Послуги «Хто дзвонив» і «Повідомити мене»

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
В новинах сказано, що буде платна послуга "Хто дзвонив" та "Я на зв'язку".

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
З 10 вересня 2024 року закривається послуга Повідомити мене.

Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично.

Ви зможете підключити нову послугу — На зв’язку та користуватися іншими сервісами.

Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше.
тепер всі попадуть на гроші? бо включено ж за замовчуванням.
А где вы увидели в МК "На зв’язку", я что то не наблюдаю такой услуги.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Morino

Користувач
Місто
Львів
Навіть не сумніваюсь, що в новій послузі, СМС будуть платними.
Звідки ця інформація?
На зв'язку
Предоплата - 0,33 грн/день.
Контракт - 10 грн/міс.

Звідки ця інформація?
На зв'язку
Предоплата - 0,33 грн/день.
Контракт - 10 грн/міс.
Певно премію тому генію випишуть.
Post automatically merged:

З 10 вересня 2024 року закривається послуга Повідомити мене.

Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично.

Ви зможете підключити нову послугу — На зв’язку та користуватися іншими сервісами.

Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше.
тепер всі попадуть на гроші? бо включено ж за замовчуванням.
А где вы увидели в МК "На зв’язку", я что то не наблюдаю такой услуги.
З 10.09

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Чергова безкоштовна послуга закривається.
З 10.09.2024 ця послуга закривається. Ви зможете підключити нову послугу На зв'язку, щоб не пропустити важливі дзвінки
Подзвонили до тебе, поки ти з кимось розмовляв, отримав СМС і -1 грн.
Сам до когось позвонив не вчасно, знову -1.
Але ще більше будуть влітати ті, хто звик завчасно кидати на рахунок рівно для зняття абонплати. Кілька гривень зніме за СМСки, і вже суми не достатньо. Пішло по 20 грн в день.
Яка "ця" ? їх там 25 штук в тому числі автовідповідач?
Та, в темі якої ви задаєте питання.
А смс що мені дзвонили, від безкоштовної послуги автовідповідач, залишаються безкоштовними, чи перестануть приходити ?
Окрім того є "варіант" для тих в кого 2 сімки різних операторів.... мені, наприклад, від водафону смс, що мені дзвонили на київстар приходять краще ніж від київстару, які приходять через раз... Так що я навіть радий що її відключають, ліниво тільки знову умовну переадресацію переналаштовувати, так як 100 відсотків все позлітає....

Місто
Кировоград
А смс що мені дзвонили, від безкоштовної послуги автовідповідач, залишаються безкоштовними, чи перестануть приходити ?
Я впевненй, що і ця послуга, в найближчий час стане платною. Схоже на те, що епоха базкоштовних послуг у мобільних операторів в Україні, закінчується. Якби могли, то тарифікували навіть те, що ви дістаєте телефон з карману. І у них є залізобетонна відмазка, що їх заставили встановлювати генератори.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
в куївстара, що справи не дуже йдуть, що роблять платними ці копійчані послуги ?
Я думаю що це тільки перші спроби намацати дно, далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).
Не здивуюсь, що можуть повернутись до "злизування під ноль залишку" (на радість копійчаним свинорилам), думаю ця афера не зважаючи на пару сотень халявщиків приносила непогані прибутки.

Місто
Хмельницький
в куївстара, що справи не дуже йдуть, що роблять платними ці копійчані послуги ?
Краще б абонку на десятку вже підняли би ніж ганьбитися з такими платними послугами.
Post automatically merged:

А для тих, хто не хоче платити зайвих 10 грн бо не дуже багато вхідних дзвінків по номеру є пару варіантів. Переадресація на Vodafone (вже писали) або на Лайф з активним BiP. Звичайний Лайф не підійде, бо там автовідповідач автоматично увімкнений усім. Пишіть які ще можуть бути варіанти!

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Пишіть які ще можуть бути варіанти!
Особисто я відключу то нафіг, тепер буде залізобетонна відмазка щоб не ображались, типу "а чого ти не передзвонив, ти ж бачив?", кому треба - передзвонить, або найкраще - напише у месенжер - може тепер кількість допотопних гсм-дзвінків нарешті буде зменшуватись?

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).
... також очікуємо на платні вхідні.

Morino

Користувач
Місто
Львів
далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).
... також очікуємо на платні вхідні.
А що, можуть зробити вхідні якщо оплачена оплата буде працювати, якщо не оплачено тп то ні, як в роумінгу це працює.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Зверху