Початок надання послуг 3Mob у 4G

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Отут, не кривлячи душею, (якщо у вас є та картка) Ви точно розумієте, що (у більшості випадків) треба міняти.
У меня 2009 года карточка (USIM). Если заработает в 4G удивлюсь, но было бы неплохо.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Ось цікаво яка швидкість буде в 4G. Чи буде шейп в 500 кілобіт, як зараз в національному роумінгу.

Місто
Дніпро
Телефон
Nokia G22
Саня-068, ставлю на те, що умови залишаться поточними.

Інакше (якщо швидкість стане необмеженою) відчутно зросте ціна абонплати.

А воно мені треба?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
veles7, Можливо для мережі Vodafone шейпу не буде, в інших мережах буде до 500 кілобіт. Це особисто мої догадки.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Мої здогадки, що 4ж буде тільки в одній мережі партнері (Водафон?) і не буде в інших українських мережах.
Чому? Бо нац роумінг, завдяки якому з"явилась можливість користуватися усіма 2ж/3ж мережами, не працює у 4ж навіть для великої трійки. З чого б він тоді працював для тримоб?

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Мої здогадки, що 4ж буде тільки в одній мережі партнері (Водафон?) і не буде в інших українських мережах.
Чому? Бо нац роумінг, завдяки якому з"явилась можливість користуватися усіма 2ж/3ж мережами, не працює у 4ж навіть для великої трійки. З чого б він тоді працював для тримоб?
Теоретично, якщо Тримоб розжився саме на власне ядро, то для Інтера може з'явитися роумінг в Київстарі.

Місто
Львів
@Lawyer, у Інтера є власне ядро 4G
А що Ви вкладаєте в поняття "ядро 4G"? Буцім, стоїть десь в комірчині чорна скринька, лиш в розетку слід вмикнути?
Добре, теоретично Інтер ще зможе в білінг. Але, впливати на Київстарівські БС щодо управління сесіями, переміщенням користувачів між БС, аутентифікацію в мережі КС, перенаправленням пакетів, підключення до зовнішніх мереж, QoS не може ніяк. Бо не має власних базових станцій та оптичних мереж (радіоканалів), ліцензії на використання радіочастотного ресурсу.

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
@Lawyer, у Інтера є власне ядро 4G
Добре, теоретично Інтер ще зможе в білінг. Але, впливати на Київстарівські БС щодо управління сесіями, переміщенням користувачів між БС, аутентифікацію в мережі КС, перенаправленням пакетів, підключення до зовнішніх мереж, QoS не може ніяк. Бо не має власних базових станцій та оптичних мереж (радіоканалів), ліцензії на використання радіочастотного ресурсу.
А навіщо ІТ на це впливати, якщо послуга мобільного звʼязку надається у роумінгу? КС сам управляє своєю мережею

Зверху