки «Vodafone RED 2016» і «Vodafone Device» (зі збільшеними обсягами послуг і платою в тарифі) поточну послугу буде відключено. При підключенні нової послуги РбА в обраному тарифі буде діяти знижка в розмірі: однієї оплати за пакет послуг на місяць у тарифі «Vodafone RED XS — 2016» або у розмірі двох оплат у тарифах «Vodafone RED S/M/L» і «Vodafone Device S/M/L».
Інформацію про знижку, що буде надаватися, на послугу для бажаного тарифу ви можете дізнатися на домашній сторінці.

При переході з тарифу «Vodafone Light» з підключеною послугою РбА (послуга була активована саме в цьому тарифі) у тариф «Vodafone RED XS» або «Vodafone Light+», послуга буде підключена автоматично без додаткової плати та зі збереженням терміну її дії.
Якщо РбА була активована в іншому тарифі, наприклад, одному з тарифів лінійки «Просто Супер», то при міграції з «Vodafone Light» на зазначені вище тарифи послугу буде відключено.

Пропозиція дійсна до закінчення терміну дії послуги РбА чи РбО, що була активна у вашому тарифі до переходу.

3 Додатково ;)
red-forum.com/showpost.php?p=1227110&postcount=515
red-forum.com/showpost.php?p=1227274&postcount=518
red-forum.com/showpost.php?p=1235718&postcount=533
1 Перелік тарифів Vodafone післяплаченої форми обслуговування, в яких доступне підключення
Послуга «Рік без абонплат» доступна в:
2 Замовлення та підключення послуги
2.1 Загальні умови
Замовлення послуги «Рік без абонплат» (РбА/ГбА) здійснюється через USSD-запит *110*365# в. Інформація щодо вартості послуги представлена у профільній темі на форумі.

Вартість послуги знімається під час її підключення.
! | Після сплати щомісячного платежу абонентам послугу рекомендовано замовляти в останній день місяця.
і | Послуга «Рік без абонплат» тільки скасовує зняття абонентської плати за умовами тарифу, але сама по собі не нараховують пакети послуг.
Строк дії послуги 365 днів з моменту її активації. Перевірити термін дії послуги у тарифі — *110*365*1#.

2.2 Перехід у тарифи Vodafone з активною послугою «Рік без абонплат»
При переході в іншу тарифну пропозицію дія послуги припиняється.

Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Это не кидалово, сам посмотри внимательно свой скриншот, у тебя на нём не написано, "если есть оплаченные дни то они не сгорят" или типа того должена быть надпись
В тому то і річ, що нічого такого немає. Я тут вище в темі скріни викладав. Але не звернув уваги, що немає згадки про повернення невикористанних днів
Чего горевать, у тебя 13мес будет в подарок, если плюшку не предложат раньше.

Місто
м. Кам'янське
У мене 01.07 закінчився РБА, але наступне оновлення пакетів повинно було бути 26.07. Дію РБА я подовжив ще на рік по спецпропозиції. Сьогодні захожу у Мій Водафон і що ж я там бачу? Це що ж виходить, вони тупо спи.. ли у мене більше трьох тижнів проплачених послуг?

Зато дати гарні. Тепер у вас буде з першого по перше число. Повірте, це вартує якихось трьох проплачених тижнів.
Хтось вас втішає 13-м місяцем. З якого перепугу водафон повинен його надавати?

P.S. В мене навпаки, були оновлення пакетів з першого по перше, а РБА закінчувався 16-го. При подовженні РБА водафон вкрав 2 тижні... Тепер оновлення пакетів з 16-го по 16-те.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Тариф Турбо23 -50% після спроби Мнп, яка вирогідність отримати пропозицію цікавого РБА під час дії акції -50%?
Несвоєчасна оплата пакету є фактором, який може прискорити отримання пропозиції?
Гадав, що вирогідність 0, але почув про кейс отримання РБА під час дії знижки.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Arbitr, шанс есть, но может прилететь например через пару месяцев, а не в конце периода ))

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Можливо помиляюсь, був у мене такий тариф, але на ньому немає послуги РБА.
Перейшов на запропонований 4G S+ - там запропонували за 720 грн(не цікаво), перейшов на SuperNet Unlim - чекаю на ньому пропозиції.

Місто
Одеса
А оце тільки-но додивився маленьке кідалово від Водафона :(. У мене 01.07 закінчився РБА, але наступне оновлення пакетів повинно було бути 26.07. Дію РБА я подовжив ще на рік по спецпропозиції. Сьогодні захожу у Мій Водафон і що ж я там бачу?

Переглянути вкладення 68948

Це що ж виходить, вони тупо спи.. ли у мене більше трьох тижнів проплачених послуг?
ці три тижні вам дадуть після завершення РБА. Вже перевірено на двох номерах.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Тоді б не міняли період пакетів. Минулі рази так і було. А тут тупо оновили все з моменту старту нового РБА

Місто
Одеса
Тоді б не міняли період пакетів. Минулі рази так і було. А тут тупо оновили все з моменту старту нового РБА
відображення дати оновлення пакетів змінили ще в минулому році. Я ще в підтримку писав стосовно цього питання. І все працює вірно, нічого не пропаде, всі дні вам нарахують.

Місто
Киев
А оце тільки-но додивився маленьке кідалово від Водафона :(. У мене 01.07 закінчився РБА, але наступне оновлення пакетів повинно було бути 26.07. Дію РБА я подовжив ще на рік по спецпропозиції. Сьогодні захожу у Мій Водафон і що ж я там бачу?

Переглянути вкладення 68948

Це що ж виходить, вони тупо спи.. ли у мене більше трьох тижнів проплачених послуг?
Це як буде виглядати?
Вночі з 30.06.2026 на 01.07.2026 надається 13й пакет послуг у межах РБА, потім протягом дня 01.07.2026 відключається послуга РБА і разом з нею анульовують 13й місячний пакет і донараховують залишки минулорічні і назад вертають стару Розрахункову дату, умовне 26 число?
(це за приклад ситуація від Андрюх@dp.ua)

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Це як буде виглядати?
ви оплачуєте РБА. У вас залишилось наприклад 15 днів сплаченого пакету. Вам пише що РБА до хх.хх.2026. Настає дата хх.хх.2026. РБА закінчилося, але ви далі користуєтесь пакетом. У мене нарахували цілий місяць після РБА. (В мене пакет де абонплата помісячно).

Місто
Киев
Це як буде виглядати?
ви оплачуєте РБА. У вас залишилось наприклад 15 днів сплаченого пакету. Вам пише що РБА до хх.хх.2026. Настає дата хх.хх.2026. РБА закінчилося, але ви далі користуєтесь пакетом. У мене нарахували цілий місяць після РБА. (В мене пакет де абонплата помісячно).
Приклад я навів. Як воно по-вашому буде відпрацьовувати , бо ви стверджуєте, що дадуть ще старий об'єм послуг?
Де він і як з'явиться?

Місто
Одеса
Як воно по-вашому буде відпрацьовувати
я написав як воно працювало в мене і ще на одному номері. Нічого не пропало, а навіть замість остатків сплаченого місяця нарахували цілий місяць для користування. Далі можете спитати в підтримці Водафону.

Місто
Киев
Як воно по-вашому буде відпрацьовувати
я написав як воно працювало в мене і ще на одному номері. Нічого не пропало, а навіть замість остатків сплаченого місяця нарахували цілий місяць для користування. Далі можете спитати в підтримці Водафону.
Тобто, ви ніфіга не зрозуміли,
але кажете, що донарахують залишки і посилаєтесь на свій досвід, і самі констатуєте, що вам дали не залишки, а цілий місяць🤣
Ваші поради безцінні👍

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Був випадок, коли дали пропозицію на другий РБА за декілька днів до закінчення першого і я цим скористався, то після закінчення другого РБА залишки абонки, котрі були б після закінчення першого РБА, після другого РБА не нарахували. Тому треба враховувати і такі випадки.

Місто
Ukraine
ви оплачуєте РБА. У вас залишилось наприклад 15 днів сплаченого пакету. Вам пише що РБА до хх.хх.2026. Настає дата хх.хх.2026
Ви, мабуть, не часто користувалися РБА. При "звичайному" (не акційному) підключенні РБА, скажімо, 1 липня Мій Водафон як відображав "Наступне оновлення пакетів 15 липня", так і продовжує так писати. Тобто РБА просто відключає зняття абонки, а дати не змінює. Тому і в наступному році на момент відключення РБА ще будуть ті самі залишки абонки, що й були на момент підключення.
А зараз при акційному підключенні змінюється і дата оновлення пакетів.

P. S. Але як вище написали, буде 13 пакет. Бо час відключення РБА, зазвичай, вдень (наприклад, в 14.38 "01“ липня) а оновлення пакетів того ж "01" липня відбувається ще вночі. Тобто на момент відключення РБА будуть залишки сплаченої абонки аж на місяць. Якщо, звісно, нову спецпропозицію не нададуть, але суттєва знижка на РБА все одно вигідніше за "подарований" місяць.
Якщо не прав, скажіть.

Місто
Одеса
А зараз при акційному підключенні змінюється і дата оновлення пакетів.
Три роки користуюся тільки акційним РБА. У 23 році дата оновлення пакетів не змінювалася. У 24 році змінилися і я писав у техпідтримку і вони сказали що в тому році змінили відображення дати оновлення пакетів. Цього року також змінилася дата оновлення пакетів.
Далі ви все вірно написали. Але ж по факту я отримав 12 оплачених місяців і попередні залишки днів не пропали. Водафон що обіцяв то я і отримав.

Зверху