Проблеми із форумом

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
перестали приходити повідомлення на пошту про нове особисте повідомлення, у спамі також немає
моя пошта на gmail.com

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
щойно отримав повідомлення на ел.пошту про особисте повідомлення яке було 8 год тому... і в листі показана лише частина повідомлення при чому пропущена середина... можливо, автор так спочатку написав, а потім відредагував...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Чомусь відправляєш повідомлення, а форум замість одного розміщує декілька. Судячи з повідомлень інших користувачів, проблема може бути масова.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
колись було таке в мене , але це співпадало з тим що інет лагав ...
може й зараз таке в когось з інетом

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
періодично з 7-ї ранку тицяю форум проблем не було

Місто
Харків
Чомусь відправляєш повідомлення, а форум замість одного розміщує декілька. Судячи з повідомлень інших користувачів, проблема може бути масова.
В мене теж така проблема. При відправленні видає помилку, а коли відправляєш повторно, показує усі відправлені.
Post automatically merged:

В мене теж така проблема. При відправленні видає помилку, а коли відправляєш повторно, показує усі відправлені.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
так, при відправленні повідомлень пише, що сталась помилка, потім перевіряю тему і бачу що є повідомлення, тому повторно не відправляю
Screenshot 2026-03-23 111024.png

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
plebis, чи не розглядається питання зробити більше людей "відповідальними" за якісь серйозні поломки форуму з можливістю їх виправляти? Бо коли все на одній людині, то це як відсутність бекапа :) , що якось не дуже правильно в сучасному світі, імхо.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
plebis, чи не розглядається питання зробити більше людей "відповідальними" за якісь серйозні поломки форуму з можливістю їх виправляти? Бо коли все на одній людині, то це як відсутність бекапа :) , що якось не дуже правильно в сучасному світі, імхо.
Ну, як то кажуть, хазяїн - барін. Форум - власність Дізейбледа, так що йому і карти в руки. Але ж, звісно, пам'ятаємо, чим скінчилась одноосібна власність минулого разу...

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
В мене колись були доступи до бази і серваків, але, наскільки я памʼятаю, все закінчувалося все одно переважно "Ваня, поможи". Технічно я кваліфікований максимум на не дуже наламати.

Місто
Харків
Багаторічний досвід обслуговування та ремонту електронного обладнання неодноразово переконував мене, що коли з'являється одночасно багато "майстрів", потім довго приходиться доводити обладнання до нормального стану. Помічників може бути багато, але керувати процесом повинен хтось один.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
VladKL, можливо й так, але помічники будуть навчатися, щоб супроводжувати форум у подальшому самостійно.

Місто
Харків
HowlНе заперечую, коли вони навчаться розуміти один одного з півслова, і працювати як єдиний механізм, можливо не потрібен буде їм координатор

Останнє редагування:
Зверху