- Послуга «SIM для планшета» (Мобільний зв'язок: передплата, контракт)
- Послуга «SIM для роутера» (Домашній Інтернет)
Причина: послуга «SIM для роутера»
Останнє редагування модератором:
Подібна проблема спостерігалася в мене, але вона не була пов'язана зі SIM для планшету чи роутером. Проблему зловив на основній SIM-картці, яка вставлена у смартфоні. При чому саме в конкретному районі.Зникав інтернет, після вимикання-вмикання, знову з'являвся.
Роутер Alcatel HH70 (з двома LTE 5dBi антенами).
Виявляється, що для "SIM для планшету" треба якийсь час (до ~10..30 хвилин), щоб система дозволила користуватися Інтернетом за підключенню послугою "Щасливий день", якщо на основній картці не була відкрита сесія Інтернету після активації зазначеної послуги.Активував послугу "Щасливий день". На основній SIM в мобільний Інтернет не включав, Інтернет на "SIM для планшету" спочатку працює, але туго з низькою швидкістю + через деякий час загасає (нічого не працює). Як тільки на основній картці вийшов в Інтернет, так усе почало працювати добре.
шо?наявність відсутності користуватися послугами виходу
Кто о подключал сим для роутера? Нет отдельной ветки по этой услуге, мне не смогли подключить в магазине.
Для роутера и для планшета не сочетается, надо выбрать что-то одно.Каже, що до основної можна замовити всі три послугу одночасно (телефон, планшет, роутер).
Не в курсі, не перевіряв. Переповідаю розмову з оператором. Але я тричі перепитав, чи сумісні всі.Для роутера и для планшета не сочетается, надо выбрать что-то одно.
Підкажіть, як отримати додаткову сім-карту для підключення послуги сім для планшета без відвідування магазину, в мене контракт?
Мені змогли підключити тільки у пункті Київстара. Обов'язково треба показати паспорт для цього підключення, що то саме ти просиш ці сімкиПідкажіть, як отримати додаткову сім-карту для підключення послуги сім для планшета без відвідування магазину, в мене контракт?