Sagax
Лазутчик
Во-во, я ще й перебував у районі зі слабким зв'язком.
Надпис Веллком був лише кілька секунд, одразу після активації. Потім постійно Beeline UА, навіть коли сигнал дуже слабкий.Sagax, при обозначении "Веллком" звонки/смс/юссд не проходят? Тогда точно также как и у меня.
У меня так в одном телефоне, но разные карточкиНові картки МТС: UMC UA MTS UKR (у старому телефоні), MTS UKR (у новому)
В этом то и дело. Просто симка не успела загрузится и инфа с неё о названии сети не дошла к телефону, но уже зарегилась в сети и телефон взял название из собственного списка. У меня так иногда в модеме бывает, причём с любыми карточкамиМіж іншим, на дисплеї іншого телефону - старого Siemens A70 пише Beeline UA, а у списку знайдених мереж - Wellcom UA.
Нет, это связано с тем, откуда название сети транслируется - с симки, из телефона, или БС...народ а може це звязано з обєднаням київстару і би.
Цікаво, я вчора у новому телефоні активував нову сім-картку білайн, при активації писало Wellcom, але потім вже постійно Beeline UA. Київстар висвітлюється як Kyivstar, старіші картки - UA-KYIVSTAR (у старому телефоні), KYIVSTAR (у новому). Нові картки МТС: UMC UA MTS UKR (у старому телефоні), MTS UKR (у новому).
У мене теж на старій синьо-рожевій картці було написано Ace & Base, недавно замінив на нову, бо не знаю як розламав навпіл , дали також синю з білою зіркою, але надписи на дисплеї не змінилися.У меня подругому показывает. Сим-карта 2005 года, на ней еще написано ACEsBASE изначально писало KYIVSTAR. Симкарта побывала в 5 телефонах и везде писалось KYIVSTAR. Сейчас у меня Samsung L700 писалось KYIVSTAR. На днях решил заменить сим-карту, та немного потерлась, поцарапалась да и захотелось новенькую. В СЦ заменили, выдали голубую карту с белой звездой. Поставил в тот же Samsung L700 высветилось UA-Kyivstar. Для интиреса поставил в другой телефон, тоже высветилось UA-Kyivstar.
А не на старом телефоне?На очень старом КС --- пишется Bridge