Ты сказал, что резать незаконно... я попросил цитату с закона. причем тут законность-незаконность торрентов?
цитату можно не ждать?
Звичайно ні. Оператор має надати мені послуги в повному об'ємі, якщо інше не зазначено договором. Будь-які обмеження, які він планує накласти після укладання договору це незаконно...
от чего и что у тебя накипело? у тебя лично все провайдеры режут торренты, аж накипело? можно примеры?
Ні трафік не ріжуть, але сама думка про те що людина (SerP), яка близька до опсоса, і яка напевно може вплунути на ситуацію, вважає що накладання обмежень на користувача це добре -- вже не добре для мене...
А щодо обмежень, та невиконання умов - прикладів море (МТС перші необмежені покоцав, білайн максимальний, Відключення простого, Кс з 50% ) Особисто в мене занулив якогось милого бали на простому, правда відновлять, нікуда не дінуться.
Поясни мені нафіга випускати завідома збиткові тарифи, а потім людей, які користуються не так як їм би хотілось залишають без зв'язку?
Для мене всі 0 - зло. А робити тарифи з фінансовими дирами, - це популізм, і нечесна конкуренція.. + відчуття безнаказаності опсосів за відключення.
А взагалі пропоную Мир + Дружба + Жувачка.