Припинення надання послуг в Україні, окрім Одеської області

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
З 01.07.2021 року «Інтертелеком» обмежує надання телефонного зв’язку у Вінницькій, Житомирській, Київській та м. Київ, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях. Частина прямих номерів у центрах областей та всі прямі номери у районах передані у «Укртелеком», пов'язані з ними номери 094 відключено.
Для інтернет-абонентів, абонентів з номерами 094 та абонентів з прямими номерами, що залишились у «Інтертелекомі», всі послуги поки продовжують надаватися без змін на стандартних умовах.
У Одеській області також послуги надаються без змін.

05.08.2020

Інформація про зміни в наданні послуг оператора ТОВ «Інтертелеком» у Львівській, Волинській, Тернопільській, Рівненській, Донецькій, Луганській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях України

"Шановні абоненти! Компанія ТОВ «Інтертелеком» інформує Вас про те, що у зв’язку із відмовою від використання частини радіочастотного ресурсу з 01.09.2020 року компанія ТОВ «Інтертелеком» обмежує надання своїх послуг в ряді областей України, таких як: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Рівненська, Чернівецька, Донецька та Луганська області. Станом на цей день компанія «Інтертелеком» своєчасно виконала покладені на неї обов’язки щодо проведення радіочастотного рефармінгу, пов’язаного з вивільненням частини свого радіочастотного ресурсу для наступного впровадження стандарту зв’язку E-GSM та запуску проекту LTE-900 іншими операторами мобільного зв’язку. Протягом тривалого часу компанія «Інтертелеком» знаходилася в процесі пошуку та залучення інвестиційної фінансової підтримки, що дозволило б організувати розгортання національних мереж LTE та впровадження інноваційних сервісів, які б відповідали сучасним вимогам до якості надання послуг та очікуванням споживачів. Однак, ситуація з карантинними обмеженнями, що затягнулась, подальше розповсюдження пандемії COVID-19, а також загальна економічна нестабільність в нашій країні та світі не дозволили нашій компанії реалізувати фінансові домовленості з зацікавленими інвесторами та здійснити у встановлені терміни оплату вартості ліцензії на використання технології LTE. Враховуючи обставини, які склалися, оператор зв’язку ТОВ «Інтертелеком» вимушений переглянути свою стратегію розвитку. Її основними елементами стануть відмова від частини радіочастотного спектру, що використовується у теперішній час компанією, оптимізація своєї радіо- і транспортної мережі в ряді регіонів, а також впровадження і активний розвиток додаткових інноваційних IT сервісів. Описані кроки дозволять направити всі зусилля компанії на розвиток елементів нової інфраструктури в регіонах з великою концентрацією абонентської аудиторії, а також поліпшити якісні характеристики голосових та інтернет сервісів, що надаються. Усвідомлюючи свою корпоративну та соціальну відповідальність за безперебійне та якісне надання послуг, компанія ТОВ «Інтертелеком» звернулася до регулятора галузі (до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації) з проханням виконати всі відповідні процедури з переоформлення радіочастотного ресурсу, який був раніше виданий компанії. Компанія ТОВ «Інтертелеком» дякує всім своїм абонентам, які обслуговувалися у вказаних регіонах протягом тривалого часу. Ваша довіра до послуг, які надавалися нашою компанією, дозволяла ТОВ «Інтертелеком» тривалий час знаходитися серед лідерів рейтингу національних операторів зв’язку України, активно розвиватися та вдосконалюватися в умовах високо конкурентного та динамічного телекомунікаційного ринку нашої країни. Ми дякуємо всім бізнес партнерам, які тісно співпрацювали з нами протягом двох десятирічь, які навіть у самі складні періоди допомагали поліпшувати якість роботи нашої мережі та удосконалювати бізнес процеси в ТОВ «Інтертелеком». Наша компанія дякує національному телеком-регулятору НКРЗІ, Міністерству цифрової трансформації і особисто Президенту країни В.О. Зеленському за неодноразове надання нам необхідних можливостей з конструктивного врегулювання питань що до розвитку проекту LTE. Прес-служба ТОВ «Інтертелеком» Офіційний e-mail для звернень:[email protected]"]

интертелеком фсьо?) теперь официально)

Причина: актуалізація
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
интернетный номер, там коды 020, 036 и подобное.
Мой 1157.... , остался как и был. Может пока-что.
Мої тоже полишались, але думаю що коли проходитиме реєстрація то поміняються, а так будуть висіти старі. Але мені вони нафіг не потрібні-нехай болтаються. Якщо би вдалося прямі попереносити -було би добре, а так я вже морально розпрощався з ІТ. Буду ще підтримувати свій Київський прямий раз в рік, або коли може буду за бугор виїжджати, а так з мене хватить
Post automatically merged:

А ні, вивісився на одному інтернетівському банер з пропозицією перейти до водафона по МНП і номер 094 зявився

интернетный номер, там коды 020, 036 и подобное.
Мой 1157.... , остался как и был. Может пока-что.
Мої тоже полишались, але думаю що коли проходитиме реєстрація то поміняються, а так будуть висіти старі. Але мені вони нафіг не потрібні-нехай болтаються. Якщо би вдалося прямі попереносити -було би добре, а так я вже морально розпрощався з ІТ. Буду ще підтримувати свій Київський прямий раз в рік, або коли може буду за бугор виїжджати, а так з мене хватить

А ні, вивісився на одному інтернетівському банер з пропозицією перейти до водафона по МНП і номер 094 зявився
І промокод є в банері на знижку на обладнання 40%

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
хотя всегда пользовался в Днепре и области. И как теперь зарегистрировать номер, если номер вшит в Sierra W802s
sms має прийти на контактний
Теперь другой вопрос - при подаче заявки на MNP, СМСка то все-равно должна прийти на 094, а он все там же, в Сиерре. На контактній номер не приходит.

Місто
Киев
На контактній номер не приходит.

Даже здесь вот как-то через "свистящего")) Как вариант, ИТ_фон ставить и там, но сколько народу разберется как это сделать... Хотя,если получится у новичков, то может понравится и останутся.

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Ладно, "стадионIT_фон - так стадионIT_фон" - подумал я и установил IT Phone. Никак не пойму, а как же там зарегистрироваться то??? " Всё время ошибка: "Номер нужно ввести в международном формате. Закрыть." Так я его и ввожу в международном формате (и полученный сегодня 094 в довесок к 020, и 066 пробовал). Там ещё e-mail предлагается ввести - ошибка всё время что с номером, что с e-mail.

Вкладення

• ITfon.jpg
    ITfon.jpg
    30.7 КБ · Перегляди: 50
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
хотя всегда пользовался в Днепре и области. И как теперь зарегистрировать номер, если номер вшит в Sierra W802s
Теперь другой вопрос - при подаче заявки на MNP, СМСка то все-равно должна прийти на 094, а он все там же, в Сиерре. На контактній номер не приходит.
А в личном кабинете не будет видно?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Нет ничего. Да и где б оно там было бы видно?

• Like
Реакції: ed4t
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Обратите внимание на адрес страницы с данной новостью:
https://www.intertelecom.ua/view/news/perekhod_na_lte
ну вот вам и обещанное ЛТИ!!

Таки ДА!
Сайт: https://www.intertelecom.ua/perekhod_na_lte
FB:

То ли мордокнижный SMM'щик инструкцией ошибся, то ли просто так совпало..
Комментарии от имени страницы под постом о коронавирусе
Компания несет дополнительные затраты по строительству элементов новой инфраструктуры, что, в свою очередь, после получения LTE лицензии обеспечит доступность и качество интернет связи по всей территории Украины.
Мы ценим каждого из наших абонентов и старались длительный период не повышать тарифы. Мы будем рады, если Вы останетесь нами.
Ми працюємо над покращенням якості послуг, що надаються і розробляємо умови для комфортного перекладу своїх абонентів зі стандарту CDMA в LTE, який дозволить значно поліпшити якість наданого інтернет-з'єднання. Якщо під час користування послугою виникають складності, рекомендуємо звертатися в приватні повідомлення для перевірки інформацїї
На заднем фоне только я, кота не вижу?

В личном кабинете приём sms на переход по nmp точно не предусмотрен.
Я не про смс, плохо но припоминаю что раньше в АССА, мне постоянно приходила персональная информация.

Останнє редагування:

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
На заднем фоне только я, кота не вижу?
:ROFLMAO: И надписи "Новий стандарт мобільного зв'язку"

В личном кабинете приём sms на переход по nmp точно не предусмотрен.
IMHO, нужно торбить саппорт, и как можно скорее, пущай что-то костылят..
P.S. Упоминания о льготном MNP-переходе в VF из новостей поубирали..

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
IMHO, нужно торбить саппорт, и как можно скорее, пущай что-то костылят..
P.S. Упоминания о льготном MNP-переходе в VF из новостей поубирали..
Уже приходят sms с кодом для перехода на др.оператора. Приходят на КОНТАКТНЫЙ номер.

Ніби ж знижку обіцяють.
В магазине ВФ по промо-коду предлагают скидку 15% только на MiFi-роутер, который 1100 грн. Скидок на тарифы или что-то ещё не предусмотрено.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Также своим голосовым абонентам компания «Интертелеком» предлагает сохранить свой городской или мобильный номер и продолжить пользоваться услугами голосовой связи «Интертелеком», посредством переноса номера в мобильное приложение IT Phone.
Taraskin, хіба це не те що Вам потрібне?
Не те звичайно. Умови залишаються стандартні, в вартість пакетів входитиме інтернет, яким не буде можливості скористатись, плюс додається абонплата за SIP.
Як варіянт, могли би домовитися з ріелторами про знижку з оренди чи купівлі квартири в Одесі то Одеській області :)

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Обратите внимание на адрес страницы с данной новостью:
https://www.intertelecom.ua/view/news/perekhod_na_lte
ну вот вам и обещанное ЛТИ!!
Номер 094? Значок lte є? Ніхто ж не обіцяв, що в куточку буде написано не Інтертелеком :)

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ладно, "стадионIT_фон - так стадионIT_фон" - подумал я и установил IT Phone. Никак не пойму, а как же там зарегистрироваться то??? " Всё время ошибка: "Номер нужно ввести в международном формате. Закрыть." Так я его и ввожу в международном формате (и полученный сегодня 094 в довесок к 020, и 066 пробовал). Там ещё e-mail предлагается ввести - ошибка всё время что с номером, что с e-mail.
Як вводите? Яка у вас версія ІТФону? Можете стукнути в приват - спробую помогти.

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Як вводите? Яка у вас версія ІТФону? Можете стукнути в приват - спробую помогти.
Спасибо за предложение помощи. Уже не актуально. Была задумка - получить SMS для перехода по MNP в ITPhone, но теперь уже SMS приходят на контактный номер.

Місто
Луганська область
Телефон
Sony Xperia Z5 Compact
Cегодня в Rev A не регистрируется модем
Кременная Луг. обл.

Вкладення

• it6.jpg
    it6.jpg
    37.8 КБ · Перегляди: 61
  • it7.jpg
    it7.jpg
    38.4 КБ · Перегляди: 61

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
і от какого?
бо я, наприклад, не знаю.

Ну включите же фантазию. Давайте я помогу. Если вспомнить, от какого оператора зашли "люди", неудивительно, почему переход на выгодных условиях предложили именно на...? :)

Зверху