Не поддерживает мой роутер https://wiki.openwrt.org/toh/tenda/start
Я из Тп линк 740n выжимал 8 метров по wi fi. А он та стоит на 80 грн дороже , твоего.Есть роутер Tenda W316R, скорость инета дома 40 Мбит/сек, на компе так и есть, а вот по вай-фаю не даёт. Режимов в нём четыре - Смешанный 11b/g, 11b, 11g, Смешанный 11b/g/n. Так вот, он выдаёт по вай-фаю до 21 Мбит/сек только в режиме 11g, в остальных около 5, хотя заявлено, что способен до 150 выдавать - по идее, так он должен в 11b/g/n давать, так? Прошивка последняя из доступных на оф. сайте. Не подскажете, что сделать, чтоб он выдавал свой максимум?
Оскільки не написана модель роутера, а тільки зазначений виробник, то важко точно сказати. Але можливо аналогічні пункти, як і в мого TP-Link WR720N присутні й в Вашому D-Link.Помогите разобрать ситуацию. Есть роутер делинк и приставка GI Matrix Light с адаптером Clonik. Видит сети всех соседей а нужный роутер не как. Я на роутере уже частотные каналы менял тишина . Что может быть за причина?
Captain, коли опівночі світло на тому діоді повністю згасне, тоді роутер перетвориться на шматок пластикуЯкщо придивитись під певним кутом в темній кімнаті то ніби світлодіод тьмяно світить. Тобто ледве світить. Вдень цього не видно взагалі, тільки коли темно. А інші діоди нормально світять. Що це може бути? Ніби трохи світить.
Втратив емісію через перегрів
Діодів, які емісію не втрачають не існує в природі.
читай уважнішероутер морально або фізично застаріє, ніж його діоди емісію втратять
Перегрів катастрофічно прискорює цей процес.