МТС и раньше проводил акции по раздаче своих пакетов. Это не новость. Собственно все операторы периодически проводят такие акции (кроме жлобостара конечно).А як вам той факт, що 2 місяці абоненти платили більше 30 грн. а тепер оператори вирішили роздавати його на шару..... мені здається це не надтогарно по відношенню до постійниї абонентів.
Але головним приколом Супер МТС, а тепер мабуть і МТС взагалі стало те, що втричі вдовше необхідно чекати поки оператор зєднає тебе з потрібним абонентом..
Правду говорив колись Е.Франке "Мережі ЮМС не витримають відміни плати за зєднання"
суперМТС - ацтой, Джинс «Святковий» - рулез!Начисление 100мин/сутки происходит не сразу после пополнения а в течении 24 часов!!!
БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЫ !!!
Пропоную варіант "що до"
Уж не знаю где каким образом обстоят дела со связью от МТС, однако у меня в районе (Харьков, Журавлевка), связью по направлению яйца-яйца пользоваться вообще невозможно, ни одного слова внятно не слышно. И раньше качество голоса было не ахти, но с такой, простите за выражение, парашей вместо связи я еще никогда ни у одного оператора не сталкивался.Насчет выдержит сеть, или нет, тарифы без ПЗС в УМС/МТС появились еще прошлым летом. И сетка до сих пор держится. Так что господин Франке оказался неправ.![]()
Где написано?
Если нашару пишется вместе, по почему на халяву пишется раздельноfybits,
1)нашару - прислівник, пишеться разом
2)надто гарно - пишеться окремо
3)"по відношенню до" - калька з російської. Пропоную варіант "що до"
4)довше, а не вдовше
5)необхідно чекати, поки оператор з'єднає
6)відміна, в наявному контексті, є калькою з російської. Правильно буде "скасування"
7)Е.Франке: "Мережі ЮМС не витримають відміни плати за з'єднання"
Это Би стає life с максимальным и инетом от Утела...G-MAN сказав(ла):МТС стає life щоб в його абонентів "хрюкало і булькало" більше