Початок надання послуг 3Mob у 4G (у мережах «Vodafone UA»)

Місто
Житомир
Питання в тому чи айфони підтримуються, бо я ковиряв і ніфіга так і реєструється в 3G. Хоча точка доступу вже інша і інструкції немає. Esim купив по фану якраз той самий і після новини, тобто усі умови виконав. Написав їм на сайті і тішина.

Місто
Львов
Питання в тому чи айфони підтримуються, бо я ковиряв і ніфіга так і реєструється в 3G. Хоча точка доступу вже інша і інструкції немає. Esim купив по фану якраз той самий і після новини, тобто усі умови виконав. Написав їм на сайті і тішина.
А який в тебе айфон? Бо я декілька місяців тому теж купив есім в них і на 16 про макс не завелось) Навіть підтримка не допомогла. А на самсунг легко код відсканувався.
Post automatically merged:

А який в тебе айфон? Бо я декілька місяців тому теж купив есім в них і на 16 про макс не завелось) Навіть підтримка не допомогла. А на самсунг легко код відсканувався.

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Captain, в новинах писали, що LTE поки для тарифу Інтернет безлім. У вас такий тариф?

VoLTE на 99% - не повинно бути.

Останнє редагування:
Місто
Житомир
Оверквотинг
Post automatically merged:

У мене Iphone 16 Pro esim і все завелось, але в 3G. Підтримка пише чекайте смс :dash1: Про що забув написати одразу - я прописав точки доступу з сайту додатково. 3g utel, потім змінив на нову для 4G
Captain, в новинах писали, що LTE поки для тарифу Інтернет безлім. У вас такий тариф?

VoLTE на 99% - не повинно бути.
Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось
Заради експерименту проплатив пакет Інтернет Безлім? :oops:
Навіть якщо заведеться 4G то все одно VoLTE, VoWiFi не працюватиме.
Тримоб не здогадався на сайті указати як SIM перевірити чи вона точно USIM. Може тому і не пускає в 4G.
Реєструється в роумінгу Водафона довго, хвилину. Рідна SIM Водафона швидко, пару секунд.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Тримоб не здогадався на сайті указати як SIM перевірити чи вона точно USIM. Може тому і не пускає в 4G.
А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той час

Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той час
Якщо я правильно памʼятаю, то оператори нашої великої трійки пропонували замінювати сім-картки на нові, так звані 4G ready, коли почали розгортати LTE.

• Like
Реакції: tw-r

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Life точно немного раньше
Була інфа, що всі сімкарти з лого lifecell вже готові до lte. Ребрендинг life -> lifecell відбувався у 2016.
Отже lifecell в 2016 почав випускати сімкарти з підтримкою lte

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Пам'ятаю ще з часів Utel продавали USIM, і коштували вони по 50-100грн. В той час Beeline і інші, свої стартові пакети продавали по 10грн, звичайну сім.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Пам'ятаю ще з часів Utel продавали USIM, і коштували вони по 50-100грн. В той час Beeline і інші, свої стартові пакети продавали по 10грн, звичайну сім.
Не забувайте про юсім карти київстар контракт та білайн препейд для роботи у роумінгу Утела, теж юсім картки були.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Не забувайте про юсім карти київстар контракт та білайн препейд для роботи у роумінгу Утела, теж юсім картки були.
Ціна тих USIM карт теж була відповідна, дороща за звичайну сім.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Ось ШІ пояснив

Вкладення

• Screenshot_20251120_162227_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20251120_162227_ChatGPT.jpg
    193.2 КБ · Перегляди: 73
Місто
Житомир
Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось
Заради експерименту проплатив пакет Інтернет Безлім? :oops:
Навіть якщо заведеться 4G то все одно VoLTE, VoWiFi не працюватиме.
Реєструється в роумінгу Водафона довго, хвилину. Рідна SIM Водафона швидко, пару секунд.
Заради експерименту купив esim, виявилось пакет безлім не входить і ще кинув на пакет. То сумарно 600 грн+ десь вийшло. Золоті тести)

• Wow
Реакції: cat
Зверху