Проблема с торентами

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
А різати і відключати - це незаконно.
можно цитату с закона, который нарушается?
Цікаво... Що ж таке прописано в законі щодо торентів? Торенти це не тільки нелегальне розпоширення фільмів. Є море інформації, яка розпоширюється цілком легально.
Ты сказал, что резать незаконно... я попросил цитату с закона. причем тут законность-незаконность торрентов?
цитату можно не ждать?
просто накипіло...
от чего и что у тебя накипело? у тебя лично все провайдеры режут торренты, аж накипело? можно примеры?

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
Ты сказал, что резать незаконно... я попросил цитату с закона. причем тут законность-незаконность торрентов?
цитату можно не ждать?
Звичайно ні. Оператор має надати мені послуги в повному об'ємі, якщо інше не зазначено договором. Будь-які обмеження, які він планує накласти після укладання договору це незаконно...
от чего и что у тебя накипело? у тебя лично все провайдеры режут торренты, аж накипело? можно примеры?
Ні трафік не ріжуть, але сама думка про те що людина (SerP), яка близька до опсоса, і яка напевно може вплунути на ситуацію, вважає що накладання обмежень на користувача це добре -- вже не добре для мене...

А щодо обмежень, та невиконання умов - прикладів море (МТС перші необмежені покоцав, білайн максимальний, Відключення простого, Кс з 50% ) Особисто в мене занулив якогось милого бали на простому, правда відновлять, нікуда не дінуться.

Поясни мені нафіга випускати завідома збиткові тарифи, а потім людей, які користуються не так як їм би хотілось залишають без зв'язку?

Для мене всі 0 - зло. А робити тарифи з фінансовими дирами, - це популізм, і нечесна конкуренція.. + відчуття безнаказаності опсосів за відключення.

А взагалі пропоную Мир + Дружба + Жувачка. :)

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
OlehR, по букве закона, может, ты и прав
но я согласен с тем утверждением, что торренты в мобильном интернете нужно жестоко подавлять. Не для них создавался моб. инет
с этой точки зрения можно легко понять отношение к сабжу тов-а SerP

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Звичайно ні. Оператор має надати мені послуги в повному об'ємі, якщо інше не зазначено договором. Будь-які обмеження, які він планує накласти після укладання договору це незаконно...
опять тот же вопрос - почему ты решил, что это незаконно? снова прошу цитату закона, который будет нарушен.
Например, свежее - Лайф повышает тарифы, причем после того, как ты с ним заключил договор... И что? разве Лайф действует незаконно? Отнюдь... все законно.
Ні трафік не ріжуть, але сама думка про те що людина (SerP), яка близька до опсоса, і яка напевно може вплунути на ситуацію, вважає що накладання обмежень на користувача це добре -- вже не добре для мене...
не стоит настолько близко воспринимать моё ИМХО. я просто считаю, что обрезание торрента (на текущий момент) очень благоприятно скажется на качестве предоставления услуг беспроводными операторами, а так же позволит предоставить безлимит-пакеты по более выгодным для абонентов ценам (насчет цен - зуб даю, что это было бы)... повторюсь - это ИМХО и не стоит его принимать как политику операторов в целом и ИТ в частности...
Поясни мені нафіга випускати завідома збиткові тарифи, а потім людей, які користуються не так як їм би хотілось залишають без зв'язку?
какие тарифы ты называешь заведомо убыточными? (Утел-120 прошу не называть) Я таких тарифов у ПН не наблюдаю...
Для мене всі 0 - зло. А робити тарифи з фінансовими дирами, - це популізм, і нечесна конкуренція.. + відчуття безнаказаності опсосів за відключення.
согласен.
А взагалі пропоную Мир + Дружба + Жувачка. :)
да я как бы и не собирался с тобой холиварить =)

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim
OlehR, по букве закона, может, ты и прав
но я согласен с тем утверждением, что торренты в мобильном интернете нужно жестоко подавлять. Не для них создавался моб. инет
с этой точки зрения можно легко понять отношение к сабжу тов-а SerP

Обмеження власне торентів - це не вихід... Як я писав це легко обійти...
Простіше, якщо так пече зробити необмежений - робіть наприклад перших 10GB - 3.6 Mb, наступних 10 наприклад - 2 Mb, ще наступних 1 Mb, і так дальше.... Спрацює принцип добровільно самообмеження. а качати на обмежених - навіть 1коп - 15 грн за фільм. не всі будуть... Тарифами треба регулювати - а не обмеженнями ...

P.S. Правда це вже явний флуд.. який до піплів відношення немає. Так що сорі...

Добавлено через 3 минуты
опять тот же вопрос - почему ты решил, что это незаконно? снова прошу цитату закона, который будет нарушен.
Например, свежее - Лайф повышает тарифы, причем после того, как ты с ним заключил договор... И что? разве Лайф действует незаконно? Отнюдь... все законно.
Змінювати тарифи і обмежувати послуги - як не крути трохи різні поняття. А щодо лайфа - час розсудить. Напевно вони й праві що пора заробляти.

какие тарифы ты называешь заведомо убыточными? (Утел-120 прошу не называть) Я таких тарифов у ПН не наблюдаю...
Особисто мене б зацікавив необмежений тариф з стабільними 512 Kb з хорошим пінгом гривень за 100.
На такому особо не покачаеш. і для роботи саме те...

Останнє редагування:
Зверху