Послуги «Хто дзвонив» і «Повідомити мене»

Місто
Волинь
IT і тих хто працює з їх білінгом кс я би навіть боявся взяти прибиральником на роботу. Як почалися оці трабли з переїздом на новий білінг 1 квітня 2021, так і до сих пір якась х-ня в оператора

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Прислали повідомлення після моїх звернень що SMS по послузі Хто дзвонив доставляються з 06:00 до 23:00. Отже послуга працює лише вдень про що я і казав раніше. На офіційному сайті це не вказано, тим самим Київстар вводить в оману користувачів. До речі вранці теж не приходять SMS які мали вночі прийти, тобто ви взагалі не узнаєте що хтось вночі дзвонив. Як пояснити таку незадовільну роботу послуг Київстар я не знаю.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Взяли строк до 25.10 щодо відновлення працездатності послуги, яка в принципі в окремих абонентів і не працювала зовсім :)
Так що чекаємо.

студент

Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Короче, щось пішло не так, і Київстар вирішив чи то 40 грн за 4 активації не втрачати за перерахунок, чи отримати нові 40 грн за нові активації. Відписали на заявку від 14 вересня, що я сам винен, бо після активації На зв'язку виконав дії з активації послуг Хто дзвонив та Вам дзвонили, що і стало причиною збою в роботі послуги :)
Правильно- просто активувати На зв'язку, і всі супутні послуги автоматично підтягнуться на протязі 15 хвилин.
Але це не відповідає дійсності, бо в мене нічого не підтягується, хоч активуй хоч ні доп. сервіси :(

студент

Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А ще послуга не працює в парі з SIM для другого телефону, хоча оператор стверджує зворотнє.
Якщо master основні SIM, СМС про пропущені виклики приходить. Як master додаткова SIM, СМС не приходять. Тестував з усіх операторів ...
Щось впровадження послуг на базі IMS чи не тестувалося, чи лижі не їдуть.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
на заявку від 14 вересня, що я сам винен, бо після активації На зв'язку виконав дії з активації послуг Хто дзвонив та Вам дзвонили, що і стало причиною збою в роботі послуги :)
Правильно- просто активувати На зв'язку, і всі супутні послуги автоматично підтягнуться на протязі 15 хвилин.
Але це не відповідає дійсності, бо в мене нічого не підтягується, хоч активуй хоч ні доп. сервіси :(
Київсрал в свому репертуарі.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Послуга так і працює по-рогопанські?
Post automatically merged:

Намагався другий раз активувати послуги. Гроші злизує на зає...сь. Послуга активується, а потім прилітають смс:
Переглянути вкладення 63531
І все деактивується
Переглянути вкладення 63532
От ну їх нах.. з цією послугою. Довбні срані!
P.S. Написав скаргу в Київстар на мило. Як вони й хочуть, з підписанням КЕПом. Подивимось. Хай чи активують та вертають зайве зняті гроші, чи вертають всі гроші.
Гроші повернули

Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32

Намагався другий раз активувати послуги. Гроші злизує на зає...сь. Послуга активується, а потім прилітають смс:
І все деактивується
P.S. Написав скаргу в Київстар на мило. Як вони й хочуть, з підписанням КЕПом. Подивимось. Хай чи активують та вертають зайве зняті гроші, чи вертають всі гроші.
Гроші повернули
Шикарно работает на тарифе свобода лове 125 новый, на базовый вообще не работала толком, только 33 коп снимало, я так понял тариф играет роль, чем новее тем лучше работает услуга

Місто
Миколаїв

І все деактивується
Гроші повернули
Шикарно работает на тарифе свобода лове 125 новый, на базовый вообще не работала толком, только 33 коп снимало, я так понял тариф играет роль, чем новее тем лучше работает услуга
Странно за что люди должны платить деньги если услуга с сомнительной работой.

студент

Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Не можу стверджувати на 100%, що прям щось таки налагодили, але факт - почала працювати. Працює корректно, за вийнятком сумісності з SIM для другого телефону. Моє ІМХО, що окремі IMS сервіси не можна в поточній реалізації суміщати з цією послугою, нажаль. Оце і весь косяк((

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Не можу стверджувати на 100%, що прям щось таки налагодили, але факт - почала працювати
Не працює вночі 23:00-06:00 оповіщення SMS про те, що вам дзвонили або автовідповідач. Вдень оповіщення все одно потім не прийде якщо вам дзвонили вночі.

студент

Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Не працює вночі 23:00-06:00 оповіщення SMS про те, що вам дзвонили або автовідповідач. Вдень оповіщення все одно потім не прийде якщо вам дзвонили вночі.
Не тестував, не в курсі. Сьогодні спробую.

студент

Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Для сумісної робот послуг На зв'язку та SIM для другого телефону, слід робити переадресацію з ОБОХ SIM карт на **62*+380672222777#.
Дякую техпідтримці Кихвстар що таки довели діагностику до кінця.

Зверху