Ночью! Или мы о разном? Да, точно. Я про ночь, Кочевник про день. Кароч, просто ради эксперемента я за чётные/нечетные СУТКИ недели. А там подивимося.2,5 людини
Необхідно вирішувати це питання. Якщо оновлення форуму полегшить цю проблему, то треба й це питання розглянути.Це коли AI кравлери нападають, тут хіба забанити їх...
Нехай собі вночі копирсаються.Кочевник, якщо б так було можна, то чому не цілодобово?
Якщо треба профінансувати, то я перший. Трохи дратує повільність форумуНеобхідно вирішувати це питання.
Модерировать форум при таких тормозах очень неудобно. При таких тормозах форум потеряет своих пользователей.Пост чуть с тормозом но грузится
У такому випадку форум втратить більшу частину людських відвідувачів.Можна радикально, відкривати сторінки лише після логіну.
А в іншому зареєстрованих юзерів, коли як останній час, він більше не відкривається, ніж працюєУ такому випадку форум втратить більшу частину людських відвідувачів.Можна радикально, відкривати сторінки лише після логіну.
+ зробити інформ рядок, що після реєстрації капчу вводити не треба буде.Можна радикально, відкривати сторінки лише після логіну.
Так, це найпростіший спосіб. Ботів більше і більше щороку.Поставити капчу клаудфлер при першому візиті для гостей форумах
Враховуючи вартість спроби 0 копійок, чи як вони тепер звуться, я би прописав і подивився, наскільки зміниться навантаження/трафік. А вже далі можна пробувати щось інше.ніхто з ботів взагалі не звертає уваги