Провайдер NashNet (Київ)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Веб-сайт: http://www.nashnet.ua/

Карта покрытия:

Знімок екрана 2016-12-09 о 21.11.02.jpg

Подключился недавно, под неплохую акцию, была до 31.11.16 (125 грн за 100/100 Мбит, платить их один раз в 2 месяца в течение года), пока впечатления положительные, нет вечерних залипонов, которыми в последнее время часто страдал Триолан. Главный плюс для меня - бесплатный постоянный IP. Ну и, наверное, самые адекватные, оперативные и профессиональные монтажники, из всех подключенных мной "итернетов". :)

Кто еще пользуется, как впечталения?

Місто
Київ
Телефон
Nokia 7610 Samsung І5700 Samsung GT-C5212i
Шукаю провайдера, думаю підключатись. Хто користується напишіть + і - ?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
За 2 года использования вопросов нет, все супер. Нравится, что оплата снимается по дням, т.е. можно докинуть произвольную сумму и пользоваться, а не 1 число провтыкал фиксированную абонку, и нет инета.

Місто
Kyiv
Доброго дня. Розглядаю як один із варіантів підключення. Як стабільність, підтримка, швидкість вирішення проблем ?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Alloe, не знайшов у них на сайті.. У мене Нашнет, в підтримці сказали, що не резервують обладнання, жпон не пропонували.. Може, десь в іншому районі?

Місто
Киев
Alloe, не знайшов у них на сайті.. У мене Нашнет, в підтримці сказали, що не резервують обладнання, жпон не пропонували.. Може, десь в іншому районі?
Gpon підключають, коштує 900 грн, треба двонити запитувати про конкретний будинок щодо можливості підключення.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
В мене мама на Закревського живе, підтримка сказала що там є резервне живлення, так що зранку подам заявку на підключення.

Місто
Київ
Телефон
Ну що підключили сьогодні в квартирі моєї мами інтернет, поки тільки позитивні враження, монтажники пішли в 15:08 а в 15:25 вже вимкнули світло, включили назад в 18:01 весь цей час інтернет працював, монтажники в бахілах, кабель від ланету підключили через розетку-подовжувач, а не змотками як робить дехто, так що не дарма цього провайдера всі нахвалюють.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Після відключення світла - порт світиться, інету немає. Незарах!(n)

Місто
Київ
Телефон
Після відключення світла - порт світиться, інету немає. Незарах!(n)
В них не скрізь резервне живлення є, треба телефонувати і запитувати чи є в будинку. Хоча якщо світиться то дивно, в моєї мами працює.

Зверху