"Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично."--???всі попадуть на гроші?
смс не приходила"Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично."--???всі попадуть на гроші?
А где вы увидели в МК "На зв’язку", я что то не наблюдаю такой услуги.тепер всі попадуть на гроші? бо включено ж за замовчуванням.З 10 вересня 2024 року закривається послуга Повідомити мене.
Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично.
Ви зможете підключити нову послугу — На зв’язку та користуватися іншими сервісами.
Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше.
Відключать "Хто телефонив?". А "На шнурку" не обіцяли примусово підключати."Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично."--???всі попадуть на гроші?
На зв'язкуЗвідки ця інформація?Навіть не сумніваюсь, що в новій послузі, СМС будуть платними.
Предоплата - 0,33 грн/день.
Контракт - 10 грн/міс.
Певно премію тому генію випишуть.На зв'язкуЗвідки ця інформація?Навіть не сумніваюсь, що в новій послузі, СМС будуть платними.
Предоплата - 0,33 грн/день.
Контракт - 10 грн/міс.
З 10.09А где вы увидели в МК "На зв’язку", я что то не наблюдаю такой услуги.тепер всі попадуть на гроші? бо включено ж за замовчуванням.З 10 вересня 2024 року закривається послуга Повідомити мене.
Ми відключимо послугу для всіх користувачів автоматично.
Ви зможете підключити нову послугу — На зв’язку та користуватися іншими сервісами.
Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше.
А смс що мені дзвонили, від безкоштовної послуги автовідповідач, залишаються безкоштовними, чи перестануть приходити ?Та, в темі якої ви задаєте питання.Яка "ця" ? їх там 25 штук в тому числі автовідповідач?Чергова безкоштовна послуга закривається.
З 10.09.2024 ця послуга закривається. Ви зможете підключити нову послугу На зв'язку, щоб не пропустити важливі дзвінки
Навіть не сумніваюсь, що в новій послузі, СМС будуть платними.
Подзвонили до тебе, поки ти з кимось розмовляв, отримав СМС і -1 грн.
Сам до когось позвонив не вчасно, знову -1.
Але ще більше будуть влітати ті, хто звик завчасно кидати на рахунок рівно для зняття абонплати. Кілька гривень зніме за СМСки, і вже суми не достатньо. Пішло по 20 грн в день.
Я впевненй, що і ця послуга, в найближчий час стане платною. Схоже на те, що епоха базкоштовних послуг у мобільних операторів в Україні, закінчується. Якби могли, то тарифікували навіть те, що ви дістаєте телефон з карману. І у них є залізобетонна відмазка, що їх заставили встановлювати генератори.А смс що мені дзвонили, від безкоштовної послуги автовідповідач, залишаються безкоштовними, чи перестануть приходити ?
Я думаю що це тільки перші спроби намацати дно, далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).в куївстара, що справи не дуже йдуть, що роблять платними ці копійчані послуги ?
Краще б абонку на десятку вже підняли би ніж ганьбитися з такими платними послугами.в куївстара, що справи не дуже йдуть, що роблять платними ці копійчані послуги ?
Особисто я відключу то нафіг, тепер буде залізобетонна відмазка щоб не ображались, типу "а чого ти не передзвонив, ти ж бачив?", кому треба - передзвонить, або найкраще - напише у месенжер - може тепер кількість допотопних гсм-дзвінків нарешті буде зменшуватись?Пишіть які ще можуть бути варіанти!
... також очікуємо на платні вхідні.далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).
А що, можуть зробити вхідні якщо оплачена оплата буде працювати, якщо не оплачено тп то ні, як в роумінгу це працює.... також очікуємо на платні вхідні.далі буде ще більше "оптимізацій витрат": підняття базових тарифів, абонок, платний переказ коштів, доступ до котів, додаток, плата за з'єднання (а чо нє?)).
Це ж було вже у ВФ.А що, можуть зробити вхідні якщо оплачена оплата буде працювати, якщо не оплачено тп то ні, як в роумінгу це працює.
І закрилиЦе ж було вже у ВФ.А що, можуть зробити вхідні якщо оплачена оплата буде працювати, якщо не оплачено тп то ні, як в роумінгу це працює.
наче ж обіцяно централізоване вимкнення, чи нє?тепер всі попадуть на гроші? бо включено ж за замовчуванням.