Принтер і все що з ним пов'язано

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Звідки така впевненість, що неоригінальні(сумісні) картриджі перенавантажують механіку принтера?
З досвіду. Я їх перенаправляв не одну сотню, та й може не одну тисячу :)
Принтери теж працювали та бачили що вони дуже погано обертається. Може зараз вже нові краще, але сумнівно.

При перенавантаженні виходить з ладу маятникова шестерня, наприклад зверху нова, знизу зношена.

Але це чисто моя думка, може хто виправить.
Дякую, буду знати. Хоча думаю, що як ви казали, нові моделі як Canon i-SENSYS MF3010 не будуть перенавантажуватись завдяки сумісним картриджам.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
При перенавантаженні виходить з ладу маятникова шестерня, наприклад зверху нова, знизу зношена.
Може, в неорігах шкодують змазки? Якщо механізм картужа додатково змастити?

Хто Colorway хвалить - як на мене, якість на рівні з іншими "сумісними"

Місто
Самар
А на якому сайті купуєте першопрохідні? Мені треба купити за рахунок фірми (бо БФП не моя власність), щоб були документи. Дякую!
Тут я не підкажу нажаль, тому що купляв як фізособа.
Post automatically merged:

MF 3010 як раз мають проблеми з фірмовими стартовими картриджами (блідий друк), там як раз бажано замінити картридж на неорігінальній або всі його вузли (що не завжди допомогає).

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Звідки така впевненість, що неоригінальні(сумісні) картриджі перенавантажують механіку принтера?
Принтери теж працювали та бачили що вони дуже погано обертається. Може зараз вже нові краще, але сумнівно.

А оригінальний картридж першопрохідець, як його в нас називають ті, хто заробляє на продажі викинутого за кордоном сміття, при неправильній заправці не може клинити???
Так, неоригінальні картриджі самі по собі не такі якісні як оригінальні, вони менше служать (їх менше разів можна заправити), в них використані неоригінальні запчастини і тонери. Так і ціна в них суттєво відрізняється від оригіналів.
А купляти першопроходець і йти його потім заправляти (чи тепер їх вже продають зразу заправленими?) якщо сам не вмієш його заправити це така собі затія.

Місто
Самар
Може, в неорігах шкодують змазки? Якщо механізм картужа додатково змастити?

Хто Colorway хвалить - як на мене, якість на рівні з іншими "сумісними"
Там справа в неправильних розмірах. Наприклад розміри спейсерів, вала, самого корпуса так все зроблено, що нічого до друг дружки не підходить. Якість пластика якась... брр. Спейсери на магнітному валу можуть дуже плотно сидіти, розсипатись. Пружини не с той силою стягують половинки. Звісно воно друкує... але. Я б купував орігінал все одно.

ColorWay заправляв, давно. Враження такі, він друкує, але різниця як між скляною чашкою та пластиковим стаканчиком. Все не так, хоча пити можна.

А оригінальний картридж першопрохідець, як його в нас називають ті, хто заробляє на продажі викинутого за кордоном сміття, при неправильній заправці не може клинити???
Так, неоригінальні картриджі самі по собі не такі якісні як оригінальні, вони менше служать (їх менше разів можна заправити), в них використані неоригінальні запчастини і тонери. Так і ціна в них суттєво відрізняється від оригіналів.
А купляти першопроходець і йти його потім заправляти (чи тепер їх вже продають зразу заправленими?) якщо сам не вмієш його заправити це така собі затія.
Орігінальний картридж треба постаратись, щоб заклинив при заправці. Але так, можна заправити криво. що й ракель виверне, сипати буде. Але на орігіналі це складно так заправити, тому що там дуже класно все одно до одного підходить, вали дуже плотно сидять, все повертається дуже легко.

Першопроходець можно купити заправленим. А можна купити пустий та віднести на заправку. Я так роблю. В мене вже 15 років трудиться HP 1020, так ось недавно купив декілька пустих першопрохідних оригиналів, там ціна смішна була, порядка 100-150 грн. Так вони того варті і заправники скажуть "дякую" та й взагалі такий картридж буде служити дуже довго.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Там справа в неправильних розмірах. Наприклад розміри спейсерів, вала, самого корпуса так все зроблено, що нічого до друг дружки не підходить. Якість пластика якась... брр. Спейсери на магнітному валу можуть дуже плотно сидіти, розсипатись. Пружини не с той силою стягують половинки. Звісно воно друкує... але. Я б купував орігінал все одно.

ColorWay заправляв, давно. Враження такі, він друкує, але різниця як між скляною чашкою та пластиковим стаканчиком. Все не так, хоча пити можна.

Орігінальний картридж треба постаратись, щоб заклинив при заправці. Але так, можна заправити криво. що й ракель виверне, сипати буде. Але на орігіналі це складно так заправити, тому що там дуже класно все одно до одного підходить, вали дуже плотно сидять, все повертається дуже легко.

Першопроходець можно купити заправленим. А можна купити пустий та віднести на заправку. Я так роблю. В мене вже 15 років трудиться HP 1020, так ось недавно купив декілька пустих першопрохідних оригиналів, там ціна смішна була, порядка 100-150 грн. Так вони того варті і заправники скажуть "дякую" та й взагалі такий картридж буде служити дуже довго.
Розміри всього - валів, лез і іншого максимально співпадають до оригіналу, всі запчастини випускає багато виробників і вони взаємозамінні. Якщо корпус буде відрізнятися від оригіналу розміром то він просто не сяде в принтер, там зазори мінімальні. Так, якість самої пластмаси інша, тому і служить менше.
Якщо засипати забагато тонеру, то може заклинити мішалка тонеру в бункері, ракель просто так не вивертає, хіба забули почистити відпрацьований тонер. Але це може бути як і в оригіналі, так і в сумісному. Ще раз, вали і ракелі взаємозамінні, можете штангенциркулями міряти, розмір ідентичний, хіба поставили від іншої моделі.
Найбільша відмінність між оригіналом і сумісним в тому, скільки заправок він може витримати без необхідності заміни певних запчастин. Але, наприклад, деякі стартові картриджі Canon потребували заміни фотобарабану вже після першої заправки, хоч і були оригінальними. В той час як неоригінальні картриджі витримували набагато більше.

Місто
Самар
- Так неорігінал часто і не залазить в принтер без матюков ;)
- Ракель вивертає зазвичай коли як раз чистять бункер отработки, коли забули змащити лезо тонером або тальком

Ще раз, вали і ракелі взаємозамінні, можете штангенциркулями міряти, розмір ідентичний, хіба поставили від іншої моделі.
Це добре. Бо в тіх картриджах, що я бачив, там спейсери на валу сидять не з тим зазором взагалі, половинки картриджа з'єднуються не так як треба,. Пружина - не пружина :)
Ну і картридж вже новий дуже туго обертається.
І саме погане що з неорігіналом нічого не зробиш. Він вже такий, який є. Хоч все замінить внутри, кривий корпус залишиться :)

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Ну не знаю, я не любитель таких принтерів. Я краще нове купляти в комфі. Раніше купляв принтер в Компютерному всесвіті, щось не то.

Місто
Мирноград
Доброго дня! Дякую всім учасникам за відповіді і коментарі! Але тепер взагалі не розумію, як діяти.:)

Добрий день! Так, продають першопрохідці і пусті, і заправлені.

Останнє редагування:
Місто
Самар
Я б купував заправлений картридж, оригінальний. Вийде по ціні те саме що неорігінал новий, але надійність картриджа на порядок краща.

Але якщо треба по рахунку оплата, можна й неорігінальні нові купувати. Якщо іншого варіанту немає. Тим паче якщо плануєте їх не заправляли взагалі.

Місто
Львів
Я б купував заправлений картридж, оригінальний. Вийде по ціні те саме що неорігінал новий
Це як? Приклад: принтер Canon MF3010, на борту картридж Canon 725, ціна оригіналу від 2000 до 2500 грн. Ціна аналогу BAS-F 600 грн., усілякі Колорвеї та Прінтпро по 350-400 грн. Першопрохідники - від 5 штук по 150 грн., ходять по 5-6 заправок без значних дефектів без заміни кишок, купую в хлопак, які їх і заправляють.

Місто
Самар
Мав на увазі fX-10. А 725 зовсім інша історія, там інший тонер, там одразу треба брати неорігінал, щоб не мучаться з блідним друком.

Мав на увазі fX-10. А 725 зовсім інша історія, там інший тонер, там одразу треба брати неорігінал, щоб не мучаться з блідним друком.
Замінити фотобарабан на новий зовсім нескладно.

Місто
Львів
Де ж його, оригінал заправлений і ще щоб не вбитий, купити? Хто його продасть?
Не реклама.
Брав тут на MF4018, все згідно опису. Можна взяти штук 5-6, заправити і рік не парити собі мозги. Також брав у них D209 на Самсунг, навіть не перебирав, заправив і працюють.
При таких цінах не бачу сенсу викидати 2000-3000 на оригінали.

На MF3010 одразу потрібно міняти фотобарабан, якщо заправляти ліваком, інакше буде блідий. З коробки друкує чудово, ніякої блідності немає.

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Маю Canon G1430 і вливаю сумісні чорнила барва. Чи можуть це вичислити на гарантії якщо знадобиться здавати в ремонт? В підтримці сказали, що так але по моєму це абсурд.

Місто
Самар
Я б купував заправлений картридж, оригінальний.
Де ж його, оригінал заправлений і ще щоб не вбитий, купити? Хто його продасть?
Я тут купував, але схоже я купив дорожче, вище посилання, там дешевше :). Правда купив пусті, окремо банку тонера static control 1 kg mpt-5, в пізніше вали, леза..

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Маю Canon G1430 і вливаю сумісні чорнила барва. Чи можуть це вичислити на гарантії якщо знадобиться здавати в ремонт? В підтримці сказали, що так але по моєму це абсурд.
Так, хімічний склад буде інший чим в оригінальних.

Зверху