Придбання номеру on-line

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Подобається, що можна придбати гарний номер на вибір але все зіпсовується коли мова йде про реєстрацію в соціальних мережах вайбер/телеграм....

Місто
Белая Церковь
Телефон
TECNO POVA 3
Пропали в интернет магазине 3mob, стартовые пакеты с тарифом "green"
Хотел купить симку с красивым номером и тарифом green, а там БОЛТ:(

Місто
Kyev
Телефон
samsung m12
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Пропали в интернет магазине 3mob, стартовые пакеты с тарифом "green"
Хотел купить симку с красивым номером и тарифом green, а там БОЛТ:(
Так, були за 150 тепер мінімум за 300. Сенс гарного номеру? Я маю гарний Тримоб номер за 25 грн але прикро, що в телеграм не реєструє. Можна спробувати купити гарний номер на пром/розетка і перенести до тримоб.

Місто
Белая Церковь
Телефон
TECNO POVA 3
Хотел купить симку с красивым номером и тарифом green
Треба обрати
Номер за вибором
Переглянути вкладення 68011
Все изъяты из продажи, на сайте есть, а по факту нет. Мне в службе поддержки сказали.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Треба обрати
Номер за вибором
Все изъяты из продажи, на сайте есть, а по факту нет. Мне в службе поддержки сказали.
І що вони типу для краси зараз?
Post automatically merged:

Мабуть це ізза того, що вони планують масшатбні оновлення і готуються до 4G (давно треба)

Місто
Белая Церковь
Телефон
TECNO POVA 3
Треба обрати
Номер за вибором

Мабуть це ізза того, що вони планують масшатбні оновлення і готуються до 4G (давно треба)
Возможно, изъяли из продажи старые симки которые "заточены" под 3G, а на счёт красивого номера, просто хотел номер с 8-ками и 9-ками.

• Like
Реакції: yanv
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Треба обрати
Номер за вибором

Возможно, изъяли из продажи старые симки которые "заточены" под 3G, а на счёт красивого номера, просто хотел номер с 8-ками и 9-ками.
Наразі спробуйте на пром/розетка пошукайте. Повно пропозицій з номерами від 200 грн.

Місто
Белая Церковь
Телефон
TECNO POVA 3
Треба обрати
Номер за вибором
Изъяты из продажи, без возможности заказа, в службе поддержки сказали. На сайте есть, а по факту нет.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Треба обрати
Номер за вибором
Изъяты из продажи, без возможности заказа, в службе поддержки сказали. На сайте есть, а по факту нет.
Я про інші. Водафон, Лайф, Київстар, Інтертелеком якісь гарні і перенести по МНП

Місто
Бахмут
Доброї ночі! Друзі може підкажете де можна придбати (реально працюючий utel та ого!) Може хтось продає свою стару робочу сім?

Місто
Одесса
Tapatalk підпис
KeraUA, в первом сообщении темы ссылка
Це посилання на офіційний інтернет-магазин три моб і сімки будуть 3моб а я шукаю стару sim-карту активну ого! та Utel
Наврядчи ви знайдете зараз активну робочу карту ого! або utel
Але можете спробувати наступні кроки (я в 2020 році відновлював старий номер, мені оператор пропонував наступну процедуру):
1. Номер був вільний
2. Стара сім карта на руках
3. Відновлення сім карти з активацією старої
4. Всі дані по сім карті на руках (бажано сім і холдер)
5. Надати оператору, сплатити процедуру відновлення
6. Надати документи, оператор тільки з реєстрацією на паспорт (не контракт!) відновлює
7. Чекати

Я порахував, що сім вже дуже стара і може вийшла з ладу, тому купив/запросив нову, прислати 3моб.

Спробуйте, може вийде! Повторюсь: номер повинен бути вільний і у вас повинні бути холдер і сама сім

Це було в 2020, як зараз не скажу

Останнє редагування:
Місто
Бахмут
KeraUA, в первом сообщении темы ссылка
Це посилання на офіційний інтернет-магазин три моб і сімки будуть 3моб а я шукаю стару sim-карту активну ого! та Utel
Наврядчи ви знайдете зараз активну робочу карту ого! або utel
Але можете спробувати наступні кроки (я в 2020 році відновлював старий номер, мені оператор пропонував наступну процедуру):
1. Номер був вільний
2. Стара сім карта на руках
3. Відновлення сім карти з активацією старої
4. Всі дані по сім карті на руках (бажано сім і холдер)
5. Надати оператору, сплатити процедуру відновлення
6. Надати документи, оператор тільки з реєстрацією на паспорт (не контракт!) відновлює
7. Чекати

Я порахував, що сім вже дуже стара і може вийшла з ладу, тому купив/запросив нову, прислати 3моб.

Спробуйте, може вийде! Повторюсь: номер повинен бути вільний і у вас повинні бути холдер і сама сім

Це було в 2020, як зараз не скажу
Проблема не у відновленні. Це зрозуміло як зв'язуватись з оператором і востанавлювати сімку нема питань Але я щоб ви розуміли колекціоную не тільки номер а і історію сам зовнішній вигляд карти підпис на мобільному пристрої все це має роль і тому потрібно сама карта з логотипом на пластику Ого Utel та щоб було підписано на пристрої відповідно. У мене є картка ого та Utel Вони працюють я їх підтримую але треба дублікати

Місто
kyiv
я щоб ви розуміли колекціоную не тільки номер а і історію сам зовнішній вигляд карти підпис на мобільному пристрої все це має роль і тому потрібно сама карта з логотипом на пластику Ого Utel та щоб було підписано на пристрої відповідно. У мене є картка ого та Utel Вони працюють я їх підтримую але треба дублікати
щоб Ви розуміли, колекціонерам не обов'язково працюючі старі сімки, хіба ні?

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
я щоб ви розуміли колекціоную не тільки номер а і історію сам зовнішній вигляд карти підпис на мобільному пристрої все це має роль і тому потрібно сама карта з логотипом на пластику Ого Utel та щоб було підписано на пристрої відповідно. У мене є картка ого та Utel Вони працюють я їх підтримую але треба дублікати

коллекционеры бывают разные

Місто
Бахмут
Щоб і ви зрозуміли також, так збираю і не робочі але що в мене зупиняє збирати робочі

Зверху