А який в тебе айфон? Бо я декілька місяців тому теж купив есім в них і на 16 про макс не завелось) Навіть підтримка не допомогла. А на самсунг легко код відсканувався.Питання в тому чи айфони підтримуються, бо я ковиряв і ніфіга так і реєструється в 3G. Хоча точка доступу вже інша і інструкції немає. Esim купив по фану якраз той самий і після новини, тобто усі умови виконав. Написав їм на сайті і тішина.
А який в тебе айфон? Бо я декілька місяців тому теж купив есім в них і на 16 про макс не завелось) Навіть підтримка не допомогла. А на самсунг легко код відсканувався.Питання в тому чи айфони підтримуються, бо я ковиряв і ніфіга так і реєструється в 3G. Хоча точка доступу вже інша і інструкції немає. Esim купив по фану якраз той самий і після новини, тобто усі умови виконав. Написав їм на сайті і тішина.
У мене Iphone 16 Pro esim і все завелось, але в 3G. Підтримка пише чекайте смсА який в тебе айфон? Бо я декілька місяців тому теж купив есім в них і на 16 про макс не завелось) Навіть підтримка не допомогла. А на самсунг легко код відсканувався.Питання в тому чи айфони підтримуються, бо я ковиряв і ніфіга так і реєструється в 3G. Хоча точка доступу вже інша і інструкції немає. Esim купив по фану якраз той самий і після новини, тобто усі умови виконав. Написав їм на сайті і тішина.
Post automatically merged:
Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось.Captain, в новинах писали, що LTE поки для тарифу Інтернет безлім. У вас такий тариф?
VoLTE на 99% - не повинно бути.
Заради експерименту проплатив пакет Інтернет Безлім?Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось
А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той часТримоб не здогадався на сайті указати як SIM перевірити чи вона точно USIM. Може тому і не пускає в 4G.
Якщо я правильно памʼятаю, то оператори нашої великої трійки пропонували замінювати сім-картки на нові, так звані 4G ready, коли почали розгортати LTE.А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той час
Life точно немного раньше. У меня лично SIM без надписи 4G - потому что, когда менял, 4G еще не было.коли почали розгортати LTE.
Була інфа, що всі сімкарти з лого lifecell вже готові до lte. Ребрендинг life -> lifecell відбувався у 2016.Life точно немного раньше
Пам'ятаю ще з часів Utel продавали USIM, і коштували вони по 50-100грн. В той час Beeline і інші, свої стартові пакети продавали по 10грн, звичайну сім.А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той час
Не забувайте про юсім карти київстар контракт та білайн препейд для роботи у роумінгу Утела, теж юсім картки були.Пам'ятаю ще з часів Utel продавали USIM, і коштували вони по 50-100грн. В той час Beeline і інші, свої стартові пакети продавали по 10грн, звичайну сім.А хіба 3mob видавав хоч колись не USIM? У них наче зі старту йшли модерняцькі картки на той час
Ціна тих USIM карт теж була відповідна, дороща за звичайну сім.Не забувайте про юсім карти київстар контракт та білайн препейд для роботи у роумінгу Утела, теж юсім картки були.
Заради експерименту купив esim, виявилось пакет безлім не входить і ще кинув на пакет. То сумарно 600 грн+ десь вийшло. Золоті тести)Заради експерименту проплатив пакет Інтернет Безлім?Пакет послуг "Інтернет Безлім (PrP)" підключено вночі у пн, а вони вийожуються щось
Навіть якщо заведеться 4G то все одно VoLTE, VoWiFi не працюватиме.
Тримоб не здогадався на сайті указати як SIM перевірити чи вона точно USIM. Може тому і не пускає в 4G.
Реєструється в роумінгу Водафона довго, хвилину. Рідна SIM Водафона швидко, пару секунд.
Ядро IMS есть, было бы желание ...VoLTE на 99% - не повинно бути.
А він не пояснив, чому трійка після запуску 3Ж продовжувала використовувати старі сімки і зачухалася лише перед запуском 4Ж?Ось ШІ пояснив