Якщо у вас ноут з win10, то є нативна синхронізація прямо в ОС.Як найкраще/найпростіше з'єднати смартфон на Андроїді і ПК (віндовс 10) через вай-фай? Задача - передавати фото зі смартфона.
По кабелю - можна, але думається, що з часом просто буду забивати на це.
Если только перекидывать туда-сюда файлы, оптимально будет использовать SuperBeam. Достоинства - высокая скорость, независимость от проводов. Если на компе нет камеры, то приём со смартфона можно делать по коду (внизу под генерируемым QR-кодом), он постоянный.з'єднати смартфон на Андроїді і ПК (віндовс 10) через вай-фай? Задача - передавати фото зі смартфона
Это к чему? Имелся в виду системный набор текста. В виндузе не только в ворде клавиатура используетcя...Например мелкософтовский Word появился...
Shadow defenderПідкажіть назву програми (я не можу згадати). Вона була відома за часів Windows 7. Суть: це пісочниця. Але не така складна як Sandboxie а простіше. Коли її активуєш то можна користуватись Віндою навіть без антивіруса. Будь-які зміни у Вінді залишаються лише до перезавантаження Вінди. Як перезавнтажиш Вінду то абсолютно всі зміни (що були зроблені після активації тієї програми) буде скасовано.
Я так базу 8 почтовых ящиков nokiamail потерял. Эта тварина при включении
Для смартфонов Xiaomi есть опция "FTP-клиент" прямо в их проводнике.Як найкраще/найпростіше з'єднати смартфон на Андроїді і ПК (віндовс 10) через вай-фай? Задача - передавати фото зі смартфона.
По кабелю - можна, але думається, що з часом просто буду забивати на це.
Блін, але мені треба навпаки)))
Є якийсь варіант перенести телефонну книгу зі смартфону андроїд на блекберрі?